pátek 9. srpna 2019

Olejování s přírodní pleťovou péčí: Oils of Heaven a Ere Perez

Krásný den vám přeji!

Mrkneme se zase na něco z pleťové kosmetiky. Tentokrát ke všemu ještě přírodního rázu. O značce Ere Perez jste možná již někdy slyšeli. V poslední době se její jméno skloňuje čím dál tím častěji, což není divu, protože co jsem zatím měla možnost poznat, tak opravdu stojí za to! Já jsem testovala Cypřišový pleťový nektar. Druhým kouskem je pak značka Oils of Heaven, která se naplno věnuje pleťovým olejům. Já jsem si k testování od Ladybio.cz vybrala marulový olej, ten totiž jeden čas taky hodně frčel. No a jak to s těmito dvěma krasavci dopadlo..?



Cypřišový pleťový nektar - Ere Perez

Oficiální popis: Lehká konzistence, která se rychle vstřebává. Revitalizuje pleť, hydratuje, redukuje znaky únavy a poškození opalováním. Obsahuje australský modrý cypřiš, kamélii, jasmínové květy, jojobu, cedr a rýži. Nektar byl vytvořený pro vzhled mladé orosené pleti. Bohatý na antioxidanty. Liftingový efekt.



Berme tenhle kousek jako sérum. Já ho tak tedy používám. A jsem nadmíru spokojená. To hned na úvod. Nektar/sérum zakoupíte v krabičce, ve které najdete jednoduchou skleněnou lahvičku s kapátkem. Tím se dobře sérum nanese na pleť v přesném počtu, v jakém potřebujete (doporučeno je 2 - 4 kapky). Já aplikuji na celý obličej vždy čtyři - na každou tvář, bradu a čelo, občas přidám ještě další na krk. Sérum vypadá na první pohled jako olej. On trochu olejový základ i má, ale nejedná se o klasický, mastný kousek, ale spíš o suchý olej, který se na pleti sice jemně leskne, ale rozhodně není nepříjemný, neprodyšný a na pleti obtěžující. Naopak se po rozetření po chvíli vstřebá a vy o něm pocitově ani nevíte. Zůstane vám krásně hebká, nacucaná a dokonale rozzářená, mladistvá pleť, ale bez jakéhokoliv nepříjemného pocitu. Je to fakt pecka a já si sérum doslova zamilovala, ta pleť je od prvního použití naprosto dokonalá! Používám ho už nějakou tu chvíli (cca 4 měsíce), za tu dobu jsem spotřebovala necelou půlku, což je dobře, protože s ním chci vydržet ještě hodně dlouho. Baví mne ho používat a moji pleť to baví taky! Vůni má jemnou, takovou lehce olejovou, nevtíravou, řekla bych, že nejvíc tam cítím cedr. Na pleti už ji potom ani nezaznamenáte.

Sečteno podtrženo: Tohle je pro vaši pleť dokonalá vitaminová bomba! Baví mě od chvíle, kdy jsem nektar prvně použila. Pleť si na první pohled naprosto chrochtá blahem. Seženete ho zde, cena je 869 za 30 ml.



Marula obličejový olej - Oils of Heaven

Oficiální popis: Za studena lisovaný ze semen ovocných stromů. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný film. Bohatý na vitamin E a C, antioxidanty a esenciální mastné kyseliny. Vhodný pro všechny typy pleti (i pro citlivou a mastnou). Omlazuje pleť, vypíná vrásky, podporuje tvorbu kolagenu. Hydratuje. Chrání pokožku i vlasy před suchým a horkým klimatem - ideální na dovolenou u moře.



Marulového oleje byl jeden čas plný blogový svět. Já jsem stále odolávala, objevovala jiné, ale nedávno jsem si řekla, že je na čase ho zkusit taky. Tak jsem si ho vybrala k testování v malém 5 ml balení. Pokud vám přijde 5 ml málo, nemějte obavy. Ono to nějakou tu chvíli vydrží. Stačí ho totiž opravdu jen kapka. Ano, na celý obličej. Je poměrně dost hutný, takže je potřeba ho pořádně rozetřít a zapracovat. Jeho vstřebatelnost mi nepřijde tak dobrá jako třeba u arganového oleje. Je podstatně těžší a na pleti může ve větším množství sedět. Obzvlášť teď v létě se pod ním trochu potím a mám pocit, že se mi pleť "dusí", takže opravdu radím používat po troškách a nebo si ho nechat na chladnější dny, kdy vám ta menší "mastná maska" nebude vadit. Zase ale tahle pecka vaší pleti zaručí pořádnou výživnou bombu, takže máte-li ji sušší, tohle vám bude sedět. Pro mastnou pleť bych úplně nedoporučila, i když ji údajně také nevadí. Já mám teď po delším používání pocit, že mi ucpává póry a mám pupínků trochu více než předtím. Jinak vůně je něco mezi oříškovou a ovocnou. Je hodně jemná a nenápadná..

Sečteno podtrženo: Pokud máte sušší pleť a nevadí vám oleje, tak tenhle by se vám určitě mohl líbit. Pokud však máte pleť mastnější, mrkněte spíše po arganovém, který mi sedl lépe. Olej seženete buď v balení 5 ml nebo 30 ml. Malou verzi můžete zkusit už za 99 Kč a najdete ji tady. Značka má pak v nabídce právě i ten arganový ;) A nebo chcete-li vyzkoušet, který olej vám sedne nejlépe, je v prodeji i set pěti olejů po pěti mililitrech (tady).



Takže Cypřišový nektar doporučuji všema deseti, to je vážně bomba, něco tak skvělého jsem dlouho neměla. Marulový olej mne zatím neohromil, nějak nepřeskočila jiskra. Půlku balení si nechám na zimní měsíce, abych mohla vyzkoušet za úplně jiných podmínek. Přeci jenom olej se na pleti chová jinak ve třiceti a mínus deseti stupních.. Obojí a spoustu dalších produktů těchto značek seženete na Ladybio.cz.

Zkoušeli jste marulový olej? Jaké sérum je pro vás to nejlepší?

*PR produkty zaslané zastoupením Ladybio.cz

10 komentářů:

  1. Od značce Ere Perez teď čtu docela často a vypadá super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo hodně se teď prosazuje, ale fakt stojí za to :)

      Vymazat
  2. O Ere Perez jsem už slyšela, druhou značku neznám vůbec, ale fakt by se mi zamlouval ten cypřišový nektar. Marulový olej by pro mně (mám mastnou pleť) asi nebyl úplně ono, ale zaujal mně ten set pěti olejů, nějaký pro mně a nějaké jako dárečky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten set je super, člověk si aspoň odzkouší a pak vybere to nejlepší :)

      Vymazat
  3. Vůbec mi nic tato značka neříká, ale první produkt vypadá dost lákavě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je hlavně vážně naprosto super! :) Očekávala jsem něco mastného, co mojí pleti nesedne a ono ejhle! Naprostá bomba! :)

      Vymazat
  4. Značku vůbec neznám, ale olej i nektar vypadají fakt skvěle. Miluju pleťové oleje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem olejům taky podlehla :) Teď používám jeden dokonce na odlíčení a to jsem si myslela, že to nepůjde :D

      Vymazat
  5. O značke som predtým nepočula, ale táto kozmetika vyzerá skutočne luxusne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten nektar luxusní je a oleje nejsou špatný nikdy :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)