neděle 17. dubna 2022

Spotřebováno za březen 2022

Krásný den vám přeji!

Měsíc s měsícem se sešel a je tu další Spotřebováno. Po té minulé náloži jsem doufala, že to bude trochu umírněnější, ale víte co? Zase o tolik lepší mi to nepřijde. Jak já to prostě dělám.. Nevím.




Celkem 23 ks + jedna miniaturka. Je tedy pravda, že část z toho jsou jednorázovky - masky či koupelová kosmetika, takže to tak tragické taky není. Ale jo, něco tu máme, jako vždy. Asi se nestane, že bych vás někdy v tomto ohledu zklamala.




Sprchový gel Moon Pitahaya - Ziaja - hravá, ovocná, sladká vůně, ale malinko i orientálně laděná. Naprosto ideální na jaro/léto. Tyto obří sprcháče Ziaja jsou prostě neskutečný a fakt mě baví od vůní až po velké rodinné balení. Psala jsem o nich nedávno, takže o nich už určitě víte vše. Hodnocení: 5/5.

Gel na holení Sunny Sides - Balea - gely a pěny na holení Balea jsou moje stálice, už nekupuji jiné. Stojí pár korun, ale za ty peníze skvěle poslouží - změkčí chloupky a zároveň se postarají o pokožku, která pak není podrážděná. Tento gel měl jemnou kokosovou vůni a šlo myslím o loňskou letní limitku. Hodnocení: 5/5.

Antiperspirant All Day Protection - Rexona - nevím, kde se stala chyba, ale tahle verze proti těm klasickým nefungovala ani zdaleka tak dobře. Po pár hodinách jsem byla propocená a měla jsem pocit, že smrdím. Přitom vůně byla i tady intenzivní a příjemně sladká, tak nevím, kde se stala chyba. Znovu už nekoupím. Hodnocení: 3/5.

Tělové mléko Essense&Co - Oriflame - praktické balení s pumpičkou, intenzivní citrusová parfemace, která vydrží dlouho i na těle, rychlá a snadná vstřebatelnost je zaručeny. Ale není tu žádná extrémní hydratace. Pro normální pokožku tak akorát, aby nestrádala, ale navrch ani ň. Nebylo to špatné, ale znovu ho asi nepotřebuji. Hodnocení: 3/5.




Sůl do koupele Morska Bryza - Natural Aromas - byl dárek z Maďarska, takže u nás je asi nedostupná, ale bylo to fakt příjemné pokoupáníčko! Tohle je sůl jako doopravdy sůl, voda slaná, modrá.. a navíc voňavá. Fakt skoro jak moře. A pokožka taky parádně zjemněná. Hrozně jsem si to užívala! Hodnocení: 5/5.

Olej do koupele Skin Soft - Kneipp - oleje Kneipp jsou pak také zárukou příjemné koupele a relaxu. Tato mandlová verze nádherně voněla (hrozně mi připomínala něco od Lush, co jsem kdysi měla :D) a fakt jsem si ji užívala. A ta pokožka tak krásně vyživená po umytí! Nebylo potřeba mazat. Tyhle oleje to prostě umí! Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele I love you berry much - Kneipp - tahle sůl byla fajn, pěkná ovocná vůně s kyselým, rybízovým ocasem. Obarvila vodu, ale ne do fialova či růžova, ale žluta! Po umytí ale žádný extrém, co se týče péče o pokožku, což je škoda. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Šeřík - Kneipp - šeříková verze pro mě však byla zklamáním. Nejen, že vůně neodpovídá šeříku, ale je také velmi slabá. K tomu ta slabší péče o pokožku.. No, nic moc mi nedala. Hodnocení: 2,5/5.

Sůl do koupele Snílek - Balea - další důkaz toho, že soli Balea nejsou nic moc. Tohle slabě voní, pěny to udělá nepatrně, vodu to neobarví. Pokožka nic moc, zjemněná jen lehce.. Hodnocení: 2,5/5.

Bomba do koupele Cosmic Girl - Beauty Jar - a bohužel žádná pecka nebyla ani tahle bomba. Byla to už druhá od Beauty Jar a asi na dlouho i poslední. Vůbec, ale vážně vůbec to nevoní. Šumí a rozpouští se strašně dlouho, vodu to nijak nebarví a přitom byla duhová a vypadala fakt pěkně.. Snad jen můžu pochválit za obsah olejů, které pokožku lehce vyživí už při koupeli. Hodnocení: 2,5/5.

Bomba do koupele Mango + pomeranč - Gabriella Salvete - podobný případ je pak i tato bomba od GS, voní velmi slabě už za sucha, ve vaně vůni téměř nepocítíte. Rozpouští se taky neuvěřitelně dlouho a nenápadně. Také to tu zachraňují oleje a trocha té péče, jinak nic moc. Jak mě bomby do koupele baví a vždy se na ně těším jako malá, tyhle mne nebavily a co víc, ani mrňouse :D Hodnocení: 2,5/5.




Barva na vlasy Excellence Cool Creme - L'oréal Paris - perfektní barva! Sice odstín mi nepřijde nějak víc studenější než obvykle, ale opravdu po dlouhé době mám po obarvení pocit, že je to přesně tak, jak má a hlavně jak jsem si to představovala. Mám po ní sjednocenou a ucelenou barvu a vlasy v kondici. Ani trochu zničené, naopak pevné a krásně lesklé. Navíc se od prvního mytí hned nevymývá! Což je pecka. Jsem nadšená a od teď už opravdu jen tento odstín, který perfektně sjednotí a oživí moji přirozenou barvu. Hodnocení: 5/5.

Šampon - peeling Organic Coconut - Ecolatier - peelingy na vlasy miluju a když jsou ještě v kombinaci i se šamponem, tak mi to usnadňuje práci. Tento šampon/peeling krásně vyčistil vlasy, ale zároveň umyl, takže pak byly jemné, lesklé a voněly po kokosu. Jen byl zároveň i výživnější díky obsahu kokosového oleje, což způsobilo rychlejší plihnutí a mastnotu. Moje jemné vlasy nejsou na takovou výživu připravené. Hodnocení: 4/5.




Expresní odličovač na oči s chrpou - Yves Rocher - stálice, kterou tu potkáváte zas a znovu. Tohle je ještě moje železná zásoba v původním balení než došlo k inovaci. Teď je ten odličovač snad ještě lepší, což se zdá jako téměř nemožné, protože i tento stáhne vždycky všechno. Nemastí, nedělá mlhu, stáhne veškerý make-up v cukuletu. Nedám na něj dopustit. Hodnocení: 5/5.

Pásky na nos Egg Pore - Tony Moly - jsem tu měla hodně dlouho. Musím vždy mít nějaké pásky na černé tečky v zásobě, ale nevyužívám je nijak často. Tyto Tony Moly jsem měla již podruhé a jsou prostě perfektní. Na navlhčený nos stačí přilepit a čtvrt hoďky počkat a výsledkem je pak čistý nos a špinavá páska. Pecka. Hodnocení: 5/5.

Slupovací maska na obličej - 7th Heaven - je stálice, kterou jsem doma měla také již několikrát. Tyhle masky jsou fajn, pokud vás trápí mastnější pleť, co potřebuje zbavit mastnoty a vyčistit. Funguje také celkem úspěšně proti černým tečkám a dalším nečistotám a zároveň nevysušuje. Určitě ji nemám naposledy. Hodnocení: 4/5.

Růžová kyslíková bublinková maska - 7th Heaven - byla taky fajn, vyčistila a hydratovala pleť, ale čekala jsem od ní víc. Bublinky byly dost nenápadné a tak nějak to vyšumělo do ztracena. Pleť hydratovaná a zároveň jemná i čistší, ale bez zázraku. Hodnocení: 4/5.

Hot Spring Sauna Mask - 7th Heaven - ale tahle mě hodně bavila! Zázvor sice nesnáším, ale v této kombinaci mi nijak nevadil, naopak to celkem vonělo. Gelová maska obsahuje i peelingová zrnka, takže při oplachování si pleť dokonale vyčistíte a můžu říct, že tak dokonale hladkou a jemnou pleť jsem hoooodně dlouho neměla! Byla perfektní! Škoda, že jsem ji u nás nikde nesehnala. Hodnocení: 5/5.



Korektor Lasting Matte - Rimmel - kupovala jsem ho ve výprodeji a díkybohu za to. Jak mám make-upy Rimmel celkem ráda, tak korektory nic moc. Krytí je spíše střední, ale hlavně se hrozně slévá a make-up na něm špatně držel. Žádná sláva. Hodnocení: 2,5/5.

Tužka na obočí Super Slim Brow Styler - Trend It Up - je naopak opravdu perfektní!! Tenoulinká tužka, která vykreslí obočí neskutečně precizně a zároveň má krásně studený podtón, což v drogérii není tak snadno k sehnání. Jen mě strašně naštvalo, že je během pár použití pryč. Snad ji ještě seženu do zásoby. Hodnocení: 5/5.

3in1 Designer - S-he - také nebyla špatná, tužka je značně měkčí, ale díky tomu se dá použít nejen na obočí. Je mnohem teplejší a výraznější než TIU, ale také jsem ji používala celkem s oblibou. Obočí je s ní upravené snadno a rychle. Jen opět nevydržela moc dlouho, do měsíce bylo po ní. Hodnocení: 4/5.


Tak a je to! Zase jsme na konci a já vám říkám, že ani příště to nebude marný. Zase se máte na co těšit.

Máte s něčím z toho zkušenosti? Co vás zaujalo?

6 komentářů:

  1. Ahoj Klárko,
    Sunny Side mě vloni vůbec nezaujala, tak doufám,že letos přijdou na léto s něčím řekněmě šťavnatějším. Oriflame Essence řadu jsem zatím kupovala jen dárkově díky tomu balení. Já do koupele teď naposledy dávala koueplové perly od Balea s vůní vanilky a orchideje a nádhera, tak doporučuji se po nich podívat.

    Měj se hezky,
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitky Balea na léto už se začínají objevovat, tak mrkni ;) Essence řada je jako dárek ideál, fakt hezky vypadá :)

      Vymazat
  2. Znám gel na holení Balea, taková moje klasika, ty od Gillette jsou i v akci dost drahé, tak gely a pěny na holení už kupuji jen od Balea a Isana. A pak odličovač očí od YR, další klasika, taky ještě mám původní balení, ale už poslední:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky používám poslední balení odličovače, budu zas muset doplnit zásoby :D Ony ty pěny a gely Balea/Isana bohatě stačí :)

      Vymazat
  3. Ty máš jedinou kliku, že tolik spotřebováváš a ty šílené novinky se přece jen trochu srovnají :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak! :D vždyť jsem si poslední dobou nic moc nekoupila :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)