úterý 15. února 2022

MUR: Paletky Forever Flawless Into the Night a Deadly Desire

Krásný den vám přeji!

Tak jo, mám tu resty, takže se připravte, že tu zase chvíli budou samé paletky. Dnes opět mé nejoblíbenější Forever Flawless od Makeup Revolution! Mrkneme se spolu na podzimní kolekci roku 2021, kde se objevily dvě nové plechovky - Into The Night a Deadly Desire. A musím říct, že tohle se opravdu moc moc moc povedlo! 



Letní paletky mne barevně moc nenadchly, ale tohle.. To je vážně něco! Into The Night je ve studených tónech, které zatím žádná jiná plechovka neobsahovala, proto jsem ji do sbírky uvítala s otevřenou náručí a vedle toho Deadly Desire, která je sice teplejší, ale jsou to přesně moje barvy. To byla láska na první pohled.



Into The Night je snad první čistě studená paletka v šedých a černých tónech, což je super, protože přesně to mi chybělo. Po podobných barvách sice nesahám denně, ale jsou dny, kdy mne popadne chuť na klasické tmavé smoky eyes a pak je to jasný! A tady si můžu dělat kouřovky na sto způsobů! Šedá a černá jsou doplněné ještě o jemné fialkové tóny. Za mě hodně povedená kombinace barev, po které čas od času ráda sáhnu.









Obal? Parádní a tajemný! V reliéfu matných stínů najdete vyrytého netopýra, což je krásný detail a snadno tak oddělíte mat od lesku a třpytu. V téhle paletce tedy převládá lesk, což je něco pro mě. Matné jsou pak zvoleny strategicky v základních barvách, které doplní třpytivé. Tam mám u výběru jen jednu připomínku, odstín Creature je hodně podobný odstínu Dread, což zbytečně zabírá jedno místečko pro matný stín. Jedna taková podoba je i u třpytivých stínů, kde se Fear a Spook taky dají splést. Zbylé obsazení je fajn a každý jeden je unikát. 

Stíny jsou jemně namleté až na Vamp, ten je trochu hrubší a připomíná spíše jemné třpytky. S ostatními je však práce snadná a rychlá, jsou dokonale pigmentované a nepráší. Výdrž asi nekomentuji, prostě jak jsem zvyklá: ráno nanesu, večer sundám. Za tuhle paletku vážně chválím, to je přesně to, co mi v kolekci FF chybělo.








Barevně je moje krevní skupina pak Deadly Desire. Bronzová, vínová, hnědá.. to jsou přesně moje barvy na den i noc. Tuhle paletku jsem si zamilovala na první pohled a ta láska stále trvá. Pasuji ji na jednu z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších ze všech plechovek. A na to, že ji mám sotva čtvrt roku, se u některých stínů dostávám nebezpečně hluboko! 





Barevně je paletka laděna do teplých tónů, jak jsem říkala převážně hnědé, bronzové až vínové. Ani tady se nevyhnete "zdvojení" odstínů, například matné Entice a Pleasure jsou jak dvojčata a u třpytivých zase nevidím velké rozdíly mezi Vices a Lust. To je trochu škoda, mohly tu být další dvě krásné barvičky! Mat a lesk tu jsou tentokrát zastoupené ve vyrovnaném počtu devíti kusů od každého. Matné jsou tentokrát zvýrazněné reliéfem lebky, takže zase šmrncovní ku příležitosti jejího vydání (podzimní kolekce vychází na Halloween). Stíny jsou také jemně namleté, vyjma odstínu SIN, který opět zastupuje spíše jemnější třpytky. Lesklé stíny jsou krásně máslové, nepráší. To ostatně ani matné. Všechny jsou dokonale pigmentované (však mrkněte na ty swatche!). Strašně dobře se mi s paletkou pracuje, i precizní líčení mám vytvořené raz dva bez opadávání a jakýkoliv potíží. Často používám k aplikaci třpytivých odstínů i prsty, což je ještě snažší a rychlejší. Výdrž nekomentuji, samozřejmě celodenní. Tahle paletka je za mě to nejlepší, co můžete od MUR dostat.











Tady můžete vidět, že tuhle paletku fakt zbožňuju a používám často a v různých kombinacích. Vínová, zlatá, oranžová, hnědá.. Já tu paletku miluju a dokážu z ní využít vážně všechno. I když mezi mé největší oblíbence patří rozhodně dvojice lesklých stínů Pride a Greed.





Sečteno podtrženo: Je třeba něco dodávat? Já tyhle dvě paletky vážně MILUJU! Mojí každodenní závislostí je Deadly Desire, která je jasnou volbou, když nevím, co chci. Vždy s ní vymyslím něco jednoduchého, ale pro mě zajímavého. Mám v některých stínech už pěkné důlky! Into The Night je perfektní taky, jásám, že ji mám ve sbírce, protože je nádherná a ve všech těch teplých paletkách je dost unikátní. Jen to pro mě nejsou barvy na každý den.. Ovšem když mám chuť na tmavé barvy, je to jasná volba! Moc se podzimní edice povedla a MUR zase jednou tleskám. Jsem ráda, že jsem neváhala je hned objednat a vám to doporučuji také, protože tyhle limitky bývají brzy (a nevratně) pryč! Mrkněte na ně buď na Elnino nebo Pinkpandě a počkejte si na slevu, kdy se dají sehnat třeba i kolem 200 Kč :)

Tak jak se vám tyhle dvě líbí? Zaujaly vás?

6 komentářů:

  1. Zaujaly, o malinko víc ta Into The Night, protože na fialkové odstíny já slyším, ale to neznamená, že bych se spokojila jen s ní, ona i ta Deadly Desire vypadá vážně hezky a využitelně, což vidím i na líčeních, jsou krásná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :) No co si budeme, tyhle dvě se fakt povedly! Zase v nich po dlouhé době vidím to kouzlo plechovek :)

      Vymazat
  2. Tá prvá paletka ma viac oslovila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to barevně něco jiného než se teď "nosí" a nabízí, takže chápu, že na první pohled osloví :)

      Vymazat
  3. Obě paletky jsou jako stvořené pro mě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup šup, dokud jsou :D Tyhle se někdy v průběhu roku zase ztratí z nabídky :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)