neděle 11. dubna 2021

Spotřebováno za březen 2021

Krásný den vám přeji!

Jak jsem avizovala, chvíli si dám pauzu od videí, takže vám přináším alespoň psanou formu Spotřebována. Ať už totiž budu znovu točit za týden či měsíc, tak tu mám zase tolik prázdných obalů, že je prostě dál ukládat nemůžu. Za chvíli bychom se nevešli do skříně. Takže dnes přináším spotřebovance za březen a doufám, že i takhle vás to bude bavit.


No.. Ač mohu březen považovat za jeden z nejslabších měsíců, co se péče o sebe týče (během covidu jsem byla ráda, že jsem potkala šampon a sprcháč :D), je tady toho překvapivě celkem dost. Je tu teda spousta jednorázovek - masky či soli do koupele. A také vyřazená péče o nehty, protože ta už také potřebovala projít.. Ale ani to mě neomlouvá.. prostě nejsem troškař :D Celkem tu máme 30 kousků.




Tonizující sprchový gel - Natura Siberica - fajn sprchový gel. Parfemace je neobvyklá a musela jsem si na ní chvíli zvykat - voní po dubu a zázvoru. Ale jinak je sprcháč dobrý, dokonale zjemní pokožku, v péči o ní mi hodně připomíná Oil Body Wash od Dove. Co mne ale absolutně nejvíc irituje je balení. Pumpička u sprcháče je těžce nepraktickou záležitostí! Díky tomu bod strhávám, protože mi to lehce kazilo celý dojem. Hodnocení: 4/5.

Peeling na tělo vodní meloun - Bielenda - moc příjemná záležitost. Čekala jsem spíše sprchový peeling (pár zrníček, více gelu), ale překvapil. Byl středně hrubý, pokud se přitlačilo, tak vydrhnul fakt pořádně. Pokožka však zůstala jemná, hezky provoněná. Mimochodem voní svěže po melounu. Hodnocení: 4/5

Sůl do koupele Calm Down - Isana - to už asi ani nebudu opakovat. Vidíte ji tady zas a znovu a naprosto nejvíc ji miluju. To dobře víte. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Porce díků - t: by tetesept - soli Tetesept i t:by tetesept jsou fajn. Hezky voní, zbarví vodu, pokožku zjemní.. Sice mám pocit, že o pokožku se nepostarají tak dobře jako soli Isana, ale mám je ráda. Navíc byly ve slevě, tak nebylo o čem. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Ruhe Oase - Isana - nová limitka, kterou jsem v Rossmannovi zaznamenala teprve nedávno a opět moc příjemná záležitost. Trochu jsem si nebyla jistá tou vůní, protože citrónová tráva nepatří mezi mé nejoblíbenější, ale bála jsem se zbytečně. Tahle kombinace s vanilkou voní skvěle a intenzivně. Vodu zbarví do brčálově zelené, pěny sice moc nenadělá, ale koupel je zážitek. A i tady se dočkáte krásně jemné pokožky. Ani ne za dvacku je to opět úspěch. Hodnocení: 5/5.




Tělový sprej So Tempting - Oriflame - tuhle vůni jsem používala poslední měsíce na takové to domácí "navonění". Nebyl to žádný silák a po pár hodinách jako bych se ani celá neošplouchla, ale na doma to stačilo. Ale když jsem šla mezi lidi, tak jsem volila pořádný parfém, který byl cítit déle než deset minut :D Vůně jinak špatná nebyla, hodně sladká a taková "holčičí", ale dalo se. Hodnocení: 2,5/5

Tělové máslo Vegan Friendly Avocado - Bielenda - opravdu velmi příjemná záležitost! Ideální na zimu, kdy je pokožka náchylnější a potřebuje větší výživu. Krásně sladce voní (trochu žvýkačková vůně), dobře se roztírá, rychle se vstřebává a hlavně pokožku skvěle vyživí. A to bez ulepení či umaštění. Moc jsem si máslo oblíbila a ráda si ho pořídím znovu. Hodnocení: 5/5.

Peeling na ruce s kokosem a bambuckým máslem - Isana - tohle byla předpokládám nějaká limitka, protože jsem ho v obchodě už neviděla. Navíc ho tu mám opravdu dlouho, možná už tak dva roky, trvalo mi, než jsem ho spotřebovala. Peelingy používám často a ráda, ale ty na ruce dost flákám. Měl jemnou kokosovou vůni, ale bylo tam cítit i to bambucké máslo. A také tam bylo znatelné v péči. Po opláchnutí byly ruce nejen čisté a jemné, ale také vyživené. Nebylo to špatný, jako podpůrná péče pro suché packy ideál. Hodnocení: 4/5.

Krém na ruce Beauty Sleep Aromatherapy - Avon - roztomilé balení, krásná levandulová vůně, lehoučká textura a dobrá hydratace. Velké hloubkové výživy se sice nedočkáte, ale pokud netrpíte na extrémně suché ruce, bude vám stačit. Navíc nelepí, nemastí a dlouho voní. Já jsem byla spokojená. Hodnocení: 4/5.




Barva na vlasy Live, odstín Dark Mocca - Schwarzkopf - tak po posledním nepovedeném pokusu s blonďatou jsem to musela dát zase co nejdříve dohromady. Takže jsem zpátky nahodila tmavě hnědou a dobrý. Musím říct, že chytla v rámci možností dobře a i velmi dobře drží (je to tedy permanentní barva). Jen mi příště připomeňte, ať si na tu svoji hřívu koupím aspoň dvě balení :D Hodnocení: 5/5.

Detoxikační micelární šampon na vlasy - Yves Rocher - naprosto skvělý šampon, jeden z nejlepších, co jsem v poslední době zkoušela. Vlasy jsou po umytí nadýchané, svěží, necuchají se a dlouho vydrží v kondici (nemastí se tak rychle). Jemně voní a to balení mi vydrželo fakt dlouho. Hodnocení: 5/5.




Čistící pleťové mléko - Omia - mléko jsem používala na odličování pleti, na což celkem fungovalo. Nemohla jsem ho tedy používat na oči, protože za prvé v nich štípalo a za druhé oční make-up nedokázalo stáhnout. Mělo příjemnou vůni i texturu, pleť byla po použití jemná a lehce vyživená, takže pro sušší pleť to není špatný. Zase ale nic, co bych musela mít akutně znovu. Hodnocení: 3,5/5.

Osvěžující sprej na obličej Hanf Cocos - Balea - jsem ráda, že jsem ho dodělala. Vůně kokosová, ale šíleně umělá. Ale to bych asi přežila, kdyby sprej nebyl na pleti tak nepříjemný a neštípal! Osvěžující a pleťové vody používám výhradně po umytí k rychlé hydrataci pleti před aplikací péče a tohle dělalo neplechu. Na umyté pleti to štípalo a pálilo, že jsem to po čase vzdala. Vůbec nevadí, že šlo jen o limitku. Hodnocení: 2/5.

Maska na rty - Douglas - bohužel další propadák. Velikost komentovat nebudu, je jasný, že byl polštářek trochu větší. Ale maska byla celkově dost na nic. Byla hodně málo nacucaná, že se na rty nepřichytila. Navíc tenká, takže jsem ji natrhla, ještě než jsem to stihla na rty dát. A rtům to absolutně nic nedalo. Takže tohle fakt ne. Hodnocení: 1/5. 


+ hydratační polštářky pod oči a páska na nos Egg Care Tony Moly




Čistící peeling Eggy Care - Marion - byl za pár kaček, ale moc fajn. Tedy po tom, co jsem překonala překvapení, že jde o sypký prášek. Ale stačí smíchat s vodou a máte poměrně hrubý peeling, který vyčistí pleť fakt důkladně. Zbaví mastnoty, odumřelých buněk a trošku snad i ty tečky ubyly. Ale pozor na vysoušení v případě, že máte sušší pleť. Za mě fajn, balení navíc vydrželo asi na čtyři použití. Hodnocení: 4/5.

Masky na obličej #Foodie - Soraya - každá měla nějakou chybičku (melounová dělala hrudky, medová byla výživná až moc pro moji smíšenou pleť a borůvková mi vadila vůní :D), ale na masky za pár kaček to ušlo, asi žádná zas nebyla vyloženě propadákem. Nejlepší mi přišla pro smíšenou pleť ta borůvková, která vyživila dle potřeby a neplechu na pleti nedělala. Hodnocení: 3,5/5.




Balzám na rty s japonskou třešní - Ryor - nebyl špatný, rychlé zvláčnění a hydrataci rtů obstaral, ale bohužel suchým rtům s hloubkovou výživou nepomohl. Používala jsem ho během dne na rychlé přetření, na noc by mi k regeneraci nestačil. Ale je super, že nedělá nepříjemnou vrstvu, částečně se vstřebá a na rtech nijak neobtěžuje. Hodnocení: 3/5.

Oboustranné linky na oči - Makeup Revolution - vkládala jsem do fixy naděje, protože moje nejoblíbenější linky jsou také od MUR, ale bohužel, toto neuspělo. Má to strašně tvrdé a nepříjemné hroty, linky kreslí souvislou, černou barvu jenom chvíli, a i tak se tam dělají rýhy od tvrdého hrotu.. A navíc se špičky obalují stíny. No nebylo to nic příjemného. Fajn je, že máte dva hroty a můžete si vybrat šířku dle potřeby, ale to je tak vše. Hodnocení: 2,5/5.

Tužka na oči Glam It Up! - Alcina - jedna z mála barevných tužek, kterou jsem spotřebovala. Krásná, studená, metalická fialová. Milovala jsem ji. Navíc perfektně měkká, že se s ní kreslí samo a netahá víčko, zároveň ale skvěle držela celý den (bohužel ne na waterline). Jen trochu zbytečný mi přišel pěnový aplikátor z druhé strany tužky, který ji zbytečně zvětšoval. Hodnocení: 4,5/5.



CC lak na nehty - Flormar - nebyl vůbec špatný, poměrně dobře kryl, práce s ním nebyla zlá (i když to dlouhé víčko mě vytáčelo!) a výdrž taky solidní. Ale nějak upadl v zapomnění a sahala jsem po něm jen minimálně, takže se s ním loučím.. Hodnocení: 4/5.

Lak na nehty - Bourjois - jsem kupovala kdysi ve výprodeji za pár kaček a za víc bohužel nestál. Strašně špatně kryl (asi tři vrstvy to chtělo) a ještě hůř schnul, takže jsem ho zkusila tak dvakrát a čau. Hodnocení: 2/5.

Lak na nehty I♥Trends - Essence - další lak, co mi tu jen ležel ladem, takže se s ním také loučím. Nebyl špatný, krytí dobré, schnul rychle. Výdrž však u tohoto kousku nebyla kdovíjaká, takže jsem po něm taky nijak často nesahala. Hodnocení: 3/5.

Double Volume & Shine - Trend It Up - opět nějaký starší výprodejový kousek. Laky TIU dobře drží, ale mám u nich hrozný problém s krytím a schnutím. Krytí většinou zvládají ve dvou až třech vrstvách, to by ještě nebylo tak strašný, ale mizerně to schne. Je potřeba fakt dlouho čekat a ani sprej na urychlení stoprocentně nepomáhá. Hodnocení: 3/5.

Top coat, 110 Crystal - L'oréal Paris - jsem měla doma asi čtyři roky a pořád dobrý, až teď se mi ho podařilo spotřebovat. Ale byl super! Udělá lesklé nehty s gelovým efektem, lak vytvrdí a rychle zaschne a výdrž laku prodlouží o několik dní. Byl super, ale myslím, že už není v nabídce. Hodnocení: 5/5.

Péče o nehty 8in1 - Eveline Cosmetics - vidíte správně, že většina té péče zůstala nedotčená. Já na to prostě nejsem. Jsem ráda, že stihnu nehty nalakovat a odlakovat :D Takže k tomu vám bohužel nic neřeknu, protože jsem po ní sahala velmi sporadicky. Ale četla jsem na ní hodně chvály.

+ pilníky Sparitual

Tak a to bude pro tentokrát všechno a sejdeme se zase za měsíc! :)

Zkoušeli jste z toho něco? Používáte péče o nehty?

8 komentářů:

  1. Sůl do koupele Calm Down znám a mám moc ráda, po té nové se musím podívat. Tělový sprej So Tempting od Oriflame mi voněl krásně, pak jsem si pořizovala další balení a už jsem tak nadšená nebyla, nějak se mi převoněl, to se mi stává často, třeba i u sprchůčů a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám moc dobře, já to mám s vůněmi stejně. U většiny potřebuji po jednom balení změnu :D

      Vymazat
  2. Teraz som tiež som mininum spotrebovala ale sampon od yves rocher mám i ja rada...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je fakt super! Ale teď mám od nich jiný, ten maličký - koncentrovaný a to není ono :-/

      Vymazat
  3. Tak z této hromady produktů znám jen balzám od Ryoru a přesně jak píšeš :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Eveline 8in1 je jediný lak,ktorý dokáže dať dokopy moje tenké a večne sa lámajúce nechty. Jediný problém je, že hrozne rýchlo zhustne a potom sa s ním zle manipuluje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, já na něho právě četla hodně chvály! Ale nedokázala jsem se k němu pořádně dostat a ted už právě zhoustl. Se mnou je to hrozný :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)