úterý 2. října 2018

Spotřebováno za srpen 2018 + třídění kosmetiky

Krásný den vám přeji!

Tak se mi zdá, že vám dlužím ještě jedno Spotřebováno, co říkáte? A přitom je to vážně nabušená dávka. Možná až zbytečně moc. Ale abych to vysvětlila. Za tu velkou spotřebu může mimo jiné i stěhování. Bylo potřeba projít všechnu kosmetiku, protřídit, prošlé vyhodit a použitelné věci podarovat dál. Také jsem se vrhla na spotřebování miniatur a vzorků, které se mi tu kupí už několik let(!), kdy si pořád říkám, jak to vše využiji až někam pojedu.. No hádáte správně, že nakonec nikam nejedu, takže mi to tu jen tak leží.. :D




No to jen kecám na úvod, abych trochu vysvětlila, proč je toho taková hromada včetně velkého množství dekorativky. Tentokrát tedy vynechám celkové číslo. Lekla bych se já i vy.. Radši pojďme na to!


Mini sprchový gel One Ginger Morning - Treaclemoon - tento sprcháč jsem měla i ve velkém balení a díky vůni se stal jedním z oblíbených. Jak zázvor ráda nemám, tak tady je to taková příjemná žvýkačková vůně, že si ji užívám :) Vlastnostmi je to pak klasika - umyje, napění, nevysušuje. Hodnocení: 3,5/5.

Mini sprchový krém Cocoa Butter - Ziaja - fajn krémová textura, kterou je příjemné se po náročném dni umýt. Krásná kakaová vůně. Nevysušuje, napění a pokožku zanechá jemnou. Praktické balení na cesty jistě také mnozí z vás ocení. Já bych klidně brala domů i velké balení! Hodnocení: 4/5.

Sprchový peeling Magic Winter - Balea - další cestovní balení ještě z adventního kalendáře. Upřímně teď po měsíci už ani pořádně nevím, jaký byl. Pamatuji si jen nasládlou vůni a spíše než peeling jako takový, to byl sprchový gel s malým množstvím peelingových perel. Nezaujal mě a asi mi ani nevadí, že není běžně v sortimentu. Hodnocení: 2,5/5.

Kávový peeling Banana - Body Boom - k těmto peelingům chystám podrobnější článek, protože jsem jich měla několik. Tento banánový byl za mě nejlepší. Krásná vůně kávy v kombinaci s čistou vůní banánů. Vůně kávy provoněla pokožku na dlouhou dobu i po umytí. A navíc jde fakt o perfektní způsob exfoliace, vydrhne vážně skvěle. Jen škoda, že jsou tak malé a tak drahé :D Hodnocení: 5/5.

Kávový peeling Coconut - Body Boom - platí úplně to samé co u peelingu výše, jen u téhle kokosové varianty pro mě byla vůně maličko zklamáním. Může za to fakt, že vůně kokosu není tak průbojná, takže nebyla tolik cítit. Jinak ale taky pecka, co se funkčnosti týče. Hodnocení: 4,5/5.

Sprchový gel Verbena - Panier des Sens - parádní francouzská kosmetika, hezký obal, opravdu intenzivní věrohodná vůně verbeny, která vydrží na pokožce i po opláchnutí a osušení. Vůně je navíc i příjemně povzbuzující. Pokožka je po umytí jemná, nevysušená. Za mě určitě jo! Ideální i jako dárek. Hodnocení: 5/5.

Mléčná koupel Kozí mléko - Ziaja - o této rozšířené nabídce řady Kozího mléka plánuji co nejdříve také podrobnější článek, protože to za to rozhodně stojí! Hlavně tato mléčná koupel. Zatím jen ve zkratce prozradím, že parádně vyživuje pokožku, která je po umytí dokonale hebká a jemná. Nadělá ve vaně spoustu pěny, která drží a drží a drží. Dokonale voní jako celá tato řada a to fakt intenzivně i po umytí.. No a to zatím stačí :D Hodnocení: 5/5.


Mini šampon na vlasy s kašmírem - Ziaja - neodolala jsem a po dlouhé době sáhla i po jiném než přírodním šamponu. Jako víte co, ono to asi pro vlasy není epes rádes jo, ale jsou potom fakt pěkný. Lesklý, jemný. Docela i dlouho vydržely nemastný. Šampon hezky voněl a té pěny! :D To jsem na hlavě neměla ani nepamatuji.. Takže jako proč ne. Navíc další parádní cestovní balení. Hodnocení: 4/5.

Mini šampon na vlasy Kakaové máslo - Ziaja - to samé, fajn na cesty, příjemná kakaová vůně (stejně jako u toho sprcháče), hodně pěny, hned po umytí lesklé a jemné vlasy. Jen tenhle byl spíš pro slabší, namáhané a barvené vlasy, takže mé jemné mnohem víc zatěžoval a rychleji se mastily. Hodnocení: 2,5/5.

Maska na vlasy Magic Winter - Balea - další kousek z adventního kalendáře. Opět nasládlá rádoby nějaká vánoční vůně, která mě však nijak neohromila. Masku jsem měla nadvakrát, dávala jsem ji výhradně do délek a ke konečkům. Příjemným zjištěním bylo, že nijak vlasy nazatížila ani nezmastila. Ale na druhou stranu ani nic extra neudělala. Asi takhle stačilo. Hodnocení: 2/5.

Vlasový keratin sprej - Ryor - používala jsem ho jako kondicionér ve spreji po každém mytí. Vlasy se po něm trochu lépe rozčesávaly a byly lesklejší a časem i maličko pevnější (ale nevím, zda to přisoudit právě tomuhle kousku). Zase ale nic, z čeho bych si sedla na zadek. Hodnocení: 3,5/5.


Tělové krémy Mix Me - Nivea - vezmu všechny tři najednou, protože většina vlastností je totožná. Všechny jsou příjemné krémové textury, která se skvěle roztírá a ihned vstřebává. Nezanechávají žádný nepříjemný ulepený či umaštěný pocit, ale jen krásně hydratovanou pokožku. Jejich kouzlo se ukrývá v možnosti je libovolně kombinovat nebo používat samostatně. Já zkoušela všechny možnosti, samozřejmě. Je to taková srandička na léto. Za mě rozhodně nejlepší žlutý Exotic One s vůní exotického ovoce - zejména ananasu a kokosu. Zelený Chilled Oasis One se zeleným čajem byl příjemně osvěžující a také se k létu hodil. Růžový Charming One jsem si nechala až nakonec, protože se hodil k tomu sklonku léta až podzimu se svojí vůní bobulového ovoce, zejména malin. Celkově ale hodnotím velmi pozitivně a škoda, že se nezařadily do našich regálů na delší dobu.. Hodnocení: 4,5/5.

Mini balení Bambucké máslo - Purity Vision - bambucké máslo je prostě klasika, která nikdy nezklame. Pokud potřebujete něco extra hutného, výživného a opravdu fungujícího na suchou pokožku nebo jen lokálně na suchá místa, tak tohle je ono. Navíc přírodní. Bez silné parfemace (trochu je cítit jen "oříšková" vůně) a prostě mastnější máslíčko. Asi neuškodí ho doma alespoň v nějaké menší variantě mít. Hodnocení: 5/5.

Mini tělové mléko Magic Winter - Balea - a snad už poslední miniatura z adventního kalendáře. Mléko tekutější konzistence, co se bez potíží roztíralo, rychle vstřebávalo. Zase tak nějak sladce vánočně vonělo. Hydratace průměr. A to je asi tak vše. Hodnocení: 2,5/5.

Mini tělové mléko - Xhekpon - další miniatura a snad už taky poslední :D Příjemná pudrová vůně, dobře se roztíralo, rychle se vstřebávalo, zanechávalo jemnou pokožku a velmi dobře hydratovalo. 3,5/5.

Hydratační tělové mléko s ureou - Dermacol - velmi příjemným překvapením jsou nová tělová mléka Dermacol. Opět na ně chystám podrobnější článek, takže rychle: příjemná vůně, která vydrží. Trochu náročněji se roztírá, ale vstřebává se dobře a zanechává pokožku opravdu důkladně vyživenou. Pecka. Hodnocení: 5/5.


Antiperspirant Aloe Protect - Lady Speed Stick - jsem si koupila ve slevě. Ježiš to zas byl nápad :D Nevím, jak je to možný, protože dřív se mi to nikdy nestalo, ale teď už jsem narazila na druhý sprej, který mi dělá v podpaží vyloženě "pudr" :D Prostě se jím nastříkám a pak se ze mě sype bílý prášek. Nechápu. Vůně ale jinak pěkná a možná by i fungoval, ale kdoví. Hodnocení: 1/5.

Antiperspirant Invisible - Rexona - moje stálice, ke které se velmi ráda vracím. Žádný pudr, bílé fleky nebo cokoliv nevhodného. Nedráždí a neštípe a to ani na podrážděnou pokožku. Jen příjemná vůně a hlavně minimalizované pocení. Rexonu já můžu. Hodnocení: 4,5/5.

Tělový sprej Ibiza Party - Dermacol - sladká a ovocná vůně, která byla na léto ideální. Nejhezčí ze všech čtyř nabízených parfemací těchto sprejů. Praktické umělohmotné balení s rozprašovačem je na léto ideál, i na cesty. Navíc vůně byla překvapivě intenzivní a dlouho vydržela. Fakt chválím, tohle mě bavilo! Hodnocení: 4,5/5.

Tělový olej - Bi-Oil - třikrát hurá, cca po čtyřech letech jsem spotřebovala tohle miniaturní balení Bi-Oilu. Používala jsem ho výhradně na pár jizev, takže i proto tu se mnou byl tak dlouho, ale za ty roky mi byl ohromným pomocníkem. Každý den, opravdu až na výjimky tomu tak bylo, jsem jizvičky mazala a úspěch se dostavil. Dnes už téměř žádné nejsou a když se na ně vyloženě nezaměřím, nevidím je ani já. Určitě se k němu v budoucnu vrátím, až bude potřeba! Hodnocení: 5/5.

Krém na ruce Verbena - Panier des Sens - krásné praktické, cestovní balení. Hutnější konzistence a díky ní i skvělá výživa rukou. Je v něm bambucké máslo, což je znát. Na rukou ale nezůstává mastná, ovšem taková ta ochranná vrstva krému. Opět i tady příjemná a intenzivní vůně verbeny, která je dlouho cítit i z rukou. Velmi dobrý krém, ideální i jako dárek. Hodnocení: 5/5.

Máslo na nohy Lovely - Balea - jestli někdo umí produkty na nohy, tak prostě Balea. Tentokrát jsem místo krému s ureou sáhla po tomhle krasavci a ani tady jsem neprohloupila. Krásně citrusově vonělo, rychle se vstřebávalo, bylo maličko mastnější, ale mažu těsně před spaním, tak to ničemu nevadí. Výsledky se rychle dostavily a nohy moc hezky vyživilo. Žádné tvrdé paty a tak. Za padesát kaček dobré! Hodnocení: 4,5/5.


Denní krém Urban Skin Defence - Nivea - těšila jsem se na tyhle krémy, ale bohužel slabota. Krém má hezkou gelovou texturu, která se rychle vstřebává, i super jedovatě zelenou barvu. Ale alkohol na druhém místě, který je cítit na sto honů. A hodně slabá hydratace pleti. Hodnocení: 2/5.

Sorbetová maska na obličej Skin Ice - Alcina - tohle byla naprostá pecka pro pleť v letních dnech. Gelová maska byla chladivá a když jste ji dali do ledničky, tak to vůbec byla zmrzka. Měla příjemnou ovocnou vůni, že bych nejradši i ochutnala. A tu pleť tak krásně hydratovala, osvěžila a rozzářila, že to bylo žůžo labůžo. Opravdu chválím. Jediné co mi občas vadilo bylo slabší štipkání. Ne permanentně, ale sem tam to někde po obličeji jakoby "kouslo" :D Hodnocení: 4/5.

Peeling na obličej pro mastnou a smíšenou pleť - Natura Siberica - příjemná krémová textura s peelingovými zrníčky, která pleť nijak nedráždila, ale přitom skvěle vyčistila. Po delší době jsem měla pocit, že pleť byla méně mastná a ubylo i černých teček. Dal se používat i denně aniž by pleť vysušoval či ji nějak jinak škodil. Za mě palec nahoru. Hodnocení: 5/5.

Expertní odličovací micelární ubrousky MicellAir - Nivea - velmi milé překvapení! Ač nejsem ubrousková, tak tyhle jsem zvládla spotřebovat velmi rychle, protože mě moc bavily! Jsou celkem silně parfemované, ale nijak obtěžující vůně. Dostatečně nacucané, takže se jimi bez potíží odlíčíte. A odličují vážně velmi obstojně! I oční make-up, i když v okolí očí jsem je nepoužívala moc ráda, jelikož jsem potom cítila mírně pnutí, ale dá se to zvládnout a určitě jsem zažila už i horší. Nezanechávají pleť ulepenou, neštípou ani nic jiného, takže super. Hodnocení: 4/5.


Maska na obličej OMG! - Double Dare - Tohle byla pecka! Třífázová maska, která se o vaši pleť postarala na jedničku. V první fázi bublinková maska, která hloubkově pleť vyčistí. Ve druhé pak stříbrná slupovací, která nejen úspěšně depiluje, jak to slupovací masky občas umí, ale dočistí pleť ještě lépe. A třetí fáze - navlhčený ubrousek na závěr stáhne zbytky masky a pleť zvlhčí napuštěným sérem. Bavilo mě to, pleti to vyčištění také prospělo a rozhodně budu časem shánět znovu! Hodnocení: 5/5.

Platýnková maska Cool Camel - Balea - tyhle masky seženete v DMku za pár kaček každou chvíli v trochu upravené variantě. Tentokrát velbloud, který příjemně ovocně voněl, platýnko na obličej musím hodně připlácnout a ideálně celou dobu s ním na obličeji nic nedělat, protože je trochu větší a padá mi, ale je fakt fest napuštěné, takže pleť krásně zvlhčí a hydratuje. Za ty peníze to není až tak špatný, i když efekt nevydrží dlouho a chce to třeba za tři dny dát další.. Hodnocení: 3/5.

Platýnková maska s melounem - Balea - další varianta, v podstatě to samé.. Ovocná, melounová vůně, opět stejné platýnko, stejná funkčnost. Po čtvrt hodince ležení je pleť nacuclá a hydratovaná, ale efekt nevydrží nijak dlouho. Hodnocení: 3/5.

Maska na oči - EYEYE - tohle bylo ale obrovské zklamání! V balení byly dva napuštěné tamponky, které měly podobu okurek :D to bylo vtipné. Ale bohužel byly tamponky velmi málo napuštěné, takže na očích nejen špatně držely, ale navíc jej vůbec nehydratovaly. Fakt jako rozdíl před a po úplně nijaký :( Hodnocení: 1/5.


Umělé řasy Natural - Ardell - no, že nejsem běžným nositelem umělých řas asi víte, naopak mé oči zdobí pár řídkých chlupů. Na to už jsem sice zvyklá, ale kdysi jsem si koupila tyhle údajně natural řasy, že se třeba budou takhle na nějaké to blbnutí nebo vylepšení k nějaké příležitosti hodit. Nehodily se ani jednou, když už jsem je zkoušela, tak se mi špatně lepily, jsou na mě dlouhé jak samotnými trsy, tak i proužkem na oko, k úpravě jsem se nikdy nedostala.. No jen jsem je zničila, tak jsem je nyní vyřadila ze svého kosmetického šuplíku. Hodnotit snad ani nemůžu, vždyť se mi to nepovedlo na oči ani dát :D

Liquid Luminizer Strobing Pen - Catrice - hodně výrazný rozjasňovač, který umí opravdu hodně rozjasnit. Trochu mi vadila aplikace, protože při jednom pootočení vylezlo strašně moc produktu, proto není divu, že je již spotřebované. Aplikovat to chce ale v menším množství, za prvé se to s ním dá velmi rychle přehnat a za druhé ve více vrstvách nebo větším množství stíráte ty vrstvy předchozí. No nebylo to nejhorší, ale ani nejlepší. Hodnocení: 2,5/5.

Color Edition 24H, 04 Kaki Chéri - Bourjois - tyhle stíny tu mám již hromadu let, takže přišel jejich čas. Měla jsem je v krásném kaki odstínu, který se dal skvěle doplnit spoustou dalších barev, ale jejich pigmentace nebyla valná a co hůř, špatně držely. Pořád jsem si je tu nechávala, že jim dám další šanci, až z toho vyschly. Tak nic no. Hodnocení: 2,5/5.

The Cushion Eyeliner - Essence - tohle byly moc fajn linky a pokud se budu k podobnému typu linek vracet, tak sáhnu určitě po těchto! Jsou tekuté, ale nasáklé v houbičce. Na oko se nanáší štětcem, což chce pro netrénované určitě trochu cviku. Když to ale dostanete do ruky, tak máte perfektní linky na celý den. Nerozpíjí se, neobtiskávají se a schnou závratnou rychlostí. Za mě moc povedené, jen bacha na štětce, ty umí zlikvidovat :D Hodnocení: 5/5.

Báze pod oční stíny - I heart make-up - báze mile překvapila a jeden čas jsem po ní i sahala. Má třpytivý základ, ale na oku je po rozetření nenápadná. Stíny udrží na oku o něco déle a ještě je i trochu zintenzivní. Není to vůbec špatné. Hodnocení: 4/5.

Štětec na oční linky - Dermacol - No a ač jsou linky Cushion od Essence naprosto super, tak tenhle štětec padl za vlast. Jakmile ho totiž co nejrychleji nevymyjete, linky v něm zaschnou a pak už se nedá nic :D Štětiny už jsem z něho měla dřív trochu vytahané, tak se nedá nic dělat a loučíme se. 

Kajalová tužka na oči - Essence - tuhle tužku mám už asi stopadesát let, takže už ani článek k ní nemůžu dohledat, i když tu určitě někde bude :D Kajalové tužky jsou od Essence vcelku oblíbené dodnes, protože jsou rozhodně, když nic jiného hezky pigmentované a stojí pár kaček. Docela se rozmazávají a na waterline mi dlouho nevydrží, ale na horní víčko úplně zlé nejsou. Hodnocení: 2,5/5.

Studio Lash Color Eyeliner - Miss Sporty - co si pamatuji, tak práce s nimi byla celkem náročná. Byly tekutější a hůře pigmentované, pomalu schnuly a štěteček se ohýbal při menším tlaku.. Takže jen tak si nakreslit barevnou linku vlastně nebylo jen tak. Ale když už se povedlo, nadělaly celkem dost parády. Ač voděodolné nebyly, tak v létě jsem po nich sem tam sáhla. Určitě plus značce Miss Sporty za podobné výrazné barvičky ve stálém sortimentu, to se jinde nevidí! Hodnocení: 2,5/5.

Semipermanentní barva na obočí - Maybelline - do dneška vlastně nevím, jestli se mi tohle líbilo nebo ne :D Je to asi trochu přežitek, ale docela vtipné. Na obočí jste si napatlali takovou gumovou hmotu, která po zaschnutí obarvila obočí. Poté jste jednoduše strhli a výsledkem bylo obarvené obočí na cca 3 dny. Postupně se to samozřejmě vymývá, takže druhý den už je barvy sotva půlka.. A balení vydrží na takových 7 - 10 použití maximálně. Pořád si neumím udělat obrázek. Na jednu stranu fajn, že dvě rána nemusíte obočí řešit, ale zase práce s tím je dost a dva dny navíc s domalováním obočí asi přežiju :) Hodnocení: 2,5/5.

Max Volume Plus - Wet'n'Wild - ani jsem nestihla tuhle řasenku pořádně otestovat, protože už když jsem ji otevřela, byla prostě vyschlá! Fakt nekecám. Smutný na tom je, že byla ještě zatavená ve fólii, takže neměla šanci někde jen tak vyschnout po otevření.. Nechápu! Mrzí mě to o to víc, že jsem ji dostala jako dárek z USA :( Ale fakt jsem ji používala jen chvíli, s úplně vyschlou řasenkou se to prostě nedá :( Má přitom fajn umělý kartáček, štětinky pouze z jedné strany, z druhé jen kratičké pro spodní řasy.. No hodnotit asi ani nebudu, když jsem ji pořádně nevyzkoušela..


Rtěnka by Kate - Rimmel - myslím, že mít rtěnku ve sbírce šest let je až až :D Takže tahle úplně první verze Kate rtěnky by už měla moji sbírku opustit. Byl to nude odstín, který jsem první roky tahala skoro pořád. Ale jak se přidávaly další a další, tak už jsem se k ní nestíhala vracet tak často. Útěchou mi budiž, že jí zbyl opravdu kousek. Pigmentace ale super, byla hydratační, takže nevysušovala, výdrž průměrná. Ale určitě minimálně lepší průměr z drogérky. Hodnocení: 3,5/5.

Rtěnka Lasting Finish - Rimmel - a tohle je ten samý případ, pořizovala jsem si ji jen o chvíli později než rtěnku výše :) Jednalo se o lososovou perleťovou růžovou, krásně pigmentovaná, krémová, hydratační. Výdrž nic moc, ale díky světlému odstínu jsem ji nosila často, protože se dala nanášet i bez zrcátka. Hodnocení: 3/5.

Rtěnka - Essence - ani nevím, zda tu tahle kráska někdy byla, protože ji teď nemůžu najít. Byla to taková hodně zvláštní barvička, něco mezi fialovou a nude. Na rtech vypadala krásně a často jsem ji nosila, takže zbyl jen špalíček, ale zase už ji tu mám několik let a je čas jít dál.. Hydratovala dobře, co si pamatuji a výdrž byla tak nějak průměrná. Pigmentace ale moc fajn, odstín neobvyklý na tehdejší nabídku v drogérce a cena typická pro Essence - pár kaček. Hodnocení: 3/5.

Bio rtěnka - Couleur Caramel - bio kosmetika ani ta dekorativní, nevydrží tak dlouho jako klasická, takže po třech letech se loučím i s touto přirozenou krasavicí. Pigmentovaná byla dobře, na rtech držela dlouhou dobu a hlavně obsahovala větší množství olejů, takže krásně vyživovala. Jen měla takovou tahavou strukturu, že jako musíte přitlačit, aby se na rty dostala.. a divnou parfemaci no :D ale jinak moc fajn a nezklamala :) Hodnocení: 3,5/5.

Color Drama tužka na rty - Maybelline - Kdysi mě tahle tužka strašně překvapila svoji intenzivní barvou a skvělou pigmentací, příjemnou hydratací a poměrně dobrou výdrží! Tolik jsem toho od ní nečekala. Ale už ji mám taky dost dlouho, je celá opatlaná za ty roky a podobné odstíny už dlouho nenosím, takže už nic no. Hodnocení: 3,5/5.

Tekutá rtěnka Lips Matter - Beauty UK - jedna z prvních tekutých rtěnek, kterou jsem měla. Intenzivní, sytě růžový odstín, konečný efekt opravdu matno matný, ale pozor na vysušování a ve více vrstvách olupování. Docela mi připomíná některé 24H Control od Dermacolu, se kterými to vypadalo podobně :) Hodnocení: 3/5.

Rouge Artist Intense - Make Up For Ever - to je asi nejstarší rudá rtěnka, co jsem doma našla. A jestli se nepletu, tak i úplně první rudá, kterou jsem měla! :-O Jednalo se o nějaký menší vzorek, mám pocit, že snad ze Senzaboxu? Rtěnka byla malinká, takže jsem ji zvládla skoro i celou spotřebovat a ten zbytek jsem si schovávala tak nějak z nostalgie. Byla skvěle pigmentovaná, hydratační a přesto i dobře držela! Vůbec to nebylo špatný! Navíc krásná sytě červená. Hodnocení: 4/5.


Mozaikový bronzer - Makeup Academy - pamatujete si vůbec ještě značku MUA? :D Tenhle bronzer tu mám taky už dlouhé roky.. Jeden čas jsem ho používala, odstínově to bylo něco mezi tmavší tvářenkou a bronzerem, což mi vyhovovalo. Pigmentovaný byl tak akorát, ale dost prášil. Už jsem do něho několik let zase nehrábla, takže je čas jít dál, kámo. Hodnocení: 2,5/5.

Duo tvářenky, odstín 3 a 1 - Dermacol - kdysi měly krásný krajkový design a příjemnou nasládlou vůni. To už po těch letech není moc vidět a cítit :D Ale krásná pigmentace, minimální prášivost a celodenní výdrž určitě zůstala. I když  pokoušet to po těch letech už moc nechci, navíc tvářenky používám už jen minimálně a oblíbence mám odstínově někde jinde. Přesto tyhle můžu pořád doporučit, to zase jo! Hodnocení: 4/5.

Tvářenka č. 28 - Inglot - a stejně tak můžu pochválit i tuhle od Inglotu. Patří do freedom systému, který jsem si od Inglotu nikdy nepořídila :D a to jsem mnohokrát chtěla, achjo :) Tady je třeba vychválit opravdu hodně dobrou pigmentaci, možná byla dobrá až moc, občas to mohlo být i na škodu. A naprosto skvělou celodenní výdrž. Seděl mi i odstín, který byl tak nějak do cihlové. Zase ale trochu víc prášila. Hodnocení: 4/5.

+ na fotce ještě Africa od W7.. tu jsem si po odfocení rozhodla ještě ponechat :D Ač je stará stejně jako ostatní, tak nějaká nostalgie či co, mi ji stále nedovolí poslat pryč :) 


Blížíme se do finiše! Tady na fotce už vidíte pouze samé vzorečky, které jsem používala po celý srpen místo velkých balení. Zjistila jsem totiž, že těch vzorků jsem měla doma opravdu moc. Pořád je skladuji s tím, že na ně někdy dojde, že se budou hodit na cesty a kdovíco a spousta se mi jich pak zkazí :( Takže jsem se s nimi rozhodla nyní zatočit. Jsou tam vzorky Havlíkovy přírodní apotéky, Alessandro, Good, Nivea, Xhekpon, Locherber, For Life & Madaga, Sparitual, ale také miniaturka Lancome a jejich Visionnaire, pleťový krém Elixir Jeunesse od Yves Rocher nebo pleťová voda Balea (opět z advenťáku), která štípala v očním okolí :D Jo a taky vlasové sérum/maska od Alverde.

A teď už opravdu definitivně končíme. Gratuluji, pokud jste dočetli až sem. A sobě gratuluji, že jsem byla schopná to dopsat. Tohle rozhodně pasuji na nejdelší Spotřebováno tohoto blogu! :D Doufám, že delší už nikdy nebude, i když nyní už vím, že ani září nebude bídné.. achjo.

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

10 komentářů:

  1. Já si vzorečky a minibalení kosmetiky a vůní dávám do krabičky, pořád tam přibývají další a další a taky si je pořád šetřím na cestování a pak je vyhazuji, protože zjišťuji, že už je mám roky. A jinak mně zaujaly produkty Ziaja, mám tuhle značku fakt ráda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :D Já to mám takhle se vzorečky a miniaturkama taky.. však jsem jich musela taky pár vyhodit :( :-/

      Vymazat
  2. Teda, to je ale opravdu MEGA spotřebováno! Musela ti upadnout ruka :D já když mám hodně produktů, píšu si to tam někdy do článku postupně a ukládám a dopisuju, protože bych to pak napojednou nedala.. :D no horší je, když jsem na to líná a pak to je vše najednou. Já už vzorky moc neskladuju. Dřív jsem jich měla desítky, ale momentálně jsem skoro všechny rozdala a mám jich doma tak do 10 maximálně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to chtěla taky psát postupně, jenže jsem se k tomu během září nedostala :( tak jsem to dávala dohromady celou sobotu :D No co ti budu povídat, byla jsem ráda, že to mám hotové, byla to makačka! :D Vzorky se snažím taky podarovávat, ale stejně mi jich vždy kupa zůstane.. ani nevím, kde se to bere! :D

      Vymazat
  3. Zaujal mě krém na nohy od Baley a nejvíce asi peeling na pleť od Natura Siberica:) Dochází mi už čisticí gel a říkám si, že by moje pleť potřebovala něco "tvrdšího". Doufám, že mi od mastnější pleti i černých teček pomůže!

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně moc pomohl.. obvykle peelingy používám tak 1 - 2x týdně, ale tenhle byl tak příjemný, že se dal klidně i denně :) a Balea krémy jsou za ty peníze moc fajn! Ne všechny, ale z těch, co jsem měla, byla většina celkem povedená! :)

      Vymazat
  4. moc krásný spotřebováno, máš toho fakt hafo teda :O mě nejvíc zaujaly ty peelingy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, doufám, že už toho tolik zase dlouho nebude! :D

      Vymazat
  5. Pěkně jsi to protřídila, ono se to nezdá, ale vzorky zabírají strašně místa :D Zázvorový sprcháč jsem si úplně zamilovala a Balea masky jsou podle mě jak na houpačce, některé super hydratují, jiné vůbec. Haha, rtěnku MUFE mám taky ještě doma. Možná bych po letech mohla napsat recenzi :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, se to nezdá, jak jsou malinký.. :D S maskama Balea souhlasím, některé jdou, některé nic moc.. ale zrovna tyhle nebyly nejhorší :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)