neděle 3. listopadu 2019

Spotřebováno za říjen 2019

Krásný den vám přeji!

Po týdnu se setkáváme opět u videa a není to nic jiného než Spotřebováno. Poslední před velkým stěhováním, takže jsem ráda, že jsem se zbavila tolika věcí :D



A když tentokrát říkám, že je toho hodně, tak je toho opravdu kupa. Sešlo se to najednou, znáte to. Ale jak říkám, tím líp.. tím líp :D Celkem 23 věcí. No to musíte uznat, že je dost oproti těm předešlým měsícům :-O


Sprchový gel Fruit Energy - Lactovit - příjemná ovocná vůně, kde se rozline zejména ta broskev. Příjemná krémová textura, hezky jemná a lehce vyživená pokožka. Tenhle sprcháč nebyl vůbec špatný. Hodnocení: 4/5.

Koncentrovaný sprchový gel Lotosový květ a šalvěj - Yves Rocher - krásná intenzivní vůně. Jemná až pudrová, květinová, která vydrží i na těle. Krásně napění, umyje a na to malé balení i hodně dlouho vydrží! Slibuje až 40 sprch, to u mě teda nedá, ale i tak vydržel minimálně to, co běžně velká balení sprcháčů. Hodnocení: 5/5.

Uklidňující a relaxační sůl do koupele Levandule - Body Tip - příjemná vůně, i když do levandule to má daleko, rychle se rozpouští a trochu zjemní pokožku, ale to je asi tak vše. Nic extra, co bych musela mít znovu. Hodnocení: 2,5/5.

Sůl do koupele Calm Down - Isana - za to pro tuhle sůl jsem si běžela znovu, protože je za těch pár kaček vážně skvělá! Krásně obarví vodu na tyrkysově modrou, provoní koupelnu i tělo příjemnou kokosovo-vanilkovou vůní a pokožku navíc zanechá i hezky hebkou a maličkato vyživenou. No a nestojí ani dvacku! Hodnocení: 4,5/5.


Osvěžující tělový peeling Vodní meloun - Dermacol - je u mne už klasika, měla jsem již několikrát a určitě se mu nebudu bránit znovu. Je středně hrubý, pokožku dobře vydrhne, ale zároveň vás nestrhne z kůže. Pěkně voní po melounu - jako melounové žvýkačky :) Skvěle se rozpouští, takže nezanechává paseku. Pokožku zjemní, ale na druhou stranu zase nevyživí jako to umí jiné. I tak se k němu ale ráda vracím. Hodnocení: 4/5.

Šampon na mastné vlasy s kopřivou a meduňkou - Alverde - jemná bylinková vůně, příjemná konzistence, co dostatečně napění a lehce se vypláchne a hlavně skvělý efekt na vlasech. Ty jsou po umytí krásně lesklé, jemné, nadýchané, ale zároveň i poddajné, takže mi to nelítá kolem hlavy. Myla jsem vlasy každý třetí den, ale i to není špatný, takže po něm ráda znovu sáhnu. Hodnocení: 4/5.

Banana Hair Food maska na vlasy - Garnier - tady nehledejte správný obal, měla jsem jen odebráno z té jejich velké žluté butely. Kupovala jsem ji ségře a trochu jsem si odebrala, abych ten chválený zázrak taky vyzkoušela. A už chápu, co s tou maskou všichni mají! Za prvé krásně voní - miluju banán, takže tohle mě baví! Krásně provoní i vlasy. Navíc to vlasy hezky opečovává, jsou po umytí jemné, vyživené a přesto nejsou uplácnuté a nemastí se. Přemýšlím, že si ji zase koupím, akorát se bojím toho, že to velké balení nezvládnu spotřebovat :D Hodnocení: 5/5.

Barva na vlasy Casting Creme Gloss, 503 Mléčná čokoláda - L'oréal - tuhle barvu jsem měla již poněkolikáté a za mě opět spokojenost. Odstín dost koresponduje s mojí přirozenou barvou, takže moji barvu spíš jen lehce vyzdvihla a probrala k životu. Spousta lidí ani nepoznala, že mám hlavu obarvenou, jen si všimli, že ji mám "jinou" :D Vymývá se postupně, aplikace je pro mě komfortní - dvacet minut s ní na hlavě zvládnu i s prckem. Vlasy nejsou zničené a suché, ale zaznamenala jsem větší vypadávání vlasů. Barvila jsem po dlouhé době a pro vlasové kořínky to byl prostě zásah :-/ Tak snad to zas přestane, abych nebyla brzy plešatá :D Hodnocení: 4/5.


Anti-transpirant Invisible Black & White Pocket balení - Nivea - jsem tu měla už hrozně dlouho, používala jsem ho zřídka, jen když jsem někam jela, brala jsem ho s sebou na cesty. Tahle B&W varianta mi i voní, ale lehce mě štípe v podpaží a tak nějak jsem se s ní nesžila, že bych ji potřebovala znovu. Ale zas nemůžu říct, že by sprej nefungoval. To zase jo a méně náročnější dny jsem s ním v pohodě přežila. Přesto nebudu vyhledávat znovu. Hodnocení: 3/5.

Pečující krém/peeling na paty Foot Works - Avon - tenhle krém tu mám taky asi už sto let :D Nějak mě nebavilo ho používat. Jednalo se o hutnější krém se zrníčky do sprchy a tam mě to prostě nebere, už tak jsem ve sprše dlouho a matlám toho na sebe dost :D Navíc bohužel efekt nula nula nic, takže tohle neeee. Hodnocení: 2/5.

Skin Food - Weleda - o tomhle zeleném zázraku už jste tu četli mockrát, takže jen ve zkratce: pokud nás doma trápí suchá nebo podrážděná pokožka, vždycky to tenhle kousek zachrání. Používáme ho dle potřeby všichni, ať už na obličej, ruce, nohy, lokty.. A funguje. Jeho bylinkovou vůni miluju a k němu neodmyslitelně patří. Mastnější textura se postará o skvělou výživu. Tohle je prostě náš rodinný klenot :D Hodnocení: 5/5.


Balzám na rty Meduňkový polibek - die Nikolai - pokud hledáte nějaký zajímavý přírodnější balzám, tak omrkněte tento! Balzámek je v roztomilém skleněném kalíšku, má konzistenci vazelíny, velmi nenápadnou bylinkovou vůni. Důležitý ale je, že skvěle o rty pečuje, udržuje v nich hydrataci a přes noc je dá dokupy, takže stačí namazat a o víc se nestarat. Jen teda někomu může vadit kalíškové balení, já taky raději tyčinku, ale tenhle jsem nechávala na nočním stolku a mazala před spaním, takže spokojenost. Hodnocení: 5/5.

Marulový olej - Oils Of Heaven - oleje na pleť já můžu a proto jsem chtěla zkusit i ten tolik oblíbený marulový. A já vám nevím. On je fajn, pleť skvěle vyživí, nijak ji neubližuje, příjemně voní, ale já jsem mu stejně nepropadla. Ač reálně pleť neucpává, tak já s ním pořád měla tak nějak pocit "udusané" pleti, což se mi třeba u arganového nestává, takže už proto bych se vrátila spíš k němu. Jsem ale ráda, že jsem ho vyzkoušela a tohle pidi balení je roztomilost sama! Hodnocení: 3/5.

Jemný odličovací gel Sensibio - Bioderma - tento kousek všemi opěvovaný z dílny lékárenské Biodermy už znovu určitě nechci. Ač jsem se s ním nakonec sžila, tak začátky byly krušné. Více jak měsíc mi pleť po použití pnula a byla pěkně vysušená. Dokonce tolik, že se mi na tvářích tvořily i šupinky a to jsem jakživ nezažila. Nakonec to přestalo, ale znovu to pokoušet nebudu. Jinak zas ale musím říct, že má fajn balení s pumpičkou a pleť byla fakt dočištěná.. Ale ne no. Hodnocení: 2,5/5.


Maska na obličej Herb Garden Peony - Eco Beyond - klasika korejské kvality - tenké plátýnko, které se dá na obličej hezky naštelovat. Spousta séra, které po sundání vklepáte, ono se vstřebá a pleť vybombí a zanechá na dlouho hydratovanou. U této masky to vše doprovází ještě krásná květinová vůně. Hodnocení: 5/5.

I'ts real squeeze mask Rose - Innisfree - a tohle je v podstatě to samé, jen tady mi sedla maska na obličej trochu hůř, byla o něco silnější a větší a sérum mi tolik nevonělo. Nejen, že jsem byla zklamaná tím, že nevoní hezky po růžích, ale navíc trochu i čpělo alkoholem :( Jinak ale určitě výsledky na pleti parádní jako vždy. Hodnocení: 4/5.

Micromagnetic Mask Hyaluron Acid - Collistar - o té vám povyprávím trochu blíže v plánovaném článku o péči Collistar, takže jen v rychlosti. Tahle maska je zvláštní tím, že obsahuje mikromagnety, které mají vyplňovat pleť. Díky tomu vypadá maska vtipně - tečkovaně. Opět je skvěle napuštěná, plátýnko má skvěle tenké a přizpůsobivé a možná i díky těm magnetkům na obličeji fakt drží. Pleť je po sundání čistá, jemná a zároveň hydratovaná a vyživená. Tohle byla vážně pecka. Hodnocení: 5/5.

Superfood Avocado Clay Mask - 7th Heaven - příjemné překvapení tahle maska! Já nejsem fanouškem avokáda, proto jsem se trochu bála, ale ona byla skvělá! Voněla po něm jen lehce a jinak maska předčila očekávání. Obsahuje kromě jílu také exfoliační zrníčka, takže pleť skvěle vyčistí i jemně odrhne a zbaví ji tak nečistot i odumřelých buněk. Po pár minutách začíná trochu schnout, ale nijak pleť nestahuje ani nepne, opláchnout jde bez potíží a výsledek krásně čistá pleť, jemně rozzářená a hebká. Tahle mě hodně bavila! 5/5.

Superfood Cannabis Peel-off Mask - 7th Heaven - a tahle taky nebyla zlá. Navíc slupovací masky já zbožňuju. Má nasládlou vůni, po rozetření začíná hned zasychat, ale chce to samozřejmě co nejtenčí vrstvu. Po deseti minutách jde lehce sloupnout. Pleť je čistá a zbavená mastnoty. Jen tady to nejsou tak závratné výsledky, nějak mi přišla ta druhá lepší. Hodnocení: 4/5.


Tónující balzámy na rty - Weleda - vypadají hodně divoce a barevně, ale to zdání klame. Jen velmi lehce ztónují vaše rty a spíš jim dodávají skvělou péči než-li barvu. Jsou to spíš lesky na rty s příjemným bonusem v podobě skvělé výživy rtů. Bohužel jsem je nestihla spotřebovat úplně a ani jsem se nenadála a začaly se kazit, mám je tu už pěkně dlouho a životnost měly jen cca rok. Používala jsem dokud to šlo, ale teď už začaly měnit konzistenci a vůni, takže je čas se s nimi rozloučit. Hodnocení: 4/5.

Řasenka StudioLash 3D Volumythic - Miss Sporty - je jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy měla. V pořadí už druhá MS, co mi fakt sedla, takže za mě tyhle levné řasenky určitě jo! Má skvělý umělohmotný kartáček, z jedné strany lehce prohnutý, díky čemuž se dostanu až ke kořínkům řas, krásně je rozčeše, skvěle prodlouží, dodá i trochu objemu a hlavně nijak závratně neslepuje. Jo, jo a jo! Hodnocení: 5/5.

Make-up Match Perfection - Rimmel  - je mojí stálicí. Mám ho již poněkolikáté a určitě ne naposledy. Střední krytí s možností vrstvit mi vyhovuje. Sjednotí, pečuje a to včetně SPF 20. Nezalézá do vrásek, je otěruodolný a vydrží celý den. Nemám s ním pocit masky.. Pro mě prostě jeden z nejlepších make-upů v drogérii. Navíc odstínově mi ta 100 skvěle sedí během léta a na zimu je pak ideálka odstín 10. Hodnocení: 5/5.

Tak a jsme konečně na konci, ufff. Tentokrát to bylo fakt výživné! Uvidíme co přinese příští verze už snad z nového působiště :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? Jaký je váš nejoblíbenější make-up?

18 komentářů:

  1. Krém na nohy od Avonu, som mala ale modrú variantu a nič moc. Makeup momentálne používam od makeup revulution, som spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle krém na nohy byl navíc do sprchy, takže zbytečně zdlouhavé a navíc neúčinné, nic moc.. :-/

      Vymazat
  2. Banánová maska byla skvělá, také jsem si ji zamilovala a ráda bych časem zkusila další. Skin Food mi hodně pomohl, když jsem z alergie měla ekzém v obličeji, super vyživoval a zklidňoval.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Skin Food umí, to je taková záruka funkčního kousku, když všechno ostatní selže :D A ta maska byla bomba! Ještě by mě lákala ta s aloe vera nebo makadamiová.. papáju a goji moc nemusím, tak ty mě neberou :D

      Vymazat
  3. 6lutá řasenka od Miss Sporty je můj svatý grál už hezky dlouho.
    A Skin food od Weledy chci dlouho vyzkoušet, ale nějak na něj při nákupu zapomínám....


    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka je fakt skvělá, já měla doteď jen růžovou a ta byla taky boží (teď jsem si ji znovu koupila a názor se nezměnil :D) a tahle se k ní teď přidala.. MS teda fakt v řasenkách asi vede :) A SF zkus, je to fakt takový univerzální pomocník :)

      Vymazat
  4. Tu sůl do koupele Isana jsem si zrovna včera dávala, taky musím běžet pro zásobu, snad ji ještě seženu, při dlouhých a chladných večerech ji určitě využiji:-)
    A banánová maska Garnier pecka, měla jsem i jiné varianty (papájovou a s aloe), ale i když voní hezky, tak banán je prostě banán:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je skvělá? :D Mě dlouho žádná sůl takhle nebavila :) Měla by být snad normálně v prodeji, zatím ji nestahovali, tak doufám, že tam ještě chvíli vydrží :D A taky si myslím, že ta banánové je nejlepší :D Já chci ještě zkusit aloe a makadamiovou, papája a goji mě neláká :D

      Vymazat
  5. Rimmel je pro mě nejlepší make-up z drogérie a Avon krémy na chodila skutečně umí. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky :) a Avon sice krémy umí, ale tohle teda nic moc :( :D

      Vymazat
  6. Ten mini antiperspirant Nivea som si brala na dovolenku a vôňa nebola pre môj nos 100%-ná, hoci bola príjemná, ale výdrž musím pochváliť. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj vkus ta vůně spreje taky není, ale je to jedna z těch nejlepších, co Nivea má :) Některé jsou tak divné, že je nemůžu ani cítit :D

      Vymazat
  7. Krém do sprchy na nohy od Avonu jsem měla taky a za mě docela fajn. :) Makeup Rimmel je můj oblíbenec.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak aspoň že ti vyhovoval, mně jejich klasické krémy na nohy taky celkem vyhovují, ale tenhle mi bohužel nějak moc nepomohl :(

      Vymazat
  8. Banánovou masku určitě spotřebuješ! Já už mám druhou pixlu a to patřím mezi ty, kdo si málokdy pořídí nějaký produkt vícekrát. Příště možná zkusím papáju. Na mé melírované jemné vlasy neznám nic lepšího. Šampon Alverde plánuji používat, až mi zmizí lupy, koupila jsem verzi na citlivou pokožku hlavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já používám masky dost sporadicky, tak si nejsem jistá :D Jsou skvělé, to je mi jasný, ale ony mají to balení faaakt obří :D tenhle "odlitek" jsem tu měla snad víc jak půl roku :-O :D

      Vymazat
  9. Ty balzámy od Weledy vypadají dobře a masky na obličej také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty balzámy byly fajn a masky vlastně do jedné taky :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)