středa 31. května 2023

Lancome: Parfém Idôle

Krásný den vám přeji!

Jaro je v plném proudu a pomalu nám začíná přecházet v letní dny, takže je nejvyšší čas představit si vůni pro letošní jaro, kterou je.... tadááá... Idôle od Lancome.




Idole je jedním z nejnovějších přírůstků ve voňavé rodině Lancome a jelikož vůně této značky jsou jedny z mých nejoblíbenějších, věděla jsem, už když jsem ji poprvé viděla, že ji budu chtít vyzkoušet. A když jsem si prošla složení a zjistila, že ve vůni je pačuli.. no to už bylo jasné, že si spolu sedneme..

Hlava: bergamot
Srdce: růže, růžová voda, jasmín
Základ: pačuli, cedr, vanilka





Jestli Lancome v něčem vyniká, tak rafinovaností svých flakonů. Já je miluju! Vždy jsou unikátní, jednoduché a přesto na vás křičí ženskostí. Idole má extra tenký flakón (nejtenčí na světě), uprostřed pak najdete "tlukoucí srdce" každé sebevědomé a neporazitelné ženy. Tenký flakón je teda občas lehce nepraktický, pokud jej chcete mít někde postavený, protože se klátí při sebemenším drknutí :D Ale vypadá vážně nádherně. Tohle malé balení (25 ml) je pak ideální do kabelky, kde nezabírá moc místa.





Ale stejně jako je okouzlující flakón, je okouzlující i vůně samotná. Na pudrové vůně je Lancome specialista a toho se vám dostane i tu. Je svěží, květinová a zároveň tlumenější a pudrová. Nejvíce tam vnímám jasmín, který já nemusím, ale tady mi nijak nevadí, naopak se mi v kombinaci s růží, pačuli a dalšími tóny líbí. 

Je to vůně elegantní, sofistikovaná a zároveň vám dodává pocit ženskosti i jemnosti. Nepřijde mi přehnaně silná, ani slabá.. Je přesně uprostřed. Umí se projevit svými silnými tóny a je dostatečně intenzivní, ale není vtíravá, těžká ani vlezlá a stále je v ní cítit lehkost. Je prostě jako žena, ve správnou chvíli se projeví silně a jindy umí dát najevo svoji čistou, jemnou a ženskou stránku. Navíc opravdu dlouho voní, ráno ji navoním a ještě k večeru ji cítím. Z oblečení je cítit klidně několik dní, v podstatě až do vyprání. Pro mě je ideální na jaro/léto, ale dokážu si ji představit i v chladnějších měsících, takže záleží na vás, jak vůně vnímáte. Řekla bych, že je použitelná celoročně. Prostě mě fakt baví.



Sečteno podtrženo: Hledáte-li jemnou květinovo-pudrovou vůni, která se příjemně rozvoní a vzbudí ve vás jemnost i sílu zároveň, tak určitě nesmíte Idole minout. Oproti La Vie Est Belle je taková trochu trpčí, ale perfektní je bezesporu také. Flakón miluji, tahle malá verze se vejde do každé kabelky, takže můžete mít tuhle skvělou vůni vždy po ruce. Na druhou stranu je tak malinká, že mizí nebezpečně rychle. Seženete například na DouglasSephora nebo na Notino, cena dle velikosti od 1100 - 3000 Kč.

Znáte Idole? Máte ji vyzkoušenou nebo rovnou vlastníte flakón? Jaká je vaše oblíbená vůně od Lancome? 

4 komentáře:

  1. Vyzerá fajn rozmýšľam že si kúpim miniatúrku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je lepší zkusit nejdříve menší, ale já už vím určitě, že to bude chtít časem velké balení :D

      Vymazat
  2. Neznám, ale podle toho co čtu by mi mohla vonět, rozhodně očichám, abych si aspoň rozšířila obzory a kdo ví, třeba se zamiluji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dej pak vědět, já ji fakt miluju! :) Čeká tu na mě ještě kupa parfémů, ale k téhle se časem určitě budu vracet.

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)