neděle 20. října 2019

Testování korejských masek - Část 4

Krásný den vám přeji!

Tak jo, testování korejských masek se blíží do finiše! Už mi jich mnoho nezbývá a většinu, co jsem měla doma, jsme si shrnuli v předchozích třech dílech (tadytady a tady). Dneska tedy na chvíli poslední čtveřice plátýnkových korejských a to značky The Saem, Innisfree (občas dostupné i u nás!) a Eco Beyond, které jsem zkoušela postupně v posledních měsících. A další články o maskách už budou z našich luhů a hájů :) Testovat mám opravdu co, takže o maskování rozhodně nepřijdete! :D




Natural Skin-fit Mask Sheet Grapefruit - The Saem

Uprostřed léta není nic lepšího než sáhnout po osvěžující masce, takže proto jsem prvně zvolila tuhle citrusovou. A že citrusová opravdu je! Alespoň podle věrohodné vůně, ze které jsou cítit nejen grepy, ale i citróny. Plátýnko je opravdu hodně tenké a perfektně přizpůsobivé. Na obličej skvěle sedne a sedí, sérum ho tam ještě podrží. Nemusela jsem ani ležet (to je teď docela přepych :D). Séra je opět v obalu požehnaně, po vyndání plátýnka z něho stéká a i při aplikaci na obličej vás může ošplouchnout :D Chvíli po nanesení maska pleť příjemně osvěžuje, řekla bych až vyloženě ochlazuje, což bylo v tom vedru více než fajn. Po 20 minutách odpočinku stačilo zbytek séra rozetřít. Cca 10 minut lehce lepká, ale postupně se vsákne a máte klid. A pleť? Spokojeně chrochtá. Krásně hydratovaná na celý týden. Což je naprostá paráda. Za mě jedna z nejpovedenějších masek, jakou jsem vyzkoušela.





Natural Skin-fit Mask Sheet Green Grape - The Saem

A abych si mohla ověřit, že masky The Saem za to opravdu stojí, měla jsem tu ještě jednu, tentokrát variantu Green Grape, která není o nic méně osvěžující a příjemná než kolegyně grepová. Doopravdy to voní věrohodně po hroznech. Fakt jako moc příjemná vůně! Před použitím jsem si zas dala masku na chviličku do ledničky, abych v těch tropech pleť pořádně osvěžila a byla to paráda! Opět hodně tenké, hadrové a perfektně přizpůsobivé plátýnko, které na pleti skvěle drží. Hodně napuštěné sérem, které po použití jednoduše vklepete do pleti. Chvíli lepká, ale po pár minutách máte klid a hlavně - dokonale hydratovanou a rozjasněnou pleť. Fakt je to pro moji pleť perfektní restart a stejně jako maska grepová je tohle naprosto TOP mezi vyzkoušenými maskami.





Herb Garden Peony - Eco Beyond

Tak a teď už sahám na poslední zásoby korejských masek. Tuhle pivoňkovou jsem si šetřila a zbyla mi tu mezi posledními. Já totiž věděla, že to bude parádní (a voňavá) záležitost. Tenké plátýnko je hodně napuštěné voňavým sérem. To při vyndávání ze sáčku až odkapává, kolik ho tam zase je. Vůně séra je fakt moc příjemná, lehká, květinová, na tváři nijak neobtěžuje. Plátýnko trochu větší, ale díky průstřihům se dá naštelovat a díky séru se dobře přicucne. Po 10 - 20 minutovém odpočinku sundáte, zbytek séra vklepáte a výsledek? Zase ta krásně hydratovaná pleť. Já ty korejské masky prostě miluju!





It's real squeeze mask Rose - Innisfree

Poslední do čtveřice tu mám tuhle krásku s růží. Jak ta pivoňková krásně, květinově voněla, tak tahle mě trochu zklamala. Růže tam sice cítit je, ale ne věrohodně a dost je ta vůně šmrnclá alkoholem, který z ní čpí. To je škoda. Plátýnko je však dobré, tenké a opravdu hodně nacucané s průstřihy, že se dá na tvář přicucnout a upravit. Séra je v pytlíčku strašně moc, po vyndání odkapává. Po sundání plátýnka z obličeje vám ho hodně zůstane na pleti. Dá se ale vetřít a vklepat a výsledkem je pak epesní pleť. Hydratace ani tady nezklamala a pleť je vymazlená na týden naprosto bez potíží. Takže i Innisfree (které se dají sehnat i u nás), můžu doporučit.





Tak a tím pro tentokrát končíme a pomalu se nám blíží i konec velkého testování korejských masek! Ale nemusíte se bát, korejské masky nahradí spousta dalších z našich luhů a hájů, takže se máte určitě na co těšit! :)

Co vy a korejské masky? Používáte a objednáváte ze zahraničí? Nebo raději dáváte přednost těm dostupným v našich obchodech?

4 komentáře:

  1. Korejské masky jsou zkrátka nejlepší, určitě chci více prozkoumat různé značky, ale teď mě čeká snad roční zásoba 7th Heaven :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo 7th Heaven mě teď čeká taky :D to bude zas na pěkně dlouho vystaráno :-O :D

      Vymazat
  2. Samé pro mně neznámé a o to víc lákavé:-) Já nejčastěji používám ty běžně dostupné v drogerkách, ale ty korejské, které jsem zatím vyzkoušela byly skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni je mají prostě na jiné úrovni.. :D ale je pravda, že už i u nás se dají sehnat velmi podobné a kvalitní! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)