neděle 17. května 2020

Ziaja: Nová řada Jeju

Krásný den vám přeji!

A vítám vás u souhrnného článku plného fajn kosmetiky za málo peněz. Co mám na mysli? Skvělou novou řadu Jeju, kterou má na svědomí polská značka Ziaja. Ziaja celkově umí a mám u nich spoustu oblíbenců, ale co teď zamávalo kosmetickou sférou je jejich nová řada, která je určena pro potřeby mladé pokožce a pleti. A víte co? I když už nepatřím mezi nejmladší, tak tohle si nadmíru užívám! Dnes vám chci tedy předat své zkušenosti, abyste věděli, po čem sáhnout :) Zkoušela jsem hned pět kousků - tělové peelingy, tělovou pěnu, micelární vodu a peelingovou pastu. Většinu z nich už jsem vám ukazovala v oblíbencích, takže to bude pro některé spíše opáčko.



Bílá tělová pěna

Oficiální popis: Bílá tělová pěna s vůní manga, kokosu a papáji. Olej z japonské kamélie z ostrova Jeju zklidňuje, hydratuje a regeneruje, výtažek z cistu je účinný v péči o pleť a pokožku s akné. Aktivní salicyláty z kůry topolu osika mají protizánětlivé a antibakteriální účinky, rostlinný derivát z aminokyseliny glycinu hloubkově zvlhčuje epidermis. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku příjemně provoněnou.



Jestli mne v poslední době bavila nějaká tělová péče, tak je to rozhodně tato! Už balení je povedené. No řekněte, není ta růžovo-černá kombinace roztomilá? Navíc je pixla praktická, mazadlo vyškrábnete až do poslední špetky.. A ta vůně! Ta je naprosto skvělá! Velmi věrohodně voní po tropickém ovoci. Je příjemně sladká, akorát tak intenzivní, abyste ji cítili, ale nebyla nijak nepříjemná. Po namazání si ji můžete nějakou tu hodinku užít i na pokožce. Konzistence je také zajímavá. Jedná se o velmi lehký, našlehaný krém, který se perfektně roztírá, ještě lépe vstřebává a pokožku zanechává dokonale jemnou a hebkou. A taky.. tadááá krásně vyživenou! Je to na těle tak strašně příjemné, že jsem si to fakt neuvěřitelně užívala. A strašně mne mrzelo, jak rychle byla pěna pryč. Já bych se nezlobila za litrové balení, protože tohle je vážně pecka! Určitě ji plánuji pořídit znovu, neboť je to zážitek :) Najdete ji tady, cena je 139 Kč za 200 ml.





Černý cukrový peeling

Oficiální popis: Černý cukrový tělový peeling s vůní manga, kokosu a papáji. Olej z japonské kamélie z ostrova Jeju zklidňuje, hydratuje a regeneruje. Binchotan dřevěné uhlí odstraňuje nečistoty a přebytečné maz. Výtažek z cistu je účinný v péči o pleť s akné, brahmi chrání před podrážděním a bambucké máslo vyživuje a zpevňuje pokožku. Tělový peeling exfoliuje a vyhlazuje pokožku, zanechává pokožku hladkou a provoněnou.



Peelingy Ziaja umí, o tom vůbec nemusíme diskutovat. Vyzkoušela jsem jich spoustu a asi až na jeden jsem byla ze všech nadšená. A tady tomu není jinak. Opět stejná růžová pixla, ve které se tentokrát ukrývá černý obsah. To je zajímavý samo o sobě, tak trochu exotika :D A to tedy nejen barvou, ale opět i vůní tropického ovoce. Peeling je středně hrubý. Tak akorát, aby vydrhl a zbavil nečistot, ale ne tolik, aby z vás sedřel kůži. Po kontaktu s vodou se rychle rozpouští. Výsledkem je pak krásně jemná a čistá pokožka. A jak je u peelingů Ziaja zvykem, také krásně vyživená. Ani tento peeling není výjimkou a obsahuje mastnější výživnou složku, která zanechá pokožku "namazanou" (a taky kluzkou vanu :D). Po umytí už se nemusíte starat, péče z peelingu je dostačující. Ani tentokrát tedy nemůžu říct křivého slova. Najdete ho zde, cena je 159 Kč za 200 ml.




Cukrový tělový peeling s černými zrníčky

Oficiální popis: Vyhlazující cukrový tělový peeling s černými zrníčky s vůní máty, granátového jablka a černého rybízu. Olej z japonské kamélie z ostrova Jeju zklidňuje, hydratuje a regeneruje, výtažek z cistu účinný v péči o pleť s akné, brahmi chrání před podrážděním a bambucké máslo vyživuje a zpevňuje pokožku. Tělový peeling exfoliuje a vyhlazuje pokožku, vyživuje a zpevňuje, zanechává na pokožce příjemnou vůni.



Když si přečtete oficiální popis tohoto peelingu a černého výše, zjistíte, že jsou téměř totožné, takže tady se nebudu dlouze rozepisovat, protože bych psala to samé. Peeling je střední hrubosti, dobře vyčistí a pokožku zanechá krásně jemnou a vyživenou. Jediný rozdíl je ve vůni a barvě. Vůně se mi v tomto případě líbí více, je DOKONALÁ! Jemně mátová, ale trochu zjemněná ovocem. No vážení, tohle si fakt užívám. A navíc i luxusně vypadá. Je bílé barvy a v něm je menší množství černých zrníček. Je to prostě pěkný :D Tenhle peeling je nejen fajn svými vlastnostmi, ale navíc je i "stylový" a mě prostě fakt strašně moc baví! Najdete ho tady, cena je 159 Kč za 200 ml.




Micelární voda

Oficiální popis: Micelární voda bez parfemace pro obličej, oči a rty s obsahem cistusu a xylitolu. Aktivní micely pleť jemně čistí, odstraňují make-up a sébum, výtažek z cistusu je účinný v péči o pleť s akné. Xylitol a glycerin zaručují hydrataci a osvěžení, provitamin B5 zklidňuje podráždění. Je určena pro speciální potřeby mladé pleti. Zlepšuje vzhled, osvěžuje a zkrášluje. Pomáhá zbavit pleť nedokonalostí. Zklidňuje podráždění a zarudnutí. Obsahuje účinné látky rostlinného původu.



Ovšem tím to chválení nekončí. Velmi příjemným překvapením pro mne je i micelární voda. Kdysi jsem nějakou od Ziaji měla a ta mne nijak nenadchla (byla lepivá a nepříjemná), ovšem tohle, to je jiná. Micelárka má praktické balení s pumpičkou. Pumpička funguje jak má, nikde to necáká a nestříká okolo, ale lije se přímo na tamponek. Je bez parfemace. Skvěle vyčistí i odstraní zbytky make-upu. Na oči micelárku běžně nepoužívám, ale párkrát jsem to samozřejmě vyzkoušela. Oční make-up stáhne také, i když je třeba přitlačit, ale zase nijak v očním okolí neštípe ani nepálí. A na tváři taky žádnou neplechu nedělá - nelepí, neštípe ani nevysušuje. Jednoduše nemám jí absolutně co vytknout a vyhovuje mi maximálně. Rozhodně nebudu váhat po ní v budoucnosti znovu sáhnout, přijde mi hodně povedená. Najdete ji tady, 390 ml za 149 Kč.



Mikro-exfoliační pleťová  pasta

Oficiální popis: Mikro-exfoliační černá pasta na černé tečky s vůní máty, granátového jablka a černého rybízu. Olej z japonské kamélie z ostrova Jeju zklidňuje, hydratuje a regeneruje, výtažek z cistusu je účinný v péči o pleť s akné. Aktivní salicyláty z kůry topolu osika mají protizánětlivé a antibakteriální účinky. Provitamin B5 a rostlinný derivát z aminokyseliny glycinu účinně zklidňují a hydratují. Jemná exfoliační pleťová pasta šetrně čistí, exfoliuje a revitalizuje pleť, dodává pokožce jemnost, hebkost a osvěžení.



A do pětice všeho dobrého. Na tenhle kousek jsem byla hodně zvědavá, protože jsem úplně nevěděla, co si mám pod pojmem pasta představit. Ale já vám to prozradím. V této blankytně modré tubě se ukrývá bílý krém ve kterém se ukrývají na první pohled neviditelná, velmi drobná, bílá zrnka. Taková ty mikro-zrnka jako bývají v trochu hrubších zubních pastách :D Je střední až vyšší hrubosti, čímž pleť opravdu důkladně vyčistí, odstraní přebytečný maz i odumřelé buňky. Pleť je po použití čistá, jemná, lehce rozjasněná. Není vysušená ani nepne. Ač jsou zrnka hrubší, tak ten krémový základ je zjemní, že v žádném případě není pleť zbytečně podrážděná či zarudlá. Naopak použití je příjemné, pasta mátově voní stejně jako tělový peeling, jen v menší intenzitě. Je prostě super a já určitě budu časem pořizovat znovu. Najdete ji tady, cena je 89,90 Kč za 75 ml.




Sečteno podtrženo: Tady nemůžu jinak než chválit. Za mě je Jeju velmi povedený počin a rozhodně mám v plánu prozkoumávat další kousky z této řady (třeba na šampon jsem zatím neslyšela křivého slova!). Rozhodně doporučuji mrknout, tohle se povedlo! Příjemné vůně, krásné a praktické obaly a velmi kvalitní obsah. Ať už očíhnete cokoliv z této pětice, tak nebudete litovat. O příjemných cenách kosmetiky ani nemluvím :) 

Co vy a Jeju? Už jste stihli něco vyzkoušet? Zaujalo vás něco?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Ziaja

8 komentářů:

  1. Tahle řada mě hodně láká, všude čtu samou chválu. Hlavně teda peelingy, ty fakt Zija umí a pěna vypadá též super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní zatím taky snad nečetla nic negativního :D Je fakt povedená! :) Já plánuji rozhodně minimálně ještě i šampon a kondicionér ve spreji :D

      Vymazat
  2. No tak tahle řada se jim mega povedla. :) Chci vyzkoušet všechno .
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, já chci taky vše :D Už několikrát jsem si to chystala i v košíku :-O :D

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem nic, ale ten cukrový peeling musí být super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma úplně celou řadu, když už jsem objednávala, tak jsem holt netroškařila:-D Zatím jsem nic nezkoušela, ale po Tvém článku se na ty proukty těším o to víc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já chci taky vyzkoušet i ten zbytek :D V celé řadě se nenajde produkt, který by mne nelákal! :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)