neděle 8. srpna 2021

Vůně tohoto léta: Hugo Boss - The Scent

Krásný den vám přeji!

Tak bych řekla, že je nejvyšší čas představit vám svoji nejoblíbenější letní vůni. Možná už jdu maličko se zpožděním, prázdniny se nám pomalu přehouply do druhé poloviny a ani se nenadějeme a léto bude fuč. Ale zas čas pro The Scent od Hugo Boss snad ještě chvíli bude. Sice se hodí nejvíc v jarních a letních měsících, ale já věřím, že budeme mít pěkné i babí léto, protože já se jí jen tak nevzdám! 



Kdo mne sleduje déle, tak mohl zaznamenat dvě věci: 1. nejsem fanouškem sladkých vůní a přednost dávám spíše těžším či svěžím, často až pánským vůním a za 2. nemám ráda vůni broskví. Proto je i pro mne samotnou ohromným překvapením, že právě tenhle parfém, který splňuje obojí, se stal mým velkým oblíbencem a možná bych řekla až srdcovkou a mým "podpisem". 




Oficiální popis: Parfém The Scent je moderně ovocně-květinová vůně s gurmánskými dozvuky. Charakterizuje ho šťavnatá broskev kterou doprovázejí bílé květy frézie a vonokvětky. Barevnost vůně dotváří luxusní hořké aroma kakaa. Uživatelky zhodnotily, že vůně The Scent For Her se nejlépe nosí od jara do podzimu a přes den, kdy zvyšuje energii a podporuje dobrou náladu. 

Hlava: medová broskev, květ frézie
Srdce: vonokvětka
Základ: pražené kakao




Tahle krásná vůně mi dorazila v celé sadě, která vypadá vážně božsky a je naprosto ideální jako dárek. Flakónek samotný je pak přesně podle mého gusta. Jednoduchý, elegantní a ženský, bez zbytečných cetek a vytáček. Prostě praktičnost na prvním místě s puncem krásy oku lahodící.

Ale ať se vrhneme konečně na tu vůni samotnou.. Při prvním použití, které jsem absolvovala ještě v zimě, mi blesklo hlavou, že je vůně sice pěkná, ale na mne dost sladká, takže jsem ji odložila a nechala si ji na neurčito.. Pár měsíců na to jsem na ni v šuplíku narazila, venku bylo teplé a slunečné odpoledne, tak jsem si říkala, že je nejvyšší čas ji vytáhnout a pořádně otestovat.. a v tu chvíli jsem se zamilovala! Musím uznat, že tato vůně je skutečně spjata s ročním obdobím jako žádná jiná! Jak píší i v oficiálním popisu, The Scent je prostě typicky jarní a letní vůně, protože to teplo a celkově období, jí dává vyniknout. V teple se dokáže mnohem více rozlinout než v chladných měsících.. A přesto působí jakoby odlehčeně.. prostě letně. 

Sladkost v této vůni hraje nepokrytě prim. V prvních chvílích po navonění je cítit hlavně broskev, která je lehce doprovázena květinovým tónem, postupně se rozline do trochu pudrovější a elegantnější podoby, která najednou působí více ženštěji a už ne tak rozpustile. Navíc je to vůně, která je dlouho intenzivní a drží. Než si na ni můj nos po pár týdnech zvykl, cítila jsem ji v pohodě od rána až do pozdních odpoledních hodin a zůstává i na oblečení. Prostě nádhera..




Parfém jsem dostala a je možné ho zakoupit také v dárkové sadě v pěkné krabičce. Kromě 50 ml něj jsem v ní našla i cestovní balení parfému (7,4 ml) a tělové mléko (50 ml), všechno ve stejné vůni. Nejen, že to vyjde výhodněji, ale navíc to hezky vypadá a je to ideální i jako dárek (já bych to tedy brala! :D). V malém balení najdete to samé co ve velkém, takže máte svůj parfém vždy po ruce i na cestách nebo v kabelce :) Od tělového mléka nečekejte žádnou velkou hydrataci, natož výživu, je to ten typ parfémového krému, který je vhodný spíš k nějaké speciální příležitost pro podporu samotného parfému než-li k péči. Hodně a dlouho voní, rychle se vstřebává, ale to je asi tak vše. Ideál ke zintenzivnění vůně třeba na párty, večeři či oslavu.. 

Tuto sadu jsem už bohužel nenašla skladem, ale mají alespoň tu s parfémem a cestovním balením tady nebo samotný parfém ve 100 ml balení zde.

Co vy a parfémy Hugo Boss? Znáte? Máte vyzkoušené? Znáte tuto variaci The Scent?

*dárek od e-shopu Parfémy Elnino.cz

10 komentářů:

  1. Já od Hugo Boss mám jen tu klasickou Femme, ještě jsem si říkala, že bych vyzkoušela Ma Vie, ale rozhodně tuhle aspoň očichám a pak se rozhodnu kterou budu potřebovat víc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu muset prozkoumat ty další :) Od Huga znám víc ty pánské než dámské :D

      Vymazat
  2. Taky mi tahle kazeta přišla a úplně nejvíce jsem si oblíbila tu vůni. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Klárko, jj tuto vůni znám, měla jsem a je prima. Na léto ideální. Sety bývají prima dárkem. Krásné léto. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, tohle je vyloženě letní kousek :) Tobě také krásné letní dny!

      Vymazat
  4. Tuto vůni jsem neměla, ale myslím si, že by mi voněla. :) Má pěkný flakonek.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že jo! Je moc pěkná, jak vzhledově, tak typově obsahem :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)