čtvrtek 16. července 2020

MOTD: Tyrkysové líčení s Forever Flawless Ice

Krásný den vám přeji!

Musím říci, že mne překvapilo, kolikrát jsem v odpovědi u soutěže zaznamenala, že vás baví má líčení. Samozřejmě, že jsem byla příjemně překvapená, u těch svých hokusů pokusů bych to nečekala. Existuje spousta mnohem šikovnějších a nadanějších lidí, kteří to fakt umí! Ty moje čmáranice jsou oproti tomu prd :D Ale baví mě to, takže jsem ráda, že mají články odezvu a já tak můžu matlat a vystavovat to dál :) Takže dnes jedno modré - tyrkysové s paletkou k tomu přímo dělanou - Forever Flawless Ice.


Tahle paletka je plná modrých odstínů a dá se s ní vážně vyhrát, pokud máte tyto barvy rádi. Já mám modrou čím dál tím raději a proto jsem ji prostě musela mít! Navíc kvalita je opět skvělá, MUR prostě stíny umí, o tom nebudeme vůbec diskutovat :) Kromě paletky jsem vytáhla ještě pár novinek, například tvářenku Max Factor nebo rozjasňovač Yves Rocher a doplnila jsem to rtěnkou Alcina z loňské limitky, kterou mám moc ráda.








Za mě je modrá na očích prostě pecka. Cítím se v ní skvěle a to i přes to, že je to asi dost neobvyklé, vzhledem k tomu, kolik pohledů na modrém líčení vždy ulpí. Ve městě si s tím trochu přijdu jako Marťan :D Ale i když pozornost nemám ráda, u líčení mi to nijak nevadí. Občas mi to někdo i pochválí, což jsem pak šíleně v rozpacích, ale na druhou stranu je to fajn odezva. Tak vzhůru do barev! Léto k tomu přímo vybízí :)



A jak to máte vy? Která barva je pro vás na očích divočinou? 

18 komentářů:

  1. To líčenie vyzerá skvelo. Veľmi sa mi páči výrazné, farebné líčenie na druhých, ale na sebe si to moc predstaviť neviem a dokonca mám pocit, že sa mi to ani nehodí, ale asi to bude skôr o zvyku.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥ To víš, že je to hodně o zvyku..! Já třeba když jsem začala používat oční linky, přišla jsem si sama sobě jako cizinec.. A dneska už bez nich nedám ani ránu :D A když si člověk najde to svoje a barvy, které se k němu hodí, tak se v tom i cítí dobře :)

      Vymazat
  2. Super líčení, Klárko :-)
    Modrá Ti na očích sedí..... jsem úplně paf z černé linky, kterou máš na víčku....to je dokonalost :-) waw.... klobouček :-)
    Tvářenka Max Factor to celé moc mile podtrhne.... nechá vyniknout tomu létu/moři na očích.
    Jsem nadšená....
    Líčení ano ano ano, prosím :-)
    Pro mě je odvaz zelená.... modrou beru na milost velmi zřídka (i když v oblečení ji miluju) a oranžové je pořád trochu strašák.... sbírám na ni odvahu...hihi
    Krásný den přeji a slunečný víkend celé rodince :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, moc děkuji za milá slova! ♥ Já se divím, že ještě mám obě oči, protože poslední dobou linky kreslím většinou s prťousem pověšeným na ruce :-O :D Zelená jo? Hmmmm.. zelenou paletku FF mám v plánu koupit teď jako další :-O :D Krásný víkend i Tobě! :)

      Vymazat
  3. Krásne, k tvojim očiam sa to veľmi hodí. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No mám pocit, že v té modré barvě ty modré oči trochu zanikají :D Ale nositelné to je a fakt nevím proč, ale v modré se cítím snad nejlíp :)

      Vymazat
  4. Krásné líčení, kéž by přivolala to skutečné léto ☺. Tvářenky MaxFactor jsme měla taky a byly skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už by to chtělo trochu tepla, že? :) Tak já vytáhnu ještě další super letní barvy a třeba se dočkáme! :D

      Vymazat
  5. Krásné líčení, taky Ti je musím pochválit, k těm očím Ti moc sluší:-) Já jsem se dlouho všem odstínům modré na očích vyhýbala, ale pomalu se jí přestávám bát a občas ji nahodím, tyrkysová podle mně k létu patří:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, kdy jindy ji vytáhnout než teď! :) Mockrát děkuji! ♥

      Vymazat
  6. Líčení je dokonalé! :) To já bych s modrou vůbec nevěděla jak pracovat :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) To je o zvyku, Míšo :D Já to z počátku měla taky takové "rozmatlané" :D

      Vymazat
  7. Tvoje líčení nikdy nepřestanou bavit. Jsou moc krásné. Věř mi, že ty pohledy na veřejnosti jsou spíše závistivé. Já bych se tak hezky namalovat nedokázala a ještě k tomu modrým odstínem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to se moc dobře poslouchá :D Děkuji, Marti! :) Ještě je na čem pracovat a do dokonalosti to má daleko :D

      Vymazat
  8. Modrá pro mě určitě divočinou je :D Já miluju Tvoje líčení, vždycky ho máš krásný a to i naživo tu můžu potvrdit a odpřísáhnout :D ♥♥♥ Jsi krásná, miluju tu fotku s úsměvem boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatíčko :* Mockrát děkuji, beruško ♥️

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)