neděle 12. prosince 2021

Spotřebováno za listopad 2021

Krásný den vám přeji!

Vítám vás zase po nějaké době u nového článku. V posledních týdnech to bohužel nešlape, jak bych ráda, ale blíží se Vánoce a to je pro mě každoročně čas, kdy jsem v šíleném útlumu, o slovo se hlásí únava a do toho absolutně nestíhám :D Takže teprve dnes si dáme listopadové Spotřebováno. Ale snad nevadí, určitě toho máte také dost a věřím, že se to ke konci roku srovná a já tak budu mít čas všechno dohnat.




V listopadu to byla celkem průměrná spotřeba. Šestnáct kousků a pár sáčkových vzorečků, které jsem zas doma naškudlila.. 




Pěna do koupele Fresh Tea Mint - Ziaja - dokonale osvěžující vůně máty probudí vaše smysly, bohatá pěna pak hýčká vaši pokožku. Velké balení je navíc zárukou, že si budete tuhle kombinaci moci užít víckrát. Za mě moc povedená záležitost a určitě budu pořizovat znovu. Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Loved Up - Oriflame - vůně černého pepře a švestky je neotřelá kombinace, kterou už jsem si dříve užívala u sprchové pěny, takže jsem věděla, že rozhodně nezklame.  Pokožka zůstane voňavá i po umytí, což je jeho plus. Jinak nebýt vůně, jedná se o obyč sprcháč. Není to špatný, ale zas ani nenadchne. Hodnocení: 3/5.

Sun Body Scrub - Dermacol - tento peeling je pro mne jedním z největších letošních překvapení! Dokonale olejově voní, je střední hrubosti a po kontaktu s vodou dokonce lehce napění, takže sprcha s ním je faaakt příjemná. Opláchnete jej rychlostí blesku a zajistí kromě hebké pokožky také její výživu, obsahuje kokosový olej. Tohle se fakt povedlo a za mě je to nejlepší peeling od Dermacolu! Škoda, že jsem si vzala ve výprodeji jen jedno balení. Pokud byste jej potkali, jděte do něj! Hodnocení: 5/5.




Peeling a šampon 2v1 - Cafe Mimi - další peeling, který mne nadchl, tentokrát na vlasy. Chystám vám celý článek o vlasových peelinzích, takže jen prozradím, že tento krásně citrusově voní (a po něm i vlasy). Kromě toho, že vyčistí a vydrhne pokožku hlavy, funguje i jako šampon, takže vlasy jsou dokonale čisté, jemné, lesklé, voňavé a ten efekt dlouho vydrží. Navíc je to záležitost za pár kaček, takže určitě můžu doporučit. Hodnocení: 5/5.

Šampon na vlasy Repair - Alcina - mytí s ním je pohoda, dokonce po uschnutí se vlasy rozčesávají snadno a rychle, ale bohužel není úplně pro moje jemné vlasy. Ty jsou s ním lehce zatížené a brzy se mastí. Suché vlasy ho ocení určitě víc. Hodnocení: 2,5/5.

Hydratační  olej na vlasy - Herbal Essences - jsem kupovala ve slevě, takže mne ani nebolí, že to nestálo za nic. Sprej byl dvousložkový, takže jsem doufala v hydrataci až lehkou výživu do délek a konečků. Ovšem neudělalo to vůbec nic. Nedodalo to výživu, hydrataci, ani to nepomohlo v rozčesávání. Dokonce to ani vlasy neprovonělo. Jednoduše jako kdybych do vlasů nic nedala.. Hodnocení: 2/5.




Tělová pěna Strawberry & Milk - Organic Shop - strašně umělá vůně mne odrazovala hned po otevření krému. To nevoní, ale smrdí jako ten nejchemičtější jogurt na světě :D Naštěstí to bylo na těle cítit jen slabě a chvíli. Pěna to úplně nebyla, spíš nepatrně nadýchanější tělový krém, který se však velmi špatně roztíral a zapracovával. Hydratace je v pohodě, ale žádný zázrak. Prostě obyč krém, což asi odpovídá té ceně, za kterou jsem ho koupila (cca 50 Kč). Hodnocení: 2,5/5.

Krém na ruce Copacabana - Balea - ufff, tenhle krém mi sice voněl, ale byl fakt nekonečnej! Jednalo se o loňskou letní limitku, určitě jste ji zaznamenali, byl kolem ní celkem boom. Měla moc příjemnou letní vůni plnou kokosu a květů tiaré a hodně se přirovnávala k vůni Bum Bum krému od Sol de Janeiro. Za mě fajn, krém byl vodovější a stačilo ho málo, proto mi tak dlouho vydržel. Ruce se po něm nelepily ani nemastily, takže ideál přes den. Hydratace průměrná, ale na takové to namazání v průběhu dne ideálka. Hodnocení: 3/5.

+ minivzorky




Odličovací želé 3v1 - Yves Rocher - skvělý pomocník ve sprše k dočištění pleti či odličování na mokro. Velmi šetrný, pleť po něm po umytí nepne a není podrážděná ani vysušená. Má jemnou vůni (jako řada Hydra Vegetal). Dlouho vydrží. Jednoduše jsem si ho užila každým coulem. Hodnocení: 5/5.

Tonikum s okamžitým zmatňujícícm účinkem - Yves Rocher - a toto tonikum je snad ještě lepší! Pokud máte smíšenou či mastnou pleť, tak tohle musíte mít! Tonikum zajistí okamžité zmatnění, zbaví přebytečné mastnoty. A hlavně tak perfektně vyčistí pleť, že vám bude pokaždé ze špinavého tampónku špatně :D Není to nic pro sušší či citlivou pleť, protože obsahuje i alkohol, ale mastná a aknózní ho ocení. Já do něho určitě půjdu zase v teplejších měsících. Hodnocení: 5/5.

Rozjasňující oční krém s peptidy - Ryor - jeden z nejlepších očních krémů, co jsem vyzkoušela. Je lehoučké formule, ale přesto dokáže o oční okolí skvěle pečovat. Pleť je skvěle vyživená a lehké linky a vrásky jsou nenápadné. Hlavně pomáhá i s unavenou pletí, takže po celou dobu, co jsem ho používala, jsem neměla problém s otoky a kruhy pod očima. Balení je praktické s pumpičkou a hrozně dlouho vydrží (používala jsem ho cca rok!). Je bez parfemace, takže nehrozí podráždění a je vhodný i pro citlivé oči. Hodnocení: 5/5.



Zklidňující aromatický sprej na polštář - Avon - příjemný sprej vonící po levanduli, který vás uklidní před spaním a na spánek nabudí. Ráda jsem ho trochu nastříkala na polštář nebo jen tak do éteru a tu vůni si užívala. Jako že bych po něm lépe spala to asi ne. Není to nic nezbytného, ale celkem mě to bavilo. Hodnocení: 4/5.

Odlakovač - Ebelin - klasika, která nezklame. Odlakovává celkem snadno a rychle. Díky pumpičce je aplikace praktičtější a rychlejší. Nehty neničí, laky sundá, takže spokojenost. Hodnocení: 4,5/5.

Mýdlo pro čištění kosmetických štětců - Gabriella Salvete - pokud nechcete shánět mýdla na štětce po všech čertech, tak mrkněte v drogérii na toto od Gabrielly. Snadno a rychle štětce vypere a odmastí i štětce na make-up. Je bez parfemace, štětiny zanechává jemné. Stojí kolem stovky. V balení najdete ještě síťku, přes kterou můžete štětce prát. Jen bych ho brala větší, je maličké a vydrželo mi jen cca 8 měsíců. Ale zase musíte brát v potaz, že mám těch štětců na praní vždycky nejmíň padesát, takže pokud jich máte jen pár, bude s vámi dlouho. Hodnocení: 4/5.

Tužka na obočí Brow Ultra Slim - Maybelline - moje stálice, mohli jste ji vidět nedávno i v článku o svatých grálech. Kupuji stále dokola, na lepší tužku jsem zatím nenarazila. Snadno a rychle s ní precizně dokreslím obočí, které můžu hned i pročísnout kartáčkem z druhé strany. Nerozpíjí se a drží celý den a balení vydrží poměrně dlouho. Hodnocení: 5/5.

Řasenka StudioLash 3D Volumythic - Miss Sporty - a tohle je další svatý grál. Nejlepší řasenka z drogérie! Stojí pár kaček, má fajn kartáček, kterým rozčešete a oddělíte i ty nejkratší a nejřidší řasy. Zároveň řasy natočí a nadzvedne a udrží je tak celý den. Rázem vypadá i krátké chmýří jako pořádná řasa :D Jen rychleji vysychá, většinou ji mívám sotva na dva měsíce. Ale čert to vem, dělá zázraky. Hodnocení: 5/5.

Tak a jsme zase na konci! Tentokrát to nebylo tak strašný, tak uvidíme příště..

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

10 komentářů:

  1. Také teď vůbec nestíhám, takže Ti úplně rozumím. Jinak mám zkušenost s očním krémem Ryor a také ho mám moc ráda :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zas před Vánoci nějak náročný :D Vždycky si říkám, že letos to bude jiný a vše si naplánuju a stejně nic :D Oční krém je super, Ryor vážně umí! :)

      Vymazat
  2. Znám jen krém na ruce Balea, ten už používám dlouho a pořád ne a ne dopotřebovat. No a pak sprej na polštář od Avonu, netuším, jestli něco dělá, ale naprosto jsem se zamilovala do té vůně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že je ten krém nekonečný? :D Já už se ke konci nemohla dočkat, až se ho zbavím, už ho bylo moc :D Ten sprej vážně krásně voní! Mám ještě jeden od Oriflame, ale ten tak skvělý není :)

      Vymazat
  3. Já teda stíhám, Vánoce mě vůbec nevzrušujou :-D :-D
    Na ty vlasové peelingy mě "lákáš" už dlouho :-D Ale řešila jsem jejich koupi nedávno s kadeřníkem a řekl mi, že je to jen marketingovej tah a vyhozený peníze, tak zatím váhám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidím :D Já jsem každoročně před Vánoci nepoužitelná :D Asi záleží jaký peeling, já jich teď mám vyzkoušených asi šest a z toho u některých to fakt platí, ale zrovna tenhle a pak ten od Yves Rocher, mi fakt skvěle posloužily :)

      Vymazat
  4. Ahoj, vidíš pěnu do koupele bych nějakou potřebovala, ale vůně máty asi není tím pravým pro mne, možná na léto. Jinak Miss Sporty žlutá řasenka je skvělá, mohla bych si ji zvonu pořídit, ale mám ted objednané nové z PIlulky.cz ve výhodném setu. Krásné adventní dny přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba později, tahle řasenka v drogérii počká :) A omrkni další varianty této pěny, mají ještě asi čtyři vůně, třeba Italian Fig taky skvěle voní nebo i Red Currant :)

      Vymazat
  5. To YR tonikum vyzerá super. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)