úterý 27. února 2018

Barevná kosmetika Treaclemoon

Krásný den vám přeji!

Třeskuté mrazy momentálně brázdí naše končiny, takže nám nezbývá než se snažit všemi možnými způsoby to jaro zkusit přivolávat. Jak to dělám já? Nasadila jsem těžký kalibr. Mám doma kytky, pálím jarní vosky a taky používám barevnou a voňavou kosmetiku Treaclemoon. Tato značka se v našich končinách objevila během loňského léta a zaujme vás rozkošnými obaly, spoustou veselých barev a také hravými vůněmi. U nás je k sehnání výhradně v drogériích DM nebo na e-shopu Kupkosmetiku.cz a k dostání jsou jak velká balení produktů, tak malá cestovní.


Tělové mléko Pretty Rose Hearts - cestovní balení

Tahle vůně mne odzbrojila ze všech nejvíc. Pokud máte rádi květinové vůně a zejména vůni růží, tak tohle nesmíte minout! Tohle je skutečně věrohodná růže. To znamená sladká a květinová, poměrně silná parfemace. Jak kytičky nemusím, tak růži miluji! Fajn je cestovní balení, které s sebou můžete vzít kamkoliv. Vydrží těch čtyři-pět dní minimálně. Z počátku jsem se radovala i z pumpičky. Tedy jen do té doby, než jsem ji poprvé použila. Pumpička má totiž velmi malý dávkovací otvor (přibližně takový, jaký vyžadujete u očního krému, abyste si nevymáčkli krému moc :D), takže pro dostatečné množství na namazání celého těla, budete pumpovat až do alelůja. Jakože fakt tak stokrát. Předpokládám tedy, že vám stejně jako mně dřív nebo později dojde trpělivost a prostě si to budete normálně vyklápět přímo do dlaně. Jinak konzistence připomíná hustší krém, ale dobře roztiratelný a ihned vstřebatelný. Na pokožce nenechává žádný nepříjemný mastný či ulepený pocit. Jen příjemně provoněnou a dobře hydratovanou pokožku. Samotné mléko je tedy radost používat, akorát to balení je k vzteku.




Tělové mléko Wild Cherry Magic

A teď jedno v klasické velikosti - 350 ml. Škoda, že jsem v této velikosti neměla tu růži, protože ta mi voněla mnohem více. To neznamená, že tohle mléko by nebylo voňavé, to vůbec, ale můj šálek kávy to není. Vůně je hodně sladká, třešeň bych tam úplně nehledala, spíš to voní jak ovocné žvýkačky. Balení má také s pumpičkou. Tentokrát trochu větší a lepší, takže u toho nestrávíte mládí :D Ale zase jsem našla i v tomto případě jednu nevýhodu a to, že v poslední čtvrtině, má pumpička problém mléko nabrat. Musela jsem to tedy vyřešit jinak (otočit a vyklepnout). Ty pumpičky jim prostě nějak nejdou. Vlastnostmi je to stejné jako u malého balení - hustší krémová konzistence, skvěle roztiratelné a rychle vstřebatelné. Žádný nepříjemný film, ale naopak provoněná a hydratovaná pokožka. Trochu jsem se bála, že to přes zimu nebude stačit, ale ono ejhle, skvělá hloubková a dlouhodobá hydratace. V tomhle ohledu opět skvělé a chválím. Pokud máte rádi sladké vůně, tak určitě na tyto mléka mrkněte, stojí za vyzkoušení.





Krém na ruce The Raspberry Kiss

Teď se zastavíme na skok u tohoto malého krasavce. Vypadá rozkošně, co si budeme povídat. Taková malá, pevná lahvička. Obsah je tekutější, takže k víčku bez potíží stéká a velikostí se hodí i do kabelky. To dávkování se mi moc nezamlouvá ani tady, v tomhle případě si totiž vždycky díky jeho textuře vychrstnu toho krému zbytečně moc :D Jsem prostě náročný spotřebitel. Díky té vodovější konzistenci se bez potíží roztírá a ihned vstřebává. Ulepený pocit je tam asi nanosekundu, po chvíli o krému vůbec nevíte. Což je ten problém, je to jak kdybych si ruce nenamazala. Hydratace nula nula nic, ruce suché na troud. To od krému na ruce určitě nechcete. Navíc mně osobně nesedí ani vůně. Je malinová, jak napovídá název, ale zdá se mi dost umělá. Hodně sladká a až vlezlá, asi bych po ní v obchodě nesáhla.






Sprchový gel The Raspberry Kiss - cestovní balení

A aby té maliny nebylo málo, mám tu i miniaturu sprchového gelu v této vůni. Ač by měla být stejná, tak bych netvrdila, že je zcela totožná. U sprchového gelu mi přijde jemnější a příjemnější, rozhodně není tak vlezlá a po umytí není ani cítit, takže vás nebude obtěžovat tak dlouho :D Jinak balení je v tomto případě trochu promyšlenější, sice si do dlaně nevylijete půl litru sprcháče najednou a taky to musíte pořádně zmáčknout, ale nestrávíte u toho hodinu. Umyje tak nějak normálně jako každý druhý. Nevysušuje a z pokožky je cítit jen nepatrně. Taková klasika, co neurazí.




Sprchový gel One Ginger Morning

Sprcháč ještě jednou, tentokrát v plné velikosti. Prvně jsem si říkala, to nebude pro mě, protože zrovna zázvor fakt nepatří mezi mé oblíbence a to jak ve vůních, tak v chutích. Ale překvapením bylo, že tady ten zázvor není nijak protivný, ba naopak. Je to opět sladká, ale zároveň osvěžující vůně, která mě neskutečně baví! Dlouho jsem neměla sprcháč, který by mi voněl víc. Trochu mi to připomíná nějaké bonbony nebo žvýkačky z dětství, nevím jistě, pořád si tu vůni nedovedu zařadit, ale je to jako déja-vu. Sprcháč jako takový už je potom normálka, jako u toho malinového výše - napění, umyje, nevysušuje a vůně je cítit po opláchnutí jen nepatrně. Plusem by mohlo být i velké balení, sice stojí kolem 100 - 150 Kč, ale je třeba brát v potaz, že ho je 500 ml, což vám chvíli vydrží. Za mě má tenhle kousek určitě palec nahoru.




Sečteno podtrženo, něco z toho za vyzkoušení stojí, něco ne. Je to jako u všeho. Rozhodně vám doporučuji všechno omrknout a očichat, pokud máte rádi v koupelně barvy a výrazné ovocné či květinové vůně. Tohle jich je plné. Mléka jsou za mě povedená a vyhovují mi i svými vlastnostmi. Sprcháče jsou hodně o vůních, ani tady tomu není jinak. Pokud vám sedne vůně (a že v Německu jich mají mnohem víc!), tak asi nebudete litovat. Co za mě nestojí za koupi a znovu už nepotřebuji, je krém na ruce. Dostupný je sice ještě v kokosové variantě, která by mi parfemací nejspíš sedla víc, ale tady to není jen o vůni, ale i mizerných vlastnostech. Krémy tedy klidně v nákupu vynechte. Všechny výrobky seženete v DM drogériích nebo na Kupkosmetiku.cz (kde seženete i nějaké ty varianty navíc ;)), cena malých balení je kolem 50 - 60 Kč, velká balení jsou kolem 100 - 150 Kč. 

A co vy a Treaclemoon? Zkoušeli jste? Zaujala vás tato kosmetika?

*PR produkty zaslané zastoupením značky / e-shopem Kupkosmetiku.cz

23 komentářů:

  1. Tuhle značku chci strašně vyzkoušet, vypadá nádherně. Jen nevím, po čem sáhnout dřív :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě prvně to tělové mléko s růží! ;) To je vážně nej! A nebo jestli budeš mít možnost mrknout do drogérky v Německu, omrkni nabídku tam, mají toho hafo :)

      Vymazat
  2. Tuto znacku mam rada a tesim sa, ze u nas v DMku konecne zacali predavat aj telove mlieka a kremy na ruky. Mozno ta potesi infirmacia, ze telove mlieka v novych vonach, ktore sa chystaju uz nebudu mat pumpicku ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale budu mat iba 200 ml a netusim, ci sa dostanu aj do CR/SR. Vone: morske tajomstvo (vona mora), grapefruit a melon. Grapefruit a melon budu aj ako peelingy na telo.

      Vymazat
    2. Zní to skvěle, ale trochu se obávám, že u nás se to jen tak neobjeví :( :D

      Vymazat
  3. Tuhle značku mám moc ráda, sortiment který je u nás dostupný je oproti nabídce v Německu dost oškrábnutý, ale aspoň něco:-) Nejradši mám sprcháče, pokud sedne parfemace, jsou bezvadné, krém na ruce mám ten malinový a balení sice krásné, ale jinak se nepovedl vůní ani účinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vidíme stejně :) Docela mě mrzí, že je u nás nabídka tak okleštěná :( a ještě víc mě štve, že jsem se nezásobila, když jsem na podzim v Německu byla :D

      Vymazat
  4. Já měla tělové mléko hned to první a vyhovovalo mi, nádherná vůně :))

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to nádherně, jak kdyby to byly nějaké krémy na dort. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  6. od tejto značky by som vyskúšala VŠETKO, neskutočne sa mi páčia balenia aj vône :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to rozkošňácký, taky se mi to balením i barvičkama líbí :) Doufám, že se bude nabídka rozšiřovat!

      Vymazat
  7. Tuhle kosmetiku si přeji už dlouho vyzkoušet, tak snad se mi to jednou povede! :D
    Deep In My Forest

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! :) Teď to má, myslím, v DMku i nějakou sníženou cenu ;)

      Vymazat
  8. Na tyhle produkty už koukám docela dlouho, vypadají úžasně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou naprosto rozkošný! :) Jen mě mrzí, že je u nás nabídka tak okleštěná :(

      Vymazat
  9. Ten zázvorovej sprcháč ♥ Kdysi jsem si tuhle značku vozila ze služebek v německu, a hrozně se těším, že až mi dojdou moje mega zásoby, tak si pro něj půjdu znovu. Už ani nevím, co všechno jsem zkoušela, ale vím, že srpcháče mi asi vyhovovaly nejvíce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě mrzí, že tu máme tak malý výběr :( Ta malina mi tak nevoní, takže nezbývá, než si znovu koupit ten zázvor :D

      Vymazat
  10. Zatím jsem tyto pestré barevné lahvičky viděla jen na blozích, ale určitě chci vyzkoušet. tak doufám, že něco ulovím z té skromné nabídky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě omrkni, v DMku teď mají i výhodnější ceny, sprcháč vychází tuším na 104 Kč a mléko kolem 120 Kč :) Zdá se to hodně, ale já mám ten sprcháč třeba 2x tak dlouho než mívám běžné sprcháče, je vážně obrovský! :)

      Vymazat
  11. Od Treaclemoon mám na wishlistu:
    Coconut island krém na ruce
    Koupelový a sprchový gel white chocolate fantasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo tyhle dvě věci mě taky lákají, jen u krému na ruce si nejsem jistá.. určo by se mi líbil parfemací, ale jestli je i vlastnostmi stejný jako ten malinový, tak nic moc :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)