čtvrtek 1. října 2020

Makeup Revolution: Forever Flawless Ice

Krásný den vám přeji!

Nevím, jak se to stalo, ale málem jsem vám zapomněla blíže představit mojí oblíbenou modrou paletku ICE z kolekce Forever Flawless, kterou nemá na svědomí nikdo jiný, než značka Makeup Revolution. Tohle byla moje první "plechovka" a jak víte, odstartovalo to ve mně úplné bláznovství po paletkách z této řady. Už mám doma dalších pět kousků a ty určitě pořád nejsou poslední. Ideální stav si představuji, když budu mít doma všechny..


Ale zpátky k téhle modré krasavici. V současné době letí trend "jednobarevných" paletek, kdy v ní najdete všechny možné odstíny jedné barvy. Ale málokterá značka to umí dovést k dokonalosti. Vybrat takovou širokou škálu barev a tónů a ještě je mít kvalitní. To se ale u značky Revolution doopravdy daří.




Paletky FF jsou dokonalé už svými obaly. Jsou plechové a každá nese svůj originální design. Zrovna tahle modrá je taková trochu obyčejnější, ale má svoje kouzlo. Zavírání funguje bez potíží, uvnitř najdete z druhé strany víčka velké zrcátko (dá se u něho v pohodě líčit) a samotné stíny jsou zasazené hezky daleko od sebe a ještě nesou tématické názvy. Musím přiznat, že jsem barbar a ty názvy ignoruju a nečtu, teď jsem si je četla poprvé :D Design paletky je však na jedničku.



Paletka Ice je studená, jak název napovídá. Obsahuje všechny možné odstíny modré. Úplně to svádí k tomu říci padesát odstínů modré, ale padesát jich není, stínů je v paletce "jenom" osmnáct. A ať jsem tedy přesná, všechny nejsou modré, najdete tu i pár dalších jako třeba zlatou nebo stříbrnou, které look s modrými tóny skvěle doplní. V paletce však nechybí žádný typicky modrý odstín jako tyrkysová, námořnická modrá nebo dokonce mint. Složení barev se povedlo a kdo má modrou rád, ten si tady rozhodně přijde na své. Co se týče struktur, tak tu najdete matné i krásné třpytivé. Třpytivé zařídí lesk jako blesk, matné jsou krásně intenzivní. 



A tím se dostáváme ke kvalitě. Stejně asi všichni víte, co řeknu, že jo? Revolution paletky umí a tyto z kolekce FF jsou snad nejlepší, jaké u nich najdete. Minimum prášení, dokonalá, ale opravdu DOKONALÁ pigmentace. Práce s nimi je na jedničku, skvěle se blendí, dobře se kombinují, spolupracují mezi sebou. Neopadávají pod oči, nezalézají do vrásek, neflekatí, neslévají se. Naopak drží na místě po celý den (případně i noc) beze změny, ve stále stejné intenzitě. Nemám jim absolutně co vytknout. Kvalita stínů mi nadmíru vyhovuje a přijde mi mnohem lepší než i u některých high-end značek. Pro ukázku jsou swatche dělané jedním přejetím:








Sečteno podtrženo:
Já si myslím, že vám asi bylo od začátku jasné, že tady budu chválit. Opakuji to pořád dokola, ale pro mě jsou stíny/paletky Revolution bezkonkurenční. Tahle modrá mne hrozně příjemně překvapila. Modrou paletku jsem chtěla, ale trochu jsem se jí i bála, protože modrá je v líčení přeci jenom trochu specifičtější, dá se to s ní snadno přehnat a umí vypadat i lacině. Ovšem bez obav. S touhla paletkou se kouzlí samo, tak nějak mě sama naváděla, jak na ní a já jsem si s ní tohle léto vážně užila! :) Paletku seženete buď v Rossmannovi či DM drogérii za 349 Kč nebo na e-shopech, například oficiální XO Beauty ji teď má za 305 Kč či Notino jen za 255 Kč.

Co vy a paletky Forever Flawless? Vlastníte nějakou? A co říkáte na modrou Ice? Nosíte na očích modrou?

14 komentářů:

  1. Nemám ani jednu. Protože jsem na pořizování paletek dala stop stav. Ale tahle vypadá velmi moc pěkné, dlouho jsem takovou modrou neviděla. Na očích ji také občas provětrám, ale většinou v kombinaci třeba s černou a nebo zelenou.

    České trenýrky a ponožky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé kéž bych byla schopná dodržet u paletek a celkově u kosmetiky stopku :D Taky bych ji už asi potřebovala!

      Vymazat
  2. No jako vypadá fakt skvěle, ale já a modrá to asi nejde dohromady. Pigmentace odstínů je na skvělé úrovni. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace mají tyhle paletky fakt skvělou! :) Mrkni na jinou variantu, Forever Flawless má celkem snad dvanáct nebo možná už i víc barevných variant :D

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko,
    nemyslela jsem si to, ale začínám mít pocit, že si budu muset všechny FF paletky taky pořídit, protože ta líčení, která s nimi děláš, jsou úžasná. Nějak jsi mě nalákala... Jestlipak bude zase ta akce v Rossmannu, kde je 50% na dekorativní kosmetiku? To bych si něco pořídila:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani! :) No jakmile člověk FF vyzkouší, tak není cesty zpět! :D Sleva na deko by měla být snad teď v říjnu! ;)

      Vymazat
  4. jej takéto farby na oku sú super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrou už potkávám málo, ale má svoje kouzlo! :)

      Vymazat
  5. Musím souhlasit, že paletky MakeUp Revolution jsou top:-) Paletka krásná, přestože z modré na očích mám pořád tak trochu respekt, tak bych ji ve sbírce chtěla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou prostě boží, ale špatný je, že jsou pořád nové a nové! :D To je pak nekonečný! :D

      Vymazat
  6. Mám ráda tuhle značku i jejich paletky. Odstíny v paletce jsou nádherné, ale já bych pro ně nenašla využití. Tahle modrá pro mě asi nebude. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vyzerá skvelo a aj tvoje líčenie, ktoré si s ňou utvorila. Na mňa je to už trochu too much, ale veľmi sa mi to páči na iných ľuďoch.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Je mi úplně jasný, že modrá není pro každého :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)