neděle 14. června 2020

Spotřebováno za květen 2020

Krásný den vám přeji!

A hele, zase máme konec týdne, takže je tady nové video! Chybí nám z pravidelných rubrik ještě Spotřebováno, tak se na to podíváme. Opět vás tu čeká pěkná dávka obalů, jako u mne bývá zvykem, takže kdo rád sleduje/čte finální recenze, určitě si přijde na své.. 


Celkem tu máme 16 ks a nějaké ty vzorky. Čili taková ta klasika :)


Sůl do koupele Calm Down - Isana - tuto sůl ode mne už dobře znáte, měla jsem ji několikrát a určitě si ji znovu pořídím. Za mě jedna z nejlepších, kterou jsem měla a poměr cena/kvalita je naprosto bezkonkurenční. Sůl krásně voní po kokose s vanilkou, vodu obarví na tyrkysově modrou, provoní tělo i koupelnu a pokožku zjemní a trochu i vyživí. A stojí dvacku.. Hodnocení: 5/5.

Cukrový tělový peeling Jeju - Ziaja - další velký oblíbenec a za mě asi nejlepší tělový peeling této značky. Vlastnosti jsou standardní pro peeling Ziaja - střední až vyšší hrubost, čistící i vyživující schopnost, dobrá rozpustnost.. Ale v tomto případě hlavně i naprosto boží vůně! Krásně voní po mátě a já se té vůně nemohla po celou dobu nabažit! Určitě jsem ho neměla naposledy. Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Mandle a květ pomerančovníku - Yves Rocher - sprchový gel je dalším oblíbencem. YR sprcháče jsou za mě jedny z nejlepších. Krásně, intenzivně a dlouho voní a to i z pokožky po umytí. Hodně pění, takže se dají použít i jako pěna do koupele. A k umytí stačí opravdu malé množství, takže takováhle lahvička pěkně dlouho vydrží. Navíc vůní mají nespočet, takže si každý najde tu svou :) Tahle je taková jemně pudrová, sofistikovanější, není úplně mojí nejoblíbenější, ale YR prostě nejde nemilovat.. Hodnocení: 5/5.


Krém na ruce Kokos - Yves Rocher -  tohle je parádní krém na ruce. Intenzivní a věrohodná vůně kokosu, která vydrží i hodnou chvíli na rukou. Krémová textura na bázi vody, což zajistí rychlé a bezproblémové vstřebání bez umaštěného či ulepeného pocitu rukou a nechybí ani skvělá hydratace. Jo a super parádní a praktické balení akorát do kabelky. Povedené! Hodnocení: 5/5.

Krém na ruce První vločky - Yves Rocher - a YR do třetice! Tohle je letošní vánoční limitka. Vůně je krásně jemná, svěží a čistá, navíc i pěknou chvíli intenzivní. Je texturou trochu hutnější než ten výše a na rukou zanechá takovou jemnou ochrannou vrstvu, která však nemastí ani nelepí. Hydrataci zajistí, takže za mě též spokojenost. Jen tohle balení je trochu nešťastné, protože se krém celkem blbě vymačkával. Hodnocení: 4/5.

Fix na oči Renaissance Flick - Makeup Revolution - jeden z naprosto největších kosmetických pokladů a svatý grál! Za ty roky, co se věnuji kosmetice, jsem vyzkoušela nespočet očních linek, fixů, tužek a nevím čeho, ale žádná se mi neosvědčila tolik jako tahle fixka. Naprosto jednoduchá aplikace, výdrž a to nejen na oku, ale i fixy samotné. Nebudete tomu věřit, ale recenzi na tenhle fix jsem psala vloni v březnu a to už jsem ji půl roku používala! Zvládla se mnou přes rok a půl téměř denního používání a za tu dobu se ani trochu její kvalita nezhoršila! Stále krásně tenký a jemný hrot a dokonale černočerná linka. Až poslední měsíc začala vynechávat a být vysušená, takže přišel její čas. Ale do té doby to byl doslova zázrak! Hodnocení: 5/5*

Brow Precise Micro Pencil - Maybelline - jeden z nejlepších kousků na obočí z našich drogérií. Krásně tenká tužka, kterou obočí precizně vykreslíte i vybarvíte, kartáčkem z druhé strany potom pročísnete a výsledek je bezkonkurenční. Výdrž celodenní a efekt zaručen. Hodnocení: 5/5.


Aqua Express Shot - Balea - hydratační ampule se sérem pro rychlou hydrataci nemůžu po jednom použití plnohodnotně zrecenzovat, ale obrázek jsem si o ní udělala a musím říci, že mi nepřišla špatná! Je to vodička, která se do pleti téměř okamžitě vsákne a v okamžiku pleť zhydratuje. Pokud potřebujete rychlou hydratační vzpruhu, tak by to mohlo být účinné! Jen to balení je nešťastné (skleněná ampulka, kterou jakmile otevřete už musíte co nejdříve spotřebovat). Hodnocení: 4/5.

Osvěžující růžová voda - Dermacol - pleťové vody jsem zařadila do své každodenní rutiny a doopravdy je zbožňuji! Tahle růžová byla parádní! Krásně voněla po růžích, přitom velmi nevtíravě. Pleť hezky zhydratuje a osvěží aniž by ji ulepila. A teď v létě to bude vůbec nepostradatelný pomocník :) Hodnocení: 5/5.

Intenzivní oční péče - Smyssly - byla za mě naprosto parádní! Krém měl lehkou texturu, rychle se vstřebal, ale zároveň oční okolí hezky vyživil. Drobné ostré linky/vrásky zmizely, takže pleť byla i vypnutější. Oční okolí nedráždil a jako bonus fakt i dlouho vydržel! Obsah byl 20 ml, takže jsem se bála, že zmizí rychlostí blesku, ale opak byl pravdou. V klidu zvládl třičtvrtě roku :) Hodnocení: 5/5.

Univerzální krém SkinFood Light - Weleda - SkinFood univerzální krém je mojí stálicí už hromadu let, takže vás tu určitě nepřekvapuje. Verze Light je mladší bráška, který je oproti klasické verzi trochu odlehčenější a méně mastný. Rychleji se vstřebá a nezanechává žádný mastný film a přesto skvěle vyživuje. Díky tomu je mnohem vhodnější na můj obličej, na což jsem já toto 30 ml balení využila. A nemůžu si stěžovat. Pleť byla naprosto spokojená, SF nikdy nezklame! Hodnocení: 5/5


O maskách vám plánuji článek hned v příštím týdnu, takže je tu vezmu jen ve zkratce, ať vám vše neprozradím :) 

Moisturizing Mask - Neil - po této hydratační masce byla pleť krásně zjemněná, zhydratovaná a díky tomu hezky jemná a pružná. Plátýnko ok, sérum také. Korejská klasika! Hodnocení: 5/5.

Nourishing Mask - Neil - pokud máte sušší pleť a potřebujete trochu výživy, tak tahle maska to bezpochyby splní. Plátýnko sice stoprocentně nesedělo, ale ani žádná tragédie. Séra hodně a po sundání dlouho lepilo, což mi vadilo, ale pleť vypnutější a fakt na několik dlouhých dní dobře vyživená. Hodnocení: 4/5.

Sacha Inchi Snail Mask - maska se šnečím slizem? Žádný problém! Za mě příjemná záležitost, od plátýnka po sérum a výsledkem hydratovaná pleť. Hodnocení: 5/5.

Real Nature Lily - The Face Shop - parádní, co se týče péče masky. Příjemné a dobře vstřebatelné sérum, hydratovaná pleť na několik dní. Jen plátýnko bylo na nic, sice příjemně tenké, ale blbě sedící a s malými otvory pro oči a rty. Hodnocení: 4/5.

Real Nature White Tea - The Face Shop - parádní voňavá a hydratační maska. Sérum příjemné, pleť hydratovaná, jen i v tomto případě blbě sedící plátýnko. Hodnocení: 4/5.


A kromě toho jsem spotřebovala pořádnou haldu vzorečků. Opět jsem zjistila, že některé začínají procházet expirací, takže byl čas je vyzkoušet. Byla tam spousta pleťových krémů a sér, tělových krémů, nějaký šampon i sprchový gel.. Od všeho něco. Za vypíchnutí stojí tělové krémy Nivea (Care a Body Souffle Cherry Blossom) a z pleťových krémů mne zaujal Matující krém s pudrovým efektem od Ryoru, který udělá opravdu super matnou pleť! To by mohl být fajn pomocník na léto, až se budu lesknout jak psí kulky :D

Tak a jsme opět na konci.. Už teď vím, že příští měsíc nás zase pár kousků nemine, máte se na co těšit :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? 

6 komentářů:

  1. Tělový krém Nivea mám také ve vzorečku a čeká na vykoušení, tak se těším :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je příjemnej a krásně voní :) Jestli ho potkám, tak si ho asi odnesu domů :D

      Vymazat
  2. Nadšeně souhlasím s fixem na oči Makeup Revolution, mám už druhý a je fantastický:-) Matující krém od Ryoru vřele doporučuji, kupuji opakovaně a hlavně v létě je nepostradatelný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zrovna na cestě objednávku s dalšími dvěma fixy, musela jsem doplnit zásobu :) Fakt je naprosto boží a jsem ráda, že to vidíš stejně :) Matující krém si teda seženu, děkuji za tip! :)

      Vymazat
  3. Milá Klárko, super recenze. Nově mám taky Welledu, která čeká na vyzkoušení, ale víc se těším na video.... ☺♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)