neděle 21. srpna 2022

Spotřebováno za červenec 2022

Krásný den vám přeji!

Další měsíc máme za sebou, což znamená jediné.. Spotřebováno je tu! A zatímco minulý měsíc to byla taková umírněná klasika, tentokrát je to smršť.. 


Celkem 31 ks! Ano, je v tom pár miniaturek, pár jednorázových masek, ale také spousta dekorativní kosmetiky, kterou bylo třeba maličko protřídit.




Sprchový gel Sluneční gdoule - Ziaja - poslední vůně a balení těchto skvělých sprcháčů. Sluneční gdoule je krásná, letní vůně. Sprcháč krásně napění a jde využít i jako pěna do koupele, nevysušuje a to obří balení za perfektní cenu je taky plus. Určitě se minimálně tato a mátová vůně znovu objeví u nás doma. Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Cool Water - Davidoff - fajn kousek, který svoji vůní doplňuje a podtrhuje tak parfém, který byl společně se sprcháčem v sadě. Jinak je to taková klasika.. dobře napění, nevysušuje, umyje. Hodnocení: 4/5.

Intimní gel Fresh Formula - Chilly - příjemný gel, který i příjemně chladí, což je v létě v těch vedrech docela příjemná záležitost. Chválím za pumpičku, na druhou stranu mám výtku k celkem malému balení. Raději mám půllitrová a větší, co v koupelně nějakou tu chvíli vydrží. Hodnocení: 3/5.

Tuhý šampon pro lesk vlasů - Yves Rocher - byl velmi příjemným překvapením. Tuhých šamponů jsem měla několik, ale žádný mne neoslovil natolik, abych jej chtěla znovu, až tento můj názor změnil a klidně se nebudu bránit dalšímu tuháči. "Mýdlo" se snadno rozpouští, napění a vypláchne. Vlasy jsou potom krásně čisté, nadýchané a lesklé. Jen doporučuji ještě nějakou masku nebo kondicionér, který je trochu zkrotí, jelikož se jinak celkem špatně rozčesávají. Hodnocení: 4/5.




Zpevňující mléko pro pleť i tělo - Ryor - lehoučké mléko, které se náramně hodí teď v létě, protože se po rozetření okamžitě vstřebává a nezanechává ulepenou ani umaštěnou pokožku. Hydratuje na jedničku a pokožka je krásně jemná a pružná. Na pleť jsem nezkoušela, protože skincare mám dost najetou, takže u mne skvěle posloužilo jako tělový krém. Navíc krásně voní. Za mě velmi příjemná záležitost. Hodnocení: 5/5.

Tělové mléko Cool Water - Davidoff - též tělové mléko ze sady k parfému Cool Water, které krásně podtrhne jeho vůni, ale není nijak výrazně hydratační. Snadno se roztírá, rychle se vstřebává, ale kvalitní péči pokožce nedodá, takže spíš jako nouzovka nebo v případě, kdy chcete ještě podpořit vůni parfému. Hodnocení: 2,5/5.

Multifunkční suchý olej - Nuxe - v miniaturkách jsem tu měla klasickou zlatou verzi i Florale, oba oleje jsem měla i v plném balení, takže můžu konstatovat, že tohle je láska a užila jsem si je naplno jako tělovou péči, vlasovou péči, výjimečně i pleťovou nebo verze Florale se díky pronikavé vůni dá použít i místo vůně. Olejíčky jsou příjemné, pokožku zanechávají vláčnou a je radost se s nimi mazat. Hodnocení: 5/5.




Deodorant Tropic Slide - FA - byl sice zimní limitkou, ale díky sladké ovocné vůni borůvek a malin, se dal v klidu použít i nyní na jaře. Deočko nedělá žádné zázraky, což jsem ani nečekala, ale primární úkol splní - zápach přebije. Podpaží nedráždí. Hodnocení: 3/5.

Parfémovaný sprej Flowers In The City - Yves Rocher - mě hrozně bavil, ale neskutečně rychle mi zmizel! Tak ráda jsem se jím voněla! Krásná květinová vůně, která je hned po nastříkání vážně intenzivní a výrazná, ale rychle vyprchává, takže se pak s chutí prostě několikrát denně přestříkáte.. Hodnocení: 4/5.

Antiperspirant Rosewater Scent - Secret - byl dost mizerný a vesměs nefungoval, takže jsem nebyla schopná ho celý ani dodělat. Plus má za to, že nebarví oblečení a nedělá fleky a v počátku krásně voní po růžích, ale po půl hodině s ním jsem byla vždy zpocená jako prase a po pár hodinách už nefungoval vůbec a probojoval se na světlo i zápach, takže bylo třeba těžšího kalibru. Obzvlášť teď v létě. Hodnocení: 2/5.

The Scent - Hugo Boss - jedna z nejkrásnějších vůní, kterou bych mohla definovat i jako svůj signature. Intenzivní vůně, kde jsou cítit květinové a ovocné tóny. Malé cestovní balení putovalo se mnou v kabelce a jen velmi nerada se s ním loučím. Intenzivní vůně s dlouhou výdrží mi vždycky pomohla, když bylo třeba. Věřím, že se spolu zase jedou setkáme. Hodnocení: 5/5.




Krém na nohy Feel Well - Balea - účinný, vyživující krém, který při pravidelném použití o nohy pěkně pečoval. Navíc jsem zbožňovala jeho vůni, kterou bych klidně brala i v krému na ruce nebo na celé tělo. Balea krémy na nohy jsou rozhodně jedny z nejlepších. Hodnocení: 4,5/5.

Krém na ruce Šeřík - Ryor - nejdokonalejší a velmi autentická vůně šeříku, které se nikdy nenabažím. Chvíli po namazání ruce trochu lepí, ale brzy se vstřebává a pak už jen krásně jemné a vyživené ručičky. Já ho miluji a určitě nemám doma tuto šeříkovou kolekci naposledy. Hodnocení: 5/5.

Balzám na rty Banana Split - Crazy Rumors - jsou jedny z nejlepších! Výživné, voňavé (a chutné), na rtech příjemné a s veganským složením. Já je miluju a jsem ráda, že mám doma zásobičku dalších. Banana Split je jako banánový puding. Mňam. Hodnocení: 5/5.

Balzám na rty Intensive Lip Care - CBD Star - byl taky naprosto úžasný! Bez parfemace, v minimalistickém černém balení. Zajistil  krásně vyživené a hebké rty a sám o sobě na nich byl tak příjemný.. rty byly tak jemné a sametové, že to byla radost ho používat. Hodnocení: 5/5.




Maska na obličej Bubble & Chill - Pink - byla velmi příjemná plátýnková maska s bublinkovým efektem. Maska do pár minut vybublala, což bylo příjemný, poté jsem pleť dočistila a opláchla a výsledkem byla krásně jemná a důkladně vyčištěná pleť. Nebylo to vůbec špatné a klidně bych ji brala znovu. Hodnocení: 4/5.

Maska na obličej Hyaluronic Aloe - Garnier - plátýnkové masky Garnier jsou sázka na jistotu, pokud potřebujete snadno a rychle zhydratovat pleť. Maska je dostatečně napuštěná, pleť osvěží, dodá potřebnou hydrataci a výsledkem je zase svěží tvářička. Hodnocení: 5/5.

Čistící pleťová maska s aktivním uhlím - Yves Rocher - jedna z nejlepších pleťových čistících masek, kterou kupuji stále dokola, protože žádná jiná tak snadno a rychle a důkladně pleť nevyčistí. Je to jílová maska, která zaschne a následně na ní vidíte, jak se všechen hnus dostává ven :D Rozhodně budu kupovat znovu. Hodnocení: 5/5.




Pleťový gelový krém Ginzing - Origins - jeden z nejlepších krém-gelů, který skvěle zapadl do mé pečující rutiny. Velmi příjemná textura, která se snadno roztírá, ihned vstřebává a díky tomu můžete v okamžiku aplikovat i make-up. Je dokonale hydratační a pleť je po něm krásně rozjasněná. A navíc dokonale voní po pomerančích. Zamilovala jsem si ho. Hodnocení: 5/5.

Ricinový olej - Purity Vision - jsem si kupovala primárně jako pomocníka na růst řas a paradoxně v tomto ohledu mi vůbec nepomohl, naopak mi sedl jako pleťový olej a v kombinaci se sérem níže to byla pecka. Je trochu tužší, ale když jsem se naučila s ním pracovat, výsledky se brzy dostavily a pleť byla prostě.. dokonalá. Velké balení mi vydrželo přes půl roku a to jsem ho používala i na řasy, občas vlasy a výjimečně i jako tělovou péči. Hodnocení: 5/5.

Sérum s 2% kyselinou salicylovou - Makeup Revolution - jsem už zmínila výše, protože v kombinaci s olejem to sedělo jako ulité. Sérum začalo velmi rychle fungovat a ty výsledky fakt stály za to. Rychle mi pomohlo s akné, které se mi dělalo kolem rtů a na bradě, zároveň tak nějak zlepšovalo kvalitu pleti a regulovalo mastnou pleť. Hele fakt výhra! Nedávala jsem ho na celý obličej, protože suché tváře by ještě více vysušilo, ale pokud vás trápí mastnější a problematická pleť, tak tohle by mohlo pomoci. Hodnocení: 5/5.



Makeup Skin Luminizer - Max Factor - je mi záhadou, protože ze začátku mi přišel jako skvělý make-up, dobře kryl, dělal hezký efekt, ale přibližně od půlky balení se to změnilo a já jsem ho nemohla vystát.. Začal dělat mapy a jakmile jsem na něho nanesla i sebemenší vrstvu pudru nebo korektoru, tak se smýval.. Takže asi děkuji, stačilo. Hodnocení: 2/5.

Pero na obočí Glam It Up! - Alcina - nebylo úplně mým oblíbencem, trochu hůř kreslilo a odstínově jsme si stoprocentně nesedly, ale i když jsem měla podezření, že nevydrží dlouho, byla jsem překvapená, že se mnou nakonec strávilo skoro tři roky! Takže vlastně nakonec to šlo a v případě, kdy jsem potřebovala rychle jen trochu doladit obočí, jsem ho vytáhla. Hodnocení: 3/5.

Tužka na obočí MicroPrecise - Essence - velmi příjemná mikrotužka, která je neskutečně tenká a precizní, že s ní vymalujete i to nejtenčí obočí. Odstínově mi skvěle sedne a obočí vydrží nakreslené celý den bez potíží. Stojí kolem padesáti korun a i přes tu nejtenčí tužku docela i vydrží. Nejspíš budu znovu pořizovat. Hodnocení: 5/5.

Ka-Brow - Benefit - je další oblíbenec, kterého znovu pořídím. Toto miniaturní balení mi vydrželo rok používání v kuse a další rok občasného použití, takže si nedovedu představit, jak dlouho vydrží to klasické velké balení :D Za mě skvělý gel, který obočí dokreslí a definuje, díky trochu voskovější textuře je obočí i dobře zafixované. Za mě super! Hodnocení: 5/5.

Řasenka Ultimate All In One - Revlon - má krásně drobný kartáček, což vypadá dobře pro mé řasy, ale jelikož zanechává jen opravdu velmi nenápadný efekt, což je na mě málo, já potřebuju víc, minimálně prodloužení, ideálně i objem a to tady nedostanu. Zase ale nemůžu řasence upřít výdrž, s občasným použitím mi vydržela otevřená a nevyschlá rok :D Hodnocení: 2,5/5.

Řasenka Glam & Doll False Lashes Mascara - Catrice - je naopak skvělá! Vydržela sice necelé tři měsíce, ale zajistila prodloužení řas, že i ty mé krátké štětinky byly vidět. Neskutečně dobře se mi s ní pracovalo, kartáček je přesně podle mého gusta. Zařadila se do TOP 3 řasenek z drogérky a určitě ji znovu pořídím. Hodnocení: 5/5.

Lesk na rty s chladivým účinkem That's Swell! - BarryM - mám leskové období, takže vesměs nic jiného nepoužívám a tento s chladivým/brnícím/pálícím efektem mne fakt bavil. Tak moc, že jsem ho za měsíc stihla spotřebovat :D Kromě chladivého efektu je to klasický lesk, nelepí a obstojně drží. Jednoduše užito na 100%. Hodnocení: 5/5.

Lesk na rty Pop Splash - Clinique - byl další můj velký oblíbenec. Krásný a přirozený odstín lesku mi byl oporou kdykoliv na cestách. Dobrá pigmentace a vcelku obstojná výdrž. A na to jaký mrňous to byl, vydržel se mnou pěkně dlouho! Hodnocení: 5/5.

Express Dry Drops - Essence - kupuji stále dokola, tohle je již druhé (nebo třetí?) balení? Pomáhá mi pravidelně při mém půlnočním lakování k rychlejšímu schnutí laků. Za mě funguje dobře, kapky i docela dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Tak a jsme na konci! Já jsem říkala, že to bude slušná nálož, tak snad nás čeká příští měsíc trochu odpočinek :) 

Máte s něčím z toho zkušenosti? Jaký je váš nejoblíbenější produkt na obočí?

12 komentářů:

  1. To je teda pořádná várka. Nemám zkušenost asi s ničím. Na obočí používám taky tužku od Essence. Ale jinou, na vršku má i kartáček a jsem s ní velmi spokojená. Kupuju si ji furt dokola. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím kterou, tu klasickou ořezávací, že? Taky je to má stálice a používám ji roky :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, zkušenost mám s krémem na ruce Ryor a s intimním gelem Chilli, akorát u mě ani jedno z toho by nebylo moc pozitivní. Krém mi příšerně smrdí a gel mě hrozně dráždil. Co naopak pochválit musím jsou Garnier masky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajej, tak máme trochu jiný vkus :D ale Garnier masky nikdy nezklamou :)

      Vymazat
  3. Znám šeříkový krém na ruce od Ryoru (jsem nadšená, že tu kolekci vrátili zpět do prodeje) a deo od Secret, já tedy měla vůni konvalinky a variantu ve spreji a byla jsem z něj spíš rozčarovaná. Pak tužku na obočí Essence, ta je fajn. Intim gel od Chilly taky, ale kupuji spíš jen když jsou v akci, nejsou pro mě nenahraditelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky z návratu šeříkové kolekce radost, zase ji budu muset dokoupit do zásoby :) Takže to není jenom můj pocit, že Secret nic moc.. to ráda slyším :D

      Vymazat
  4. To je parádní spotřeba. S krémem na nohy Balea jsem také moc spokojená :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že? Teď mám mátovou Indulonu a ta je taky super, ale Balea krémy prostě nikdy nezklamou :D

      Vymazat
  5. Klára, vážne skvelý článok. Musím povedať, že z toho množstva mám skúsenosť len s jedným produktom, maskara od Catrice. S tvojím názorom úplne súhlasím. Je to asi moja najobľúbenejšia maskara z drogérie. Ale okrem toho ma veľmi zaujal tuhý šampón od YR. Raz som už tuhý šampón mala, bol to asi Garnier a moc ma to bavilo. Na tento sa pôjdem pozrieť.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice řasenky jsou fajn a tyto Glam&Doll jsou rozhodně jedny z nejpovedenějších :) na YR šampon určo mrkni, byl super a teď tu mám další varianty, tak snad budou také tak povedené :)

      Vymazat
  6. Ten intimní gel Chilly je super, mám ráda tady tu chladivou variantu, člověk se cítí víc svěže, čistě. A mě ta menší balení naopak vyhovují, protože je nepoužívám každý den, tak mi nějakou dobu vydrží :)
    www.everythin-kate.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky mi přijde osvěžující, obzvlášť teď v létě jsem to celkem ocenila :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)