neděle 19. července 2020

Spotřebováno za červen 2020

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u nového videa, sice půlka července, ale nám chybí ještě zrekapitulovat červnové statistiky, dneska se proto vrhneme na Spotřebováno za červen. Přeci vás o pár odpadků neochudím, že jo! To byste určitě byli smutní! :D Jedná se opět o takovou tu moji klasiku. Však to znáte :) Není měsíc, aby mi něco nedošlo. 



Celkem 15 kousků, opět běžné věci jako sprcháč, masky, šampon, nějaký ten krém,.. Z toho pár velkých oblíbenců, ale pozor! Jsou tu i kousky, které překvapily spíše nemile :D


Sprchový gel Irská káva Aroma Ritual - Dermacol - ode mě znáte už důvěrně. Je to snad desáté balení a vypadá to, že bohužel i poslední. Ve videu jsem sice říkala, že je stále k sehnání na e-shopu a v obchůdcích Dermacol, ale když jsem si to šla ověřit, zjistila jsem, že už tam po něm není ani památky (sehnat se dá už pouze tekuté mýdlo a pěna do koupele v této vůni). Sakriš, to je pro mne dost nemilé překvapení. Tenhle sprcháč prostě miluji. Je příjemně krémový a hlavně krásně voňavý (aspoň ve sprše). Umyje a nevysušuje. Hodnocení: 5/5.

Koupelový olej do koupele - A Moment For You - vypadalo to nadějně - dvousložkové složení s oleji a příjemná, květinová vůně. Jenže ve výsledku nic moc. Ve vaně už moc vůně cítit nebyla, oleje taky znát nebyly na výživě pokožky, pěnu to taky neudělalo.. Trochu nuda. 2,5/5.

Černý cukrový peeling Jeju - Ziaja - moc příjemná záležitost. Krásná, osvěžující vůně tropického ovoce (kokos, mango, papája), která je cítit nejen při mytí, ale lehce i po něm. Střední hrubost pomůže vydrhnout a zbavit nečistot, oleje obsažené v něm pak vyživí, že už se nemusíte ani mazat. Navíc přijatelná cena a fajn balení podtrhují jeho výhody. Jako bonus neobvyklá černá barva :D Hodnocení: 5/5.


Pěna na holení Tropic - Balea - poslední dobou musím pěny používat pro zjemnění pokožky a chloupků při holení a jasná volba jsou pěny Balea. Stojí pár kaček, udělají hustou pěnu, která na pokožce vydrží na celou dobu holení a tahle varianta navíc i krásně voní po tropickém ovoci. Povedla se a já určitě nebudu váhat v drogérii sáhnout po další pěně této značky. Hodnocení: 5/5.

Šampon pro objem vlasů s kiwi a mátou - Alverde - trochu jsem doufala, že tahle verze nahradí tu původní s mátou, která nedávno skončila, ale bohužel úplná náhrada to není. Sice krásně ovocně voní, vlasy umyje a zanechá je lesklé, jemné a trochu i s objemem, ale ten efekt prostě není takový, jaký bych chtěla. Znovu bych se mu ale asi nebránila, za ty peníze byl výsledek rozhodně přijatelný. Hodnocení: 3,5/5.

Dvoufázový sprej pro dlouhé vlasy - Alcina - tohle je typ produktu, co miluju. Bezoplachové spreje používám mnohem radši než klasické kondicionéry, takže tenhle kousek mi dělal jenom radost. Hezky voní, dobře se aplikuje, vlasy nezatěžuje a zanechává je jemné, lesklé a nadýchané. Dobře se i rozčesávaly, takže za mě fajn kousek, co skvěle posloužil. Hodnocení: 5/5.


Mycí gel na obličej Aqua Beauty - Dermacol - trochu mi vadila jeho řídká konzistence, díky které jsem musela dávat pozor, abych jej nevylila celý, ale jinak mu nemám co vytknout. Příjemná svěží vůně, vyčistí a dočistí, pleť nepne a není vysušená. Je "jen" hebká, čistá, vypnutá. Sedli jsme si. Hodnocení: 5/5.

Pre-Aging Cream - Alcina - jestli Alcina něco umí, tak krémy. A tento není výjimkou a též zaujal. Bojuje proti vzniku vrásek, tak třeba mi i pomůže mít déle vyžehlený obličej :D Jinak jeho vlastnosti byly fajn - krásně voněl, rychle se vstřebával. Pleť hezky vyživil a zanechal ji pružnou, jemnou a lehce rozzářenou. Jednoduše spokojenou na první pohled. Za mě povedený kousek! Hodnocení: 5/5.


Vital Firming Mask s koenzymem Q10 - Neil - poslední korejská maska, co jsem doma našla :D Tuto bych doporučila spíše zralejší pleti, protože skvěle vyživuje a pomáhá s vypnutím a svěžestí pleti. Lehce pleť zahřívala, což nebylo nejpříjemnější, ale dalo se. Ovšem víc mi vadilo, že sérum poté zanechávalo ulepenou pleť na dlouhou dobu a to já nemusím. Tuhle bych tedy znovu asi oželela, ale sušší pleť by ji asi ocenila. Hodnocení: 3/5.

Pleťový peeling Tropical Island Vodní meloun - Marion - o tom vám chystám podrobnější článek, takže prozradím jen, že to nebylo vůbec špatné a pokud používáte peelingy málo nebo se chystáte na cesty a nechcete jet bez něho, tak sáček doporučuji :) Splní, co má. Hodnocení: 4/5.

Bublinková maska Hydratace a osvěžení - AA Cosmetics - o té se rozepíšu také víc v dalším článku. Pro mne příjemné překvapení a fajn zábava :D Já bublinkové masky můžu a tahle velmi příjemně překvapila nejen při aplikaci, ale i po ní. Pleť se měla jako v bavlnce a byla dokonale čistá. Hodnocení: 5/5.

Neon Vibes maska na obličej - Marion - tahle slupovací byla zábava při aplikaci - zelinkavá barva a slupování, to mě baví. Výsledky však byly slabší. Sice čistá a jemná pleť, ale žádné dlouhodobé výsledky (hydratace, výživa, hloubkové čištění). Opět se o ní brzy rozepíši v podrobnější recenzi. Hodnocení: 3/5.

+ vzorek masky CLAY ze Sephory


Intenzivní regenerační balzám na rty - Lulu&Boo - roztomilé (i když nepraktické balení), krásná vůně růží a vanilky, máslová textura, která při teple lehce roztaje a hlavně dokonale vyživené rty. Stačí ho strašně málo, takže to balení mega dlouho vydrží (více než 3/4 roku každodenního použití). Navíc je přírodní, což jistě spousta lidí ocení. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Diorshow Blackout - Dior - tohle testování jsem si užila, kdy se mi zase dostane do ruky Diorka, že jo? :D Řasenka měla delší a větší kartáček, na který jsem si musela z počátku chvíli zvykat, ale pár použití a měla jsem to v ruce. Černočerná barva, hezky natočené a prodloužené řasy. Ovšem první týdny dost slepovala, než trochu proschla. Ale uklidnilo se to, takže jsem si to s ní i užila. Nebyla špatná, na druhou stranu nedělala nic víc oproti mnohem levnějším, drogérkových řasenkám. Hodnocení: 3/5.

Anti-transpirant 5in1 Protect - Balea - a zakončíme to satanským sprejem proti pocení. Ugh. Balea spreje jsou dost oblíbené a prodávají se ve velkém, takže mě ani nenapadlo, že s tím budu mít takový problém. Vůně příjemná, proti pocení taky i celkem účinkoval, ale byl tak strašně nepříjemný, že jsem ho nezvládla ani spotřebovat. Šíleně mě v podpaží štípal, pálil a měla jsem ho neskutečně podrážděné. Dělaly se mi úplně zarudlé fleky. To jsem ještě nikdy nezažila. Hodnocení: 1/5.

Tak a pro tentokrát je to vše. Takže já se s vámi loučím a ani se nenadějeme a budeme dělat shrnutí za červenec :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? Jak jste na tom se spreji Balea vy?

9 komentářů:

  1. Balea pěny na holení mě docela mile překvapily, sahám vždy po gelu, ale teď mám pěnu a také moc dobrá.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mě taky, jsou fajn, že? :) Já mám druhou, teď z té limitky White Chocolate a ta je taky super. Za ty prachy hodně muziky! :D

      Vymazat
  2. Irská káva byl jeden z nejúžasnějších sprcháčů, které jsem kdy ve sprše vůbec měla..ach jo, proč když si něco fakt oblíbíme, tak se to přestane vyrábět/prodávat.. Pěny nebo gely na holení používám jen ty Baleácké, každou chvíli nějaká voňavá limitka, za pár korun a službu udělají:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, ta Irská káva mě taky mrzí :( Teď tedy docela hezky voní i ten makadamiový ořech, i některé ty ovocné, ale Irská káva byla jen jedna! :D A jinak s Balea pěnami/gely souhlas.. dřív jsem kupovala i Gillette a podobné dražší a tohle je úplně stejný, možná i lepší a za třetinu ceny :D

      Vymazat
  3. Já se vždy divím u těchto postů, kolik toho člověk spotřebuje... to já takovou spotřebu nemam. Jinak Balea pěny nebo gely na holení jsou fajnové a moc hezky voní jako ostatně vše od Balea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, já na sebe pořád něco patlám :D Balea pěny jsou za ty peníze fakt super, jeden z nej produktů, co mají :)

      Vymazat
  4. Nějaký šampon od Alverde mě velmi láká, ale nevím který vyzkoušet. :) Balea gel na holení je nejlepší žádný jiný nekupuji :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Thanks! I sure enjoyed this post. Keep blogging. xo

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)