neděle 7. října 2018

Peelingová bomba v sáčku: Body Boom

Krásný den vám přeji!

Je tu ještě někdo, kdo na sociálních sítích nezaznamenal fotku sexy těla potřeného těmito peelingy? :D Já si myslím, že už je každý viděl. Kávové peelingy Body Boom před nějakou dobou vtrhly na náš trh a dávají o sobě pravidelně vědět. Já jsem si jeden kupovala už dobře před rokem, kdy tu začínaly a další jsem objevila v Mejkap Boxu. Ujala jsem se tedy všech a postupně v posledních týdnech zkoušela všechny varianty - Kokos, Mango, Grapefruit a Banán. A jak to s těmi peelingy vypadá?



Mají eko-friendly papírové balení, které je nanejvýš roztomilé. Ale upřímně, do vany maximálně nepraktické. Mokrýma rukama se mi dost mizerně otevírá, ve sprše to taky nechat nemůžu, aby pytlík nezvlhl a nerozložil se dřív než ho spotřebuji :D Ovšem dobře, zvykla jsem si na to, zanechala jsem pytlíky v horní polici v koupelně, kam se mokro nedostane a dobrý. Navíc mám mrňavá balení po 30 gramech, takže mi nevydrží více než 3 použití, tudíž nemají ani moc času začít zlobit. Po otevření na vás vybafne velmi sympatická vůně. Ať už se jedná o vůni kokosu, manga, grepu nebo banánu. Všechny voní skvěle! Hlavní akcent je tam stejně káva a to já jako její milovník rozhodně můžu a užívám si to všemi doušky. V kombinaci s jednotlivými ovocnými tóny je to příjemné a lehce osvěžující. 


Asi vás nepřekvapí, jak takový kávový peeling vypadá. Je to hrubě namletá káva, zamíchaná krystalky ve kterých je aroma. Peeling krásně důkladně vydrhne, ale zároveň není nepříjemně hrubý, aby pokožku podráždil. Naopak jí zbaví nečistot a na závěr krásně zjemní. Vyživujících složek tolik nemá, takže mazat se po peelingu je potřeba, ale nebude se vám chtít, protože ta krásná vůně Robusty je prostě okouzlující a voní ještě dlouho po vydrhnutí. Je to s těmito kousky odzbrojující sprcha pro tělo i duši, takže absolutně chápu jejich oblíbenost :) Počítejte s tím, že díky sypké textuře ve vaně/sprše nadělá celkem nepořádek, ale stačí opláchnout proudem vody a je to fuč, takže to zas tak hrozné není. Co mě na nich "vadí" nejvíc je ta rychlá spotřeba. Achjo. Potřebovala bych je v neomezeném množství! Takhle to vydrží sotva na tři použití na celé tělo. Zase achjo. A stojí to celkem majlant. Achjo do třetice..



Banán velmi mile překvapil. Opravdu věrohodná, poměrně intenzivní a příjemná vůně. Vůně banánů je docela průbojná, takže přebije i tu silnou vůni kávy, ustupuje až později na těle, kde je káva průbojnější. 



Grapefruit já kdovíjak nemusím, takže jsem nespěchala ani na tento peeling. Překvapilo mě, že tahle vůně byla nejsilnější ze všech. Opravdu silná a prostě jako grep. takže rozhodně příjemně osvěžující. Nakonec tedy palec nahoru!



Trochu jsem si nedovedla představit vůni Manga. Čekala mě nakonec ovocná až žvýkačková vůně, kterou bych upřímně k mangu vůbec netipovala. Silná je tak akorát, když se smísí s vůní kávy, tak je to takový zvláštní paskvil, ale i tentokrát je káva průbojnější a na těle pak ulpívá jenom její vůně.



Nejvíc jsem ale sázela na kokos, protože kokos můžu ze všech těchto možností nejvíc, to je vám asi jasné. Jenže nakonec, jak to tak bývá, tam, kde máte největší očekávání, přijde největší zklamání. Kokos tam je cítit strašně málo. Jasný, zrovna vůně kokosu není z těch silných, ale tady je cítit fakt hodně málo.. Jedná se spíš jen o takový kokosový závan, vůně kávy to silně přebije.

Sečteno podtrženo: Peelingy jsou skvělé. Krásně vydrhnou pokožku, zároveň ji provoní a zjemní. Baví mě neuvěřitelně, i když jejich použití je prostě jiné. Nadělají trochu nepořádku, pokud jste neopatrní, ale nic nesnesitelného. Také bohužel rychle ubývají a nepatří mezi nejlevnější. K jejich vlastnostem a schopnostem však nemohu říct křivého slova, jsou prostě dobré!

Seženete je všechny na Mejkap.net a to buď v těchto malých baleních po 30 gramech za 129 Kč nebo ve velkých baleních po 200 gramech za 349 Kč.

Máte s nimi někdo zkušenosti? Zaujaly vás?

* Peelingy s vůní Banán, Mango a Grapefruit byly součástí PR boxu od Mejkap.net

18 komentářů:

  1. Ty vůně musí být skvěle, jen jsem se pořád nedokopala ke koupi jakehokoliv balení. Ale věřim, že na to dojde a nějaký vyzkouším☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvě varianty jsou dostupné i v DM drogérii, akorát si teď nejsem jistá, jak se (ne)vyplatí.. :D :)

      Vymazat
  2. Zrovna mám Grapefruit, zatím jsem ho teda nezkoušela, ale už teď se na něj těším :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají skvěle. Takové peelingy mám moc ráda, i když udělají trochu nepořádku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerajú super a ja už dlhšiu dobu na nich pozerám, ale stále som sa neodhodlala k tomu aby som si ich kúpila. Budem veľmi rada ak si prečítaš nejaký môj príspevok.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Juu, vypadají, že budou opravdu super. :) Viděla jsem reklamu, ale kromě obalu, kterého jsem si všimla a byl roztomilý, jsem jim nijakou pozornost nevěnovala. :) Pro příště vím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo ten obal je na pohled ťuťu! :D ale v koupelně nic moc :D

      Vymazat
  6. Vypadají dobře a určitě by mně lákaly, ale ty ceny už se mi tedy lákavé nezdají:-D To radši peeling Cupuacu od Ziaja, je skvělý a ta cena je lidová:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty ceny jsou horší :( ale teď má kávové peelingy v sáčku i Balea, tak jukni na ně! ;) a stojí jen 27 Kč! :D

      Vymazat
  7. Já teď zkoušela od Balea ty nové peelingy a musím říct jako super! rozhodně si potom pořídím tohle nebo marka. úžasný prostě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já je tady mám taky a brzy přijdou na řadu, tak už se teda těším! :)

      Vymazat
  8. Já tyhle pytlíčkové peelingy mám hrozně ráda. Ale s touhle značkou zkušenosti nemám. Mám doma peeling od jiné značky :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super :) já už se dneska dám konečně do zkoušení těch levných Balea sáčků :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)