úterý 12. dubna 2022

7th Heaven: Slupovací, exfoliační a bublinková maska

Krásný den vám přeji!

Tak co takhle pro jednou zase masky na obličej? Opět ke mně domů zavítaly nějaké kousky z široké nabídky značky 7th Heaven, tak jsem si říkala, že se na ně podíváme. Mám tu klasiku - černou slupovací s cukrem, jednu bublinkovou a pak zahřívací peelingovou. Tak co myslíte, která to vyhrála? Možná budete překvapeni..


Slupovací maska s uhlím a hnědým cukrem

Tuším, že tuhle tu nevidíte poprvé. Černé slupovací jsem od 7th Heaven měla už několikrát, včetně této cukrové. Maska je černá, gelová. Sama o sobě se nanáší dobře, jen z toho pytlíčku se blbě doluje, že mi to vždy kape úplně všude. Slabě voní po cukru. Na pleti v tenké vrstvě začíná hned po aplikaci zasychat. Po čtvrt hodince pak stačí sloupnout. Pleť nedráždí, neštípe. Výsledkem je jemná tvář zbavená nečistot i mastnoty, zároveň ale není přesušená. Za mě fajn pro mastnější pleť, ale zas nečekejte žádné zázraky.






Růžová kyslíková bublinková maska 

Bublinkové masky mě baví, takže na tuto jsem se obzvlášť těšila! Ze sáčku vytáhnete světle růžové plátýnko, které je hodně napuštěné a po umístění na obličej začíná ihned pěnit. Voní krásně po grepech, maliny tam jsou cítit velmi nepatrně. Plátýnko na sobě vytváří bílou a velmi jemnou pěnu, bublavý efekt je hodně nenápadný, takže maska tolik nelechtá jako to dělají jiné bublinkovky. V podstatě jsem tak nějak ani nepoznala, že mám bublající masku. Po čtvrt hodince jsem masku sundala a se zbylým, mazlavým sérem pleť chvilku masírovala, poté opláchla. Výsledkem pak byla krásně čistá a dokonale jemná pleť. Na dotek heboučká, na pohled svěží i dostatečně hydratovaná. Za mě dobrý!







Hot Spring Sauna Mask

Tahle varianta u nás moc k sehnání není, takže už ani nevím, jakým záhadným způsobem se ke mně dostala :D Ale je to kombinace masky s peelingem s výtažky ze zázvoru, dýně a vulkanických minerálů. Je to něco mezi gelovou a krémovou maskou. Základ je tužší, ale pořád gel, který nikam nestéká. Obsahuje zrnka, která během působení masky necítíte, ale při oplachování poté jemně pleť exfoliují. Při kontaktu s vodou se rozpouští, takže to nijak drasticky nedrhne. Vzhledem k tomu, že se navíc maska jmenuje Hot a obsahuje zázvor, čekala jsem i nějaké štípání či výrazné zahřívání pleti, ovšem to se konalo jen v nepatrné míře. Po opláchnutí byla pleť trochu červenější a teplejší, ale nic závažného. Za to je výrazněji čistší, rozjasněná a tak dokonale hebká, že to připomíná tu nejjemnější dětskou pokožku! Úplně jsem se do toho efektu zamilovala. Ve finále i přes obsah zázvoru, který nemusím a obavy z toho, že bude nepříjemná, se tahle nakonec ukázala jako nejlepší! Za mě palec nahoru a je škoda, že u nás není zrovna tato dostupná.








Sečteno podrženo: Takže jak? Za mě překvapivě nejlepší zahřívací verze se zázvorem! Ani jsem to nečekala a nechala jsem si ji na závěr, jak se mi do ní tolik nechtělo a ejhle. Ona je fakt parádní! Tak krásně čistou a jemnou pleť jsem dlouho neměla. Bublinková i slupovací maska byla také fajn. Obě obstaraly, co měly a pleť si nestěžovala, ale "teplá jarní" verze prostě vede. Masky 7th Heaven seženete napříč drogériemi či na e-shopech, cena se pohybuje kolem 30 - 50 Kč.

Co vy a masky 7th Heaven? Znáte? Máte nějaké vyzkoušené? Jaká je vaše nejoblíbenější?

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já se k nim taky ráda vracím :) Teď si chci koupit ještě ty rozkošné glitterové :D

      Vymazat
  2. Rozhodně mě nenechávají chladnou, ani jedna:-) Já miluji ty takové trochu strašidelné potisky na obalech těchto masek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš takové ty alá devadesátky? :D Něco na nich je, že? :D

      Vymazat
  3. Ahoj, teda nejvíc mě zaujala ta bublinková a zkušenost mám jenom s jejich čokoládovou :-D

    OdpovědětVymazat
  4. No nic no budu je muset konečně vyzkoušet. :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)