čtvrtek 4. března 2021

Bielenda: Tělová péče Vegan Friendly

Krásný den vám přeji

Tak jsem tu s prvními vlaštovkami z testování značky Bielenda, která se v nedávné době objevila jako novinka na e-shopu Růžová10. Sortiment e-shopu se neustále rozrůstá a nejnovější nově zařazenou značkou je právě polská Bielenda. Značka sama o sobě není žádným nováčkem, já o ní poprvé slyšela již několik let zpět, ale dosud jsem neměla tu čest něco vyzkoušet. Takže mám ohromnou radost, že teď můžu testovat jako zběsilá. První, co mi padlo do ruky a náramně jsem si užívala, byla tělová péče Vegan Friendly, ve které najdete tělová másla a tělové peelingy. 


Tělová másla seženete ve třech voňavých variantách - karité, kokos a avokádo a já jsem měla hned dvě z nich - s kokosem a avokádem. U kokosového si můžete vychutnat krásnou, výraznou až trochu nasládlou vůni. Pamatujete si kokosový suk? Tak přesně takhle chutně to voní. Mňam! Avokádové má potom sladkou vůni, ve které já poznávám žvýkačky. Po namazání jste pak skoro k sežrání! :D


Avokádové tělové máslo obsahuje přírodní vitamín E, který aktivně pečuje o pokožku. Vyživuje, hydratuje a zanechává ji pevnou a pružnou, navrací pokožce její mimořádnou hladkost.



Kokosové potom díky vysokému obsahu přírodních olejových složek a antioxidantů, o pokožku aktivně pečuje, zpevňuje ji, zvlhčuje, tonizuje a obnovuje její mimořádnou hladkost a pružnost. Intenzivní přírodní vůně kokosu zlepšuje náladu, aktivuje a dodává energii.



Másla jsou trochu hutnější, ale nejsou extrémně mastná a na pokožce nepříjemná. Naopak se snadno a rychle rozetřou, během okamžiku se vstřebávají a nezanechávají mastný či ulepený film. Pokožka je na dotyk krásně jemňoučká a hned na první dotek nacucaná. A taky krásně pružná a intenzivně pěknou dobu voní! Ale není to rozhodně nic obtěžujícího, prostě žádné přilepené pyžamo. Co je ale hlavně důležité, je skvělá péče. Tahle másla zajistí velmi dobrou výživu, která se teď v zimě náramně hodila. Neskutečně mě tato másla baví!



A o nic méně příjemným kouskem je peeling na tělo Vodní meloun. V roztomilém, hravém obalu se ukrývá svěží vůně melounu. Opět vůně alá žvýkačky (já fakt nemusím mlsat, protože všechny dobroty "ochutnávám" pomocí kosmetiky :D), tentokrát moje v dětství oblíbené melounové Hubba Bubba! V gelovém základu obsahuje dva druhy zrníček - tmavá jemnější v menším množství a průhledná hrubší, kterých je plný. Exfoliovat zvládne na jedničku, peeling je celkem drsný, takže doporučuji moc netlačit, absolutně to není potřeba. Po umytí je pokožka na dotek krásně jemná a zbavená všech nečistot, může být trochu až začervenalá, pokud se zapomenete a trochu více přitlačíte jako to vždy dělám já :D Zároveň ale není pokožka nijak vysušená. Ač sice nemá úplně olejový základ, tak lehkou péči obstarává. A jako bonus i zůstává krásná vůně na dlouhou dobu. Tohle rozhodně není špatný!








Sečteno podtrženo: Za mě velká spokojenost, příjemné překvapení a nadšení! Tělová másla jsou naprosto skvělá, krásné vůně, příjemné textury a hlavně skvělé vyživující vlastnosti, které se teď v zimě hodily. Peeling je pak voňavá záležitost, která udělá, k čemu jste si jej pořídili a ještě hezky melounově vonííííí. K sehnání je tady, cena je 109 Kč za 200 ml. Avokádové máslo potom tady a kokosové, jejich cena je 139 Kč za 250 ml. 

Znáte Bielendu? Zaujala vás? 

*PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Ruzova10

10 komentářů:

  1. Ale tohle vypadá hodně dobře a nejen kvůli těm vůním, líbí se mi i ty obaly a určitě by mi produkty doma jen tak nestály a vyloženě bych si takové kousky užívala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že všechny jsou fakt super! Ty másla mě hrozně baví, budu si je určitě kupovat znovu :)

      Vymazat
  2. Práve takúto veganskú kozmetiku rada skúšam

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí tělový peeling. :) Ta vůně musí být skvělá. Ale i ostatní produkty jsou lákavé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten skvěle navozuje léto, taková příjemná svěží vůně, mňam! :)

      Vymazat
  4. Nepoznám, ale všechny produkty vypadají příjemně a ty obaly... :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá hodně dobře, hlavně ty vůně, úplně je cítím :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samé ovocné slaďárny.. na léto to bude ideál :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)