pondělí 11. července 2022

Velký souhrn paletek Forever Flawless

Krásný den vám přeji!

Slíbila jsem vám už kdysi dávno souhrnné povídání o paletkách Forever Flawless, takže konečně je to tady! Můžete vidět všechny pohromadě a čeká vás ve videu jak obecné shrnutí, tak i rychlé představení jednotlivých kousků. I když předpokládám, že tyto nejsou poslední a ještě mne/nás v budoucnu nějaké další čekají.. :D Plechové paletky jsou prostě srdcovka! Tak se pohodlně usaďte a jdeme na to! 


K této chvíli mluvíme o 28 paletkách.. Ano, ano. Je to hodně, asi nikdy se mi nepovede je spotřebovat, samozřejmě, ale proto je ani nesbírám.. Prostě mě k nim táhne taková ta touha.. Vnitřní pocit, že je prostě MUSÍM mít všechny. Sběratel čehokoliv mě určitě chápe, že? 

Jde hlavně o to, že plechovky nejen hezky vypadají, ale jsou ve většině případů opravdu funkční. Mám ráda to široké spektrum barev a ty kombinace a možnosti, které nabízí. Dá se říci, že kdybych měla jen těchto 28 paletek, tak už asi nepotřebuji žádné jiné. Samozřejmě říkám, že je nepotřebuji, ne že žádné další nechci.. :D



Začneme asi těmi nejoblíbenějšími a nejpoužívanějšími, mezi které určitě patří: Unconditional Love, Timeless Fantasy, Decadent, podzimní Deadly Desire a limitované kolekce DC Comics Dangerous Love a Friends. Všechny jsou v jemnějších a tlumenějších barvách, takže nesmí chybět ještě i nějaké "divočejší" a těmi jsou Optimum, Flamboyance a také Constellation, kterou můžete vidět přímo v akci ve videu. Ta mě prostě hned po otevření nutí experimentovat a vyvádět!





Pak je spousta dalších paletek, po kterých sahám méně, ale mám je ráda a ke každé jedné mám určitý vztah, ale nebudu je tu probírat všechny (o nich ve videu). Vypíchnu ještě čtyři nejbarevnější kousky. Mezi ně patří určitě Birds of Paradise a limitka z předloňska We Are Pride a loňské letní kousky Dolphin a Turtle.





A aby nebylo všechno zalité sluncem, tak tady i jedna "plechovka", která se až tolik nepovedla. Paletka Butterfly je plná pastelových tónů, ale udělat kvalitní pastelky není jednoduché. A to se bohužel nepovedlo ani tady.. Jsou málo pigmentované, matné jsou křídové a ztrácí na intenzitě, třpytivé jsou zase i prášivější.. No ta jako jediná podle mě fakt za koupi nestojí a nepotřebovat ji do sbírky, tak ji nekupuji..




Všechny do jedné jsou pak podrobněji rozebrané tady na blogu. Každá z nich má detailní fotky včetně swatchů a ukázek v akci. 



A já se vás ptám:

Co vy a plechovky? Máte některou? Případně která se vám líbí nejvíc a rádi byste ji doma přivítali?

2 komentáře:

  1. No, já už doma mám tři plechovky a prsty v tom máš Ty:-) Jsem je u Tebe viděla, zajiskřilo to a pak už bylo jen otázka času, nebo nějaké akce, než si našly cestu do mého šuplíku:-D Proti Tobě jsem tedy pořád ještě zabař a asi jím i zůstanu, protože naštěstí mě nežene touha vlastnit je všechny, ale vlastnit ty nejhezčí, pro mě nejvyužitelnější. Ale jako, máš skvostnou sbírku, to úplně srdce plesá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to mě těší a zároveň mrzí, že tě takhle kazím :D :) Ale jsou skvělé, ne? :) A jaké tři to vyhrály, to mě zajímá! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)