úterý 5. listopadu 2019

7th Heaven: Superfood masky na obličej

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám představila první čtveřici masek značky 7th Heaven. Nyní se tu s nimi párkrát sejdeme, protože mi přišlo k vyzkoušení snad celé jejich portfolio. Testování jsem začala jejich horkou novinkou - čtveřicí masek Superfood. Jedna maska je slupovací, jedna bahenní a dvě jsou jílové.



Slupovací maska Cannabis

Oficiální popis: Slupovací maska Cannabis je určena pro problematickou pleť. Kombinace kurkumy, antibakteriálního medu a oleje ze semínek Cannabis Sativa pokožku zklidní a zjemní.

Slupovací masky, to já ráda a tahle s konopím zní dobře! Tak jsem ji velmi ráda vytáhla hned při první příležitosti. Maska je při aplikaci gelová, lehce nažloutlá. Nanáší se bez potíží. Chce to ve velmi tenké vrstvě, aby rychle zaschla. Poté stačí počkat deset minut a jenom jemně sloupnout. Není třeba nějak tahat, jde dolů snadno a skoro sama. Při schnutí nepne, jen teda musím říct, že první minuty lehce štípala. Ovšem nic nesnesitelného. Po sloupnutí zanechá pleť hezky čistou, jemnou, zbavenou mastnoty. Ale to je asi tak nějak vše.





Jílová maska Avokádo

Oficiální popis: Naše avokádová maska zanechá vaši pleť hydratovanou a rozjasněnou. Pro dokonalý pocit jemné a hydratované pleti používejte každý týden. Obsahuje kromě avokáda a aloe vera také exfoliační vlašský ořech. 

Tahle maska je pro změnu jílová, takže na obličej nanášíte krémové bahýnko. Obsahuje zároveň i částečky, které slouží k exfoliaci. Jemně voní po avokádu. Maska po rozetření na obličeji během krátké chvíle zasychá, opláchnout jde hned po kontaktu s vodou. Při oplachování pleť i dobře vyčistíte a vypeelingujete díky zrníčkům. Po odstranění je pleť dokonale čistá, vyčistí i póry, zbaví přebytečného mazu. Pleť nechává jemnou, čistou, hezky hydratovanou a pružnou. Výsledek tedy parádní, tahle mě hodně bavila!





Bahenní maska Borůvka

Oficiální popis: Naše borůvková maska zanechá vaši pleť hydratovanou, jemnou a šťastnou. Obsahuje mix antioxidantů a vitaminů pro jemnou a zářivou pleť.

Jestli jsem se na nějakou masku na obličej těšila, tak to bylo na tuhle rozkošnou fialkovou. Jemně voní po borůvkách. Byla krémová, dobře se po obličeji rovnoměrně roztírala. Na pleti pár minut postupně zasychala, přičemž po chvíli začala tak nějak chladit až jemně štipkat a jak schne, tak i lehce stahuje obličej. Opláchnout šla bez potíží, i když mi přišlo že takový trochu narůžovělý nádech zanechala a nebo jsem potom byla trochu začervenalá :D Ale po chvíli dobré a pleť poté byla v parádní formě. Krásně jemná, čistá i hydratovaná. S výsledkem jsem tedy byla opět spokojená.





Jílová maska Matcha & Chia

Oficiální popis: Je to zelený elixír pro dokonale čistou a svěží pleť. Semínka chia zajišťují hydrataci a matcha má antioxidační účinky.

Poslední ze čtveřice je další jílová maska, pro změnu s matcha a chia semínky. Tentokrát je jílová bez peelingových částeček. Jde o zelinkavé bahýnko, které se na pleti bez potíží rozetře a po pár minutách začíná na obličeji zasychat (viz fotka). Lehce při schnutí stahuje, jak tvrdne, ale není to nic drastického. Má nevtíravou "čajovou" vůni. Opláchnout jde jedna báseň, výsledkem je pak krásně jemná, vyčištěná a moc příjemně hydratovaná pleť. Jen jsem si všimla, že pár minut po použití byla pleť lehce zarudlá, což naštěstí do pár minut zmizelo.





Sečteno podtrženo: Mám-li je nějak zhodnotit a seřadit, tak následovně: Nejlepší je za mě avokádová, která vyčistí nejdůkladněji i díky obsahu peelingových částeček. Neměla jsem s ní žádný problém (pnutí, štípání, zarudlá pleť..) a prostě mě fakt bavila. Hned po ní mi přišla skvělá druhá jílová maska - s matcha a chia semínky. Sice neobsahovala peelingová zrnka, ale i tak vyčistila velmi dobře. Na třetí místo řadím borůvkovou bahenní, která je strašně super vzhledově, pleť hydratovala, ale tak nějak to nebylo stoprocentní a navíc se dostavilo lehké štipkání a začervenalá pleť. Nejméně mne svými výsledky přesvědčila slupovací maska, což je s podivem, protože slupovací já můžu. Tahle byla ale hodně jemná, že s pletí neudělala nic závratného. Sice to olupování zbožňuji, ale tentokrát to nějak nestačilo..

Masky seženete buď v drogériích Teta a Rossmann nebo na e-shopu www.pre-wo.cz.

A co vy masky 7th Heaven? Máte s nimi zkušenosti? Zaujaly vás? Kterou byste rádi vyzkoušeli?


*PR produkty zaslané zastoupením značky 7th Heaven

4 komentáře:

  1. V obchodě bych asi sáhla po té slupovací, protože ty mně obecně baví, ale teď mně nejvíc láká ta avokádová a s matcha, určitě se po nich podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě byla slupovací taky jasná volba na začátek, ale nevím, nějak je z nich fakt nejslabší :(

      Vymazat
  2. Tyhle masky vypadají fajn. Mně se líbí nejvíce ta borůvková.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je taková nejroztomilejší :D Ale fakt jsem po ní pak byla nějaká růžová :-O :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)