úterý 12. října 2021

Příjemná koupel s pěnami Ziaja

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám dnes dala další rychlý tip a to na skvělé pěny do koupele! Na Instagramu už jsem vám je představila, ale musíme si je trochu rozebrat i tady, protože tohle tu prostě nesmí chybět a na podzim by se vám mohl tento tip hodit.



Ve vaně se ráda válím celoročně, ale v chladnějším a vlezlém podzimním počasí to má daleko větší hloubku, takže si dávám koupel poměrně často. Proto je potřeba mít nějaké zásoby, takže když jsem po skvělé zkušenosti s Italian Fig potkala další varianty ve slevě, neváhala jsem ani minutu a k fíku se přidala ještě variace Fresh Tea Mint a Sluneční gdoule.





První ohromné plus je to obří půllitrové balení, které vám vydrží hned na několik van plných pěny. A to já můžu! Pěna je bohatá, nadýchaná a vydrží dokud vám voda nevystydne. A celkově je ta koupel neskutečně příjemná. Koupel je to voňavá, ať už jsem sáhla po jakékoliv variantě. Pokožka je po umytí zjemněná. Sice žádná extrémní výživa, ale hebčí a jemnější skutečně je, což mi bohatě stačí.

Co se týče parfemací, tak Italian Fig je sladká, ale zároveň smyslná až lehce orientální. Na podzim jako dělaná. Fresh Mint Tea je naopak osvěžující. Není to čistá mátová vůně, ale trochu šmrncnutá čajem, lehce zemitou vůní. Moc pěkná kombinace, která probudí vaše smysly. Sluneční gdoule je pak hodně zvláštní vůně.. Trochu taková smyslná, kořeněná a orientálnější, ale s nádechem ovocného tónu.




Sečteno podtrženo: Pokud se rádi rácháte ve vodě, tak tohle musíte zkusit. Kromě těchto tří jsou ještě další dvě varianty (Red Currant a Moon Pitahaya) a podle mě si svojí vůni vybere opravdu každý. Balení je velké a za tu cenu naprosto neodolatelné, běžná cena je kolem 100 Kč (na Ziaja pro Tebe je to 119 Kč), ale kupovala jsem všechny ve slevě, minimálně za poloviční cenu (Gdouli dokonce na Elnino za 35 Kč, což je naprosto bezkonkurenční).

Znáte tyhle pěny? Zaujaly vás? Jaké jsou vaše oblíbené?

6 komentářů:

  1. Ach jo...minulý týden jsem nakoupila na ziaja pro tebe asi za litr a ty me ted navedes na elnino kde maj to samy ve sleve...no nic, zasoby se hodi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, promiň, promiň! :D Ale na Elnino se to vážně vyplatí! :D

      Vymazat
  2. Pěny do koupele zbožňuji, čabrat se vaně plné pěny, to je moje:-) Kupuji jen ty od Avonu, ani nevím, kdy jsem naposled měla nějakou jinou, ale na tyhle bych si hned dala říct:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem zas dlouho neměla tu od Avonu, tak si budu muset nějakou pořídit :D :)

      Vymazat
  3. Pěny do koupele mám ráda, hlavně v zimě si dopřávám koupel. :)) Tyhle jsou velice lákavé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)