neděle 13. srpna 2023

Spotřebováno za červen a červenec 2023

Ahoj všem!

Vítám vás po kratší pauze u nového videa! Co nám tu zase chvíli chybělo? Spotřebováno! Takže rovnou za dva měsíce, ať se nenudíme :)


Celkem tu máme 35 ks + vzorečky. Něco z toho samozřejmě jednorázovky jako sáčky s koupelovou solí nebo masky, ale valná většina jsou velká balení.. O-ou :D




Sprchový gel Love Nature s meruňkou a ovsem - Oriflame - nebyl špatný, hezky voněl po meruňce, pěkně se napěnil, dobře se spláchl, pokožku nevysušoval. Za mě fajn, ale zas nic, co by mne nutilo koupit si ho znovu. Hodnocení: 3/5.

Bylinný sprchový gel Levandule - Floré - tento levandulový byl naopak velmi příjemným překvapením. Floré je privátní značka drogérie Teta a musím někdy očíhnout sortiment, protože tohle mě bavilo! Sprcháč mi přišel takový hutnější až lehce olejový, dobře se rozetřel, napěnil, krásně a intenzivně voněl po levanduli a stačilo ho malé množství. Jediné mínus za nepovedenou pumpičku, protože ta má tak maličký otvor na vymáčknutí, že jsem musela pumpovat snad stokrát :D Hodnocení: 4/5.

Tělový peeling Strawberry Mousse - Stani Chef's - je skvělý a mám ve sprše hned další variantu. Strawberry Mouse voní jako jahodový krém nebo trochu i žvýkačky, takže na jaro/léto ideálka. Krásně vydrhne, ale nesedře z vás kůži, po kontaktu s vodou se hned mění na pěnivou texturu, což je příjemné a nezanechává to žádný nepořádek. Skvělý kousek a tyto peelingy patří mezi moje nej! Hodnocení: 5/5.

Mýdlo Levandule - Caltha - bylo také příjemným překvapením. Mýdlo v sobě mělo snítky levandule, které pěkně ruce vydrhly a zbavily nečistot, ale nevysušovalo. Zároveň se mýdlo nerozmatlávalo, což bytostně nesnáším :D Vůně pěkná, jemná, levandulová. Navíc lokální a handmade výroba. No parádní kousek. Hodnocení: 5/5.




Sůl do koupele Soft Dreams - Isana - miluju, miluju, miluju! Jedna z nejpovedenějších variant, co kdy Isana měla! Krásná, čistá vůně prádla, fialová barva, trocha pěny, zjemněná pokožka.. stojí pár korun. Co víc si přát.. Jak je vidět, u nás doma velmi oblíbená sůl :D Hodnocení: 5/5.

Soli do koupele Dream Beach/Brazil Feeling - Isana - obě fajnové letní vůně. Jedna po květinách a kokosu, druhá po broskvích a kokosu, obě zbarví vodu (a myslím, že obě do tyrkysova), zjemní pokožku, i trocha pěny tam byla.. opět i cena skvělá. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Schlaf Schön - Kneipp - už jsem ukazovala dříve, další příjemná sůl s hezkou, uklidňující a relaxační vůní (sedmikráska a sléz), fialovou vodou, zjemněnou pokožkou. Má napomáhat lepšímu spánku díky éterickým olejům.. Povedené! Hodnocení: 5/5.

Pěna do koupele - Dresdner Essenz - a tohle bylo taky super! Mrzí mě, že ji nemá české DMko v sortimentu běžně, ale byla tam jen limitovaně na zimu. Snad letos zase dorazí a já ji nakoupím do zásoby, páč ta sůl/pěna je božská! Vůně neodolatelná, hřejivá a taková domácí.. přesně ten typ vůní, co mám ráda. Navíc opět hezká jemně růžově zbarvená voda a krásně zvláčněná pokožka. Sakriš, já ji nutně potřebuji! Hodnocení: 5/5.




Tělové mléko Viva Organic - Eveline - fajn hydratační/vyživující kousek. Voní po kakaovém máslu, dobře se roztírá, rychle vstřebává, nezanechává pokožku nijak zvlášť ulepenou ani umaštěnou, ale vyživenou ano. Pumpička praktická, i když se díky ní nepodařilo krém dodělat do poslední trošky (něco zůstalo usazené na dně). Nebylo to vůbec zlý. Hodnocení: 4/5.

Tělové mléko Glow and go! - Eveline - a tohle špatný taky nebylo a teď na léto se to hodilo! Třpytivá mléka nevyhledávám, ale toto jsem si užila! Efekt byl spíše nenápadný a zároveň pokožka hydratovaná. Jojo, to se dalo! Hodnocení: 4/5.

Samoopalovací pěna Dermaspa - Dove - moje stálice a láska největší! Nejlepší samoopalovák, se kterým se zvládne namazat a "opálit" i to největší vemeno (takže já!) :D Pěna je jemná a hydratuje, hezky voní a výsledek se dostavuje pozvolna během několika dní, takže se nemusíte bát, že se jím jednou namažete a ráno budete oranžáda s nevzhlednými fleky. To tady vůbec nehrozí! Za mě skvělé a když jsem ho teď nenašla už ani na Vivantisu, mám obavy o svoji budoucnost! :D Hodnocení: 5*/5.




Šampon na vlasy - Australian Bodycare - velmi povedený šampon, který udrží vlasy krásně fresh, zbaví svědění pokožky hlavy a mastnoty a to fakt na docela slušnou dobu. Já s ním myla vlasy až každý pátý den, což je vážně luxus! Mám doma další balení a už teď se na něj těším. Pumpička praktická a velké půllitrové balení fakt dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Vlasový peeling - Australian Bodycare -  naopak scrub mne vůbec neoslovil. Přišel mi moc jemný na to, aby pořádně očistil pokožku hlavy a zároveň zrníčka šla velmi špatně z vlasů dolů. Fakt mi trvalo, než jsem to všechno vypláchla.. Takže tohle znovu ne. Hodnocení: 2/5.

Krémy na ruce Banana Energy/Kiwi Splash - Vollaré - skvělé krémíky! Jsou v dokonalých parfemacích (nemůžu říci, která je lepší, dokonale voní kiwi i banán), packy hydratují, ruce po namazání nelepí ani nemastí, takže do pár minut jsem mohla dělat cokoliv. Praktické malé balení se hodí jak na noční stolek, tak do kabelky. Jen teda díky malému množství rychle zmizí. Ale nebojte, na Makeup.cz je mají stále k dispozici! :D Hodnocení: 4/5.




Deodorant Pure - Borotalco - příjemné překvapení, protože na deodorant bez aluminia zvládá chránit dost slušně! Měla jsem s ním po celou dobu pocit svěžesti bez zápachu a propocených koláčů v podpaží.. Navíc krásná svěží vůně. Když už to ve vedrech nestačilo, přidala jsem Borotalco stick a je to prostě super pocit! Hodnocení: 5/5.

Deo stick Invisible - Rexona - za to tento stick už ani náhodou! Matle se to, ke konci mi to z toho celé vypadávalo, podpaží je zadušené a umatlané, několikrát se mi podařilo při nepozornosti otřít fleky na černé tričko.. No a nevím, ani ochrana mi nepřišla kdovíjaká. Tohle znovu nechci. Hodnocení: 2/5.

Parfémový deodorant Indi Visible - Katy Perry's - fajn odlehčená "vůně", já tyto natural spreje používám na takové to domácí navonění, když si nechci plácat drahé parfémy. Indi Visible je krásná svěží, lehká vůně (ten kokos tam miluju!) a já si ji užila. Nečekala jsem zázraky, ty se nekonaly, ale svůj účel to splnilo. Pokud na ni za pár korun zase narazím, tak ji klidně vezmu. Hodnocení: 4/5.

EdP Idole - Lancome - skvělá, dokonalá a určitě ji nemám naposledy! Krásná květinovo-pudrová vůně s tóny sladkými. Vhodná k celoročnímu použití, i když u mne to vyhrálo k jejímu používání jaro. Je hodně intenzivní a pyšní se skvělou výdrží (ještě večer jsem ji na sobě cítila). Krásný flakón je jistotou, u Lancome to jinak ani nejde :) Já věřím, že ji zase brzy budu doma mít :D Hodnocení: 5/5.

Toaletní voda Joyce Turquoise - Oriflame - další vůně, kterou jsem se přestříkávala "na doma" a v méně náročných dnech, kdy jsem si nechtěla plýtvat parfém. Svěží, květinovo-pudrová vůně, která mne celkem překvapila i intenzitou. Na takové to postříkání to bohatě stačilo a celkem jsem si ji užila. Hodnocení: 3,5/5.




Real Lychee Essence Mask - FarmStay Real - kupováno na Hebe za pár korun a za tu cenu taky parádně posloužila - dobrá hydratace a nabombená pleť, velmi slabé lepení, které po chvíli odeznělo, plátýnko i celkem dobře sedlo. No problem. Hodnocení: 4/5.

Pomegranate Solution Mask Pack - Lebelage - a tohle velmi podobné - fajn plátýnko, příjemné sérum a výsledkem je nabombená pleť, bez výrazného lepení a nepříjemností. V těch teplých červencových dnech příjemně osvěžila a dodala pleti, co potřebovala. Hodnocení: 4/5.

Maska Rose Touch - Nivea - velmi fajnová maska se sedícím plátýnkem a příjemným sérem, které dobře pleť nabombilo a dostavila se hydratace jako hrom, ale zároveň nelepilo a pleť nezapláclo. Fakt příjemné překvapení a nebránila bych se jí znovu. Hodnocení: 5/5.

Peelingový polštářek se zelenými hrozny - Frudia - není to ani maska, není to ani peeling, ale takové rychlé SOS pro hydrataci pleti. V tu chvíli, kdy jsem jej použila, to celkem posloužilo, ale žádný dlouhodobější a výraznější efekt se nedostavil. Hodnocení: 3/5.




Eye Pouch Ampule - Yasumi - kupovala jsem to s tím, že jde o asijskou kosmetiku, jaké bylo překvapení, když jsem zjistila, že se jedná o polskou značku :D Každopádně esence - sérum celkem oční okolí osvěžilo a společně s krémem se tak postaralo o výraznější hydrataci. Nebylo to zlý, ale ani nic, co bych nutně potřebovala znovu. Hodnocení: 4/5.

Hyaluronové sérum - Opio - skvělé, úžasné, dokonalé! Tohle chci znovu! Naprosto famózní hyaluronové sérum, které pleť nabuší, vyhladí, zjemní, rozjasní, hydratuje a udělá s ní jen to nejlepší.. Já jsem byla v kombinaci s Bio směsí olejů nejvíc šťastná a moje pleť taky! Bomba a chci si na podzim nebo v zimě udělat radost a znovu pořídit, aby si to moje pleť užila :) Hodnocení: 5/5.

Posilující a ochranné sérum Elixir Botanique - Yves Rocher - bylo lehoučké, vodové a rychle se vstřebávalo, i když lehoučké lepení se bezprostředně po použití dostavilo. I tak jsem jej ale používala na den, občas s krémem někdy i bez. Pro moji pleť to bylo úplně dostačující, hydrataci dodávalo slušnou. Navíc má jemnou, svěží vůni a balení praktické s pumpičkou. Za mě super. Hodnocení: 4,5/5.

+ vzorečky SPF krému Capital Soleil od Vichy a Vichy Mineral 89 hydratačního krém-boosteru



Perfect Cover BB Cream - Missha - další velká láska a další balení už se hřeje doma :D Nepoužívám teď nic jiného než korejská BBčka, která mi plně nahrazují běžné make-upy. Skvělé krytí, péče a vysoké SPF, celodenní výdrž a zároveň přirozený efekt.. Samé benefity. Hodnocení: 5/5.

Fix na oči Renaissance Flick Waterproof - Makeup Revolution - tohle ode mne také znáte. Dlouhé roky nepoužívám jiné linky. Tohle je akorát voděodolná verze RF fixu, která snad drží ještě více než ty obyč :D Jde to vůbec? Ale jo, jde. Jdou dolů vážně hůř, ale linky vám nerozmažou ani slzy, déšť nebo bazén (samozřejmě pokud nebudete dřít víčko nebo řvát jak tur :D). O tom, že ten hrot je nejlepší a linky jsou po celý rok používání černočerné, už asi ani mluvit nemusím, že? Hodnocení: 5/5.

Řasenka Extra Long Lash - Rimmel - a do třetice moje deko stálice je tu tahle řasenka. Objev z předloňska(?) a od té doby mám vždy doma minimálně jedno balení. Ta řasenka dělá krásně dlouhé a oddělené řasy a i těch mých pár chlupů vypadá k světu :D Umělý kartáček mi taky vyhovuje. Jen teda vydrží fakt maximálně tak tři měsíce, déle ani ťuk, rychle vysychá. Ještěže stojí pár korun a seženete ji v každé drogérii.. Hodnocení: 5/5.

Multitask Concealer - Essence - mne nebavil a znovu kupovat nebudu. Byla to náhražka za Camouflage+, který měl v poslední době výpadky a bohužel neobstál. Není tak hutný, takže krytí není tak dobré a výsledek je u mne takový nijaký. Navíc nemám ráda ten umatlaný štěteček. Nic pro mě. Hodnocení: 3/5.

Lak na nehty Neon, odstín 14 - Dermacol - letní oblíbenec, který už tu u mne trůní několik sezón, takže je čas se rozloučit. Už mám místo něho jiné neonky, takže nevadí. Však já si zase nějaký Neon láček od Dermacolu dokoupím :D Výdrž sice není kdovíjaká a chce to více  vrstev pro plné krytí, ale ty neonové odstíny jsou prostě skvělé! No ne? :) Hodnocení: 3,5/5.

Tak a jsme na konci! Gratuluji k úspěšnému přelouskání článku či videa a snad další spotřeba bude dříve než za dva měsíce, ať toho pak nemáme tolik :D

Znáte něco ze zmíněného? Co vás zaujalo?

6 komentářů:

  1. Opět slušná dávka:) Musím se také poctivě vrhnout zas na masky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko, znám Dove samoopalovák a sérum od Yvesu a oboje mi přišlo dost průměrné, ten samoopalovák mi třeba neudělal absolutně žádný efekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Séra znám také lepší, ale na Dove samoopalovák nedám dopustit.. Efekt dělá hodně zlehka, ale mně to tak vyhovuje, zas nemám ráda, když jsem jak mrkev :D

      Vymazat
  3. Soli do koupele Isana mám moc ráda, bez jejich doplnění se žádná návštěva Rossmannu neobejde:-) A pak už znám jen korektor Essence, který jsem teď dopoužívala, použít se dal, ale nebavil mě a nemám důvod se k němu vracet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dvě se vážně hodně shodneme :) :D Obojí úplně stejný!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)