úterý 13. července 2021

Makeup Revolution: Forever Flawless Flamboyance

Krásný den, moji milí!

Vítám vás u dalšího pokračování našeho nekonečného příběhu o paletkách Forever Flawless. Zase jsme tu chvíli žádnou neměli a já mám další adepty, které je potřeba vám představit. Respektive dnes jenom jeden kousek, ale za to jedna z těch paletek, které jsem si hodně oblíbila. A to jsem to vůbec nečekala, protože na první pohled jsem neměla pocit, že by mi zrovna barvy z Flamboyance mohly tak sednout.. Ale.. Chyba lávky! Já si tuhle vyletněnou paletku náramně užívám!


Mám tak trochu pocit, že Flamboyance je jedna z těch plechovek, která je lehce upozaděna a není tolik vidět jako jiné, přitom si podle mě svojí chvilku slávy rozhodně zaslouží. Obsahuje totiž unikátní barvy, které jsem jinde nenašla a se kterými se dá vážně kouzlit. A hlavně, které jsou naprosto ideální na léto, protože budou hodně slušet opálené pokožce!




Samozřejmě když se kouknu, na první pohled je mi jasné, že to není pro každého. Ona vás však může odrazovat zejména ta modrá, která tam svítí do dáli. Ovšem odmyslíte-li si ji, tak dostanete vcelku jemné barvy, které se dají nosit v pohodě i v nenápadném denním líčení. Pokud jste navíc straky jako já a máte rádi třpytivé barvy, tak tady vám srdce zaplesá, protože zde převažují, a to v hezkém barevném rozptylu. Jsou samozřejmě doplněné o vhodné matné. Ty máte opět zvýrazněné a odlišené reliéfem plameňáka, což mi přijde aji vtipné :)






Kvalita je pak naprosto top. Stíny jsou dokonale pigmentované, v pár tazích je máte nanesené ve skvělé intenzitě, dobře se s nimi pracuje. Výdrž na očích bezproblémová, odstín Coral a Flame dokonce drží tak dobře, že i po odlíčení zanechávají lehce zbarvené víčko :D Ale nemusíte se bát, po opláchnutí s čistícím gelem a vodou ve sprše je klid. Každopádně jsou to všechno držáci, co bez prášení a opadávání zdobí vaše víčka od rána do večera. Ať už mluvíme o matných nebo třpytivých barvách. Prostě TOP TOP TOP.











Sečteno podtrženo: Není co vytknout, není za co hanit. Já tu paletku miluju a vážně ji používám v tyhle teplé dny hrozně ráda. Sice jsem pořád jako ředitelka vápenky, ale i tak mě ty barvy neskutečně baví! Ten třpyt, ten lesk! Pecka. Rozhodně doporučuji na ní mrknout, je ideální čas :) Seženete na e-shopech, například Pinkpanda.czNotino.cz nebo Krasa.cz. V akcích se dá sehnat i kolem 230 Kč, běžná cena je 349 Kč.

Tak co na ni říkáte? Líbí se vám? Využili byste ji?

10 komentářů:

  1. Krásné líčení, krásná paletka, je pravda, že ty odstíny modré bych tam mít nemusela, ale ten zbytek je pecka:-) Fakt, krásná paletka na léto, rozhodně bych ji využila:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevyužila bych ji, ale je nádherná a tvé líčení taky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Takove odstiny mi vyhovuji. Mam je v jinych paletkach (vcetne ruznych odstinu modre nebo zelene) a miluji je 😊💗
    Moc hezke liceni jsi s ni vytvorila. Takove v mem stylu 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se v nich teď také vyžívám, jedna z TOP FF paletek :) A mockrát děkuji!

      Vymazat
  4. Odstíny nejsou přesně pro mě, ale tobě to v nich moc sluší. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Míšo :) Ale ona se nezdá a fakt to s ní jde! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)