úterý 13. dubna 2021

Makeup Revolution: Forever Flawless Enchanted a Midnight Rose

Krásný den vám přeji!

Až nezvykle dlouho jsem vám neukázala žádnou plechovku Forever Flawless! Nezdá se vám? :D Takže si to vynahradíme a dnes tu pro vás mám rovnou dvě! Jsou to tedy paletky, které jsou nyní už nějaký čas nedostupné, ale mám informaci, že se jedná o paletky ze stálé nabídky Makeup Revolution, takže budeme doufat, že se do prodeje zase brzy vrátí. A díky tomu popisu mnozí asi poznali, že se jedná o paletky Midnight Rose a Enchanted. Jsou to paletky, o kterých já říkám, že zastupují "temnou stranu síly" :D Takže jsou trochu tmavší a výraznější, díky čemuž nejspíš nebudou pro každého. Ale líčení s nimi o to víc stojí za to, protože se s nimi dá vyblbnout a zkoušet spousty neobvyklých, barevných variací.. A kdy jindy si užívat výrazné barvy než teď, když oči vyniknou? 


Obě paletky opět excelují svými plechovými obaly. Asi už vám je nemusím dopodrobna představovat. Midnight Rose je plná růží, jak název napovídá a to nejen zvenku, ale i v reliéfu uvnitř. Enchanted vycházela na Halloween, takže je taková tajemnější. Na obrázku je vyobrazený měsíc a reliéf na stínech zdobí lebky. Až teď jsem si všimla, že reliéfem jsou označené matné stíny, což je zároveň neskutečně chytré! Obě paletky mají z vnitřní strany víčka velké zrcátko, u kterého se dá v pohodě namalovat. Zavírání je na zacvaknutí, což bez potíží funguje. Celkově balení jako takové je opět povedené. 


Co se týče vlastností a kvality stínů, tak je to v obou případech klasika, jakou u paletek FF znáte. Matné stíny jsou krásně pigmentované, kreslí se s nimi snadno a rychle a jen s minimálním prášením. Lesklé ve většině případů nejsou o nic horší. Jsou jemně namleté, hezky chytají, krásný třpytivý efekt nadělají v pár tazích. Dobře se s nimi pracuje v různých kombinacích. Výjimkou je pár hruběji namletých stínů, které trochu víc práší, o těch vám napíšu níže u každé paletky zvlášť. Samozřejmostí je pak celodenní výdrž stínů.



Paletka Midnight Rose je z těchto dvou ta jemnější, i když nenápadných stínů je v ní poskrovnu a ukrývá převážně výraznější barvy. Nesmí chybět univerzální hnědé tóny, ale i nějaká ta výraznější růžová či černá. Jsou ve studenějším podtónu, takže sluší i světlejším typům. Jsou zkombinované tak, že k sobě sedí, jak na líčení tón v tónu, tak na líčení v divočejších kombinacích. 




Paletka obsahuje dvě základní textury - matné a lesklé stíny, ale také dva prášivější a hruběji namleté - Twilight a Satin, které opadávají při nanášení na víčka, takže s těmi doporučuji pracovat ještě před aplikací make-upu. A u této paletky nesmím opomenout ještě jednu věc. Růžové stíny totiž barví! U stínů Flame a Scarlet ten pigment tak dobře drží, že to nejde dolů ani za milion. Sundávala jsem to dvoufázovým odličovačem natřikrát a stejně mi víčka zůstala trochu narůžovělá až do druhého dne. Takže pozor na to! :D 








Paletka Enchanted mi trochu připomíná variantu Optimum, která je také ve studenějších tónech všech možných i nemožných barev.  Enchanted je akorát ještě tmavší. Odstíny jsou tu vážně unikátní, ať už jemná lila Storm, krásně modrý Haze, fialovo-stříbrný Star nebo neobvyklý Hazel. Na první pohled to vypadá šíleně a nekombinovatelně, ale ve výsledku je to chytře vymyšlené, aby spolu stíny dávaly zajímavé a nevšední kombinace. S tímhle se nudit nebudete.









Texturově jsou tu také matné a lesklé stíny, přičemž i zde se najdou stíny, které jsou trochu prášivější díky obsahu stříbrných mikrotřpytek a to tmavě modrý Trance, světlejší Haze a stříbrný Shadow. Opět je potřeba trochu oklepat štětec, opatrně nanášet a ideálně dávat make-up až po nalíčení očí. Jinak ale nemám námitek, paletka je fakt krásná a neobvyklá!







Sečteno podtrženo: No co vám budu povídat, další krásné paletky do sbírky. Barevně mi obě vyhovují a ty kombinace, co nabízejí, jsou neobvyklé. Jsem hlavně ráda, že jsem stihla paletky pořídit před jejich výpadkem (a že to bylo dost těsné!) a nemusela jsem je nikde shánět ani na ně dlouho čekat. Pokud na ně narazíte, tak rozhodně doporučuji omrknout, protože stojí za to a nezklamaly.. Obě jsem kupovala na XO Beauty ve slevě za cca 250 Kč.

Tak co na ně říkáte? Líbí se vám? Jaké barevné variace vás s nimi napadají?

15 komentářů:

  1. Odstínově bližší mi je paletka Midnight Rose, ale tedy, že růžové stíny, které bych používala asi nejvíc, barví je dost prekérka:-D
    Z paletky Enchanted se mi nejvíc líbí odstín Storm, jinak je na mě až dost ,,temná", ale vypadá krásně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zas je jistota, že vydrží na oku celý den :D Enchanted je tmavší, ale dá se s ní taky líčit jemněji :)

      Vymazat
  2. Jsou nádherné. Samozřejmě i tvé líčení. Obdivuji, jak skvěle to dokážeš nafotit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Taky je to mrak fotek než z toho něco použitelného vyleze :D

      Vymazat
  3. Všechna tvá líčení jsou moc pěkné, šikulka 😉

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne paletky a mne osobne sa prvá paleta viac zapáčila a vždy môžeš byť iná žena :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já můžu být s tím množstvím paletek a barev jiná do konce života, co :D

      Vymazat
  5. Moc hezke, opravdu. Nedokazu rict, ktere oko je hezci 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Obě paletky se mi líbí, ale nejvíce ta první, protože růžová to je moje. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Enchanted mám také a je skvělá no a ten obal ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, je povedená :) Ostatně.. jako všechny plechovky! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)