úterý 21. července 2020

Masky na obličej: Marion a AA Cosmetics

Krásný den vám přeji!

Tak po korejských maskách tu máme zase pár pleťových masek z našich vod. Tentokrát bych vám ráda představila masky, které nově seženete na e-shopu Růžová 10. Sortiment e-shopu se rozrostl a kromě Ziaji tam nyní najdete i kupu dalších značek a kosmetiky. Například Marion nebo AA Cosmetics, která má atraktivní bublinkové masky. No a já měla možnost některé z nich otestovat a dnes vám je chci přiblížit :)


Neon Vibes - Marion

První masku jsem vzala tuhle neonovou slupovací. Maska je gelová, neonově žluté barvy, což na obličeji vypadá zajímavě (na Instagramu jsem byla nazvána hastrmanem nebo třeba Fionou :D). Dobře se rozetře, v balení je ideální množství - akorát na celý obličej, ale ne zbytečně moc. Po aplikaci drží na místě a začíná zasychat. Trvá jí to tedy hodnou chvíli. Tenoučká vrstva je po čtvrt hodině suchá, ale místy mi to ani za čtvrt hodiny zaschnout nestihlo a trvalo to i 20 - 25 minut. Sloupnout jde ale bez potíží a z pleti stáhne přebytečný maz i povrchové nečistoty. Pleť je jemná, ale nepočítejte s žádnou péčí v podobě hydratace či výživy. Na to je tato maska krátká. Je vhodná spíše pro mastnou pleť na vyčištění a odmaštění, žádné velké zázraky..





Bubble Mask Hydratace a osvěžení - AA Cosmetics

Bublinková maska! Na to jsem se nesmírně těšila. Sice už jich u nás seženeme větší množství než před rokem, ale pořád je to ještě celkem raritka, takže jsem ráda, že Růžová 10 rozšířila nabídku zrovna o tyto skvosty :) Varianta Osvěžení a hydratace stimuluje mikrocirkulaci a okysličuje pokožku, čímž zvyšuje absorbci účinných látek obsažených v masce. Balení je rozděleno na dva sáčky - dvě aplikace, což je super. Obsah v jednom jsou 4 gramy, což je tak akorát na celý obličej, ani o píď víc. Uvnitř se ukrývá nazelenalý gel, který hned po nanesení na obličej začíná bublat. Ještě jsem neměla nanesenou celou masku a půlka obličeje už byla ponořená v bublinkách, působí okamžitě. Na obličeji ji stačí mít cca 5 minut, což je tak akorát než vybublá. Bublání příjemně lechtá, občas se u toho tlemím, jak to šimrá, ale je to aspoň zábava :D Poté co vybublá ji rozetřu, čímž změní texturu na takový lehce mazlavý krém a ten po chvíli oplachuji. A výsledek? Opravdu dokonale jemná a čistá pleť. Je skoro až vyhlazená a vyleštěná, ale ne nijak nepříjemně, že by byla přesušená nebo napnutá. Naopak je na pohled vyleštěná na dotek dokonale hebká. Hydratace průměrná, žádná extra nacuclá pleť, ale zas ji ani nic nechybělo. Nemůžu si pomoct, i tak jsem si ji zamilovala!





Pleťový peeling Tropical Island Vodní meloun - Marion

Pokud nepoužíváte peelingy často a bude vám stačit sáčkový nebo vyrážíte někam na cesty a nechcete být bez něho, tak tento sáček od Marion je pro vás naprostý ideál. Peelingu v něm najdete 8 g, což je tak akorát na obličej a krk. Peeling je průhledný, obsahuje dva typy zrníček - větší a jemnější černé a menší, hrubší, světlé, které pořádně vydrhnou. Hrubost je střední, při vyšším tlaku až vyšší, takže vyčistí opravdu důkladně. Opláchnout jde bez potíží a pleť je po něm opravdu pěkně vydrhnutá. Je zbavena nečistot, mastnoty a příjemně osvěžená a zároveň není napnutá ani vysušená. Splní to, co od peelingu očekáváte. Jako bonus ještě krásně voní po melounu. Vůně je to osvěžující a věrohodná, takže teď na léto je peeling pecka :)





Želé maska Tropical Island Marakuja a mango - Marion

A ještě jednou kolekce Tropical Island, tentokrát se želé maskou. Opět voňavá záležitost s příchutí tropického ovoce. Příjemná, svěží vůně ideální teď v létě. Kromě vůně se k létu hodí i její textura. Jak napovídá název, tak je to želé maska, což je u sáčkové masky celkem zajímavé a neobvyklé. A upřímně i trochu nepraktické, protože se to blbě nanáší. Při roztírá jsem tím pokydala všechno okolo :D Na obličej se musela pořádně rozetřít a to pořádně nešlo, nedala se maska "uchopit", i když pod dotekem trochu roztaje. Ještě tip na zpříjemnění v teplém slunečném dnu - hoďte ji na chvíli do ledničky, příjemně se nachladí. Na pleti je pak jen nenápadná gelová vrstva, která se po čtvrt hodince na pleti z velké části vstřebá, i když část ji na pleti sedět zůstane a ulepí obličej :D Poté se ale oplachuje, takže to smyjete a šmytec. Výsledkem je pak jemná, osvěžená a i celkem pěkně hydratovaná pleť. Je to taková příjemná vzpruha po náročném dni (nebo jako v mém případě noci). Balení má 8 ml, což je na jedno použití hodně. Sáček sice rozdělený není, ale já jsem si ji nechala na dvě použití, takže jsem ji zužitkovala do poslední trošky. Za mě celkem příjemný kousek, teď na léto doslova pecka.





Bubble Mask Čištění a energie - AA Cosmetics

A bublinková ještě jednou, jupí! Těšila jsem se na ni jako malé dítě na Vánoce :D Opět je sáček rozdělen na dvě části - dvě použití. Jeden je akorát na obličej, navíc ani ň. Sáček tentokrát obsahuje černou gelovou masku s obsahem drobných zlatých třpytek. Opět i tady, jakmile ji nanesete, ihned pění. Půlku obličeje mám vždy vypěněnou ještě než nanesu zbytek, k tomu to příjemně lechtá :D Zase ale aspoň maska rychle působí a není potřeba čekat dlouho, stačí pět minut. Masku jsem poté zase rozetřela a nechala ještě chvíli působit, poté opláchla. Zbytek jde opláchnout ihned, ale výtku mám ke třpytkám, protože ty se na obličeji uchytily a nechtěly dolů! Ještě druhý den jsem jich pár zahlídla. Jsou opravdu miniaturní a nenápadné, ale jsou tam. Jinak pleť byla v dobré kondici, hloubkově vyčištěná, jemná a hebká. I lehce rozjasněná (a to nepočítám ty třpytky). Za mě fajn výsledek, jen bych šla spíš do té první bez třpytek.





Sečteno podtrženo: Rozhodně doporučuji Bubble Mask. To je nejen zážitek, ale i znatelný efekt. Ty mě bavily obě dvě, i když ta žlutá mohla být bez třpytek :D Peeling byl také super osvěžující záležitost a želé maska se teď na léto na osvěžení taky hodila. Stačí ji dát nachladit do ledničky a pak si s ní užít pár minut pohody :) Nejslabší za mě byla maska Neon, ta sice dobře vypadala, ale výsledky mizivé. Škoda. Seženete je všechny na e-shopu Růžová 10, cena bublinkových je 49 Kč za 2 x 4 g, peeling a želé maska za 29 Kč / 8 g a neonová maska 33 Kč / 8 g.

A co vy a tyto masky? Znáte je? Zaujaly vás? A co bublinkové? Zkoušeli jste nějakou?

* PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Růžová 10

9 komentářů:

  1. Tyhle masky vidím poprvé. Mě taky hodně baví ty bublinkové. Jednu jsem kdysi měla, ale od jiné značky a byla taky super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo bublinky jsou zábava! Jsem ráda, že se u nás objevují čím dál tím častěji :D

      Vymazat
  2. Vůbec neznám, ale zaujaly, hlavně ta bublinková, teď jsem jednu bublinkovou poprvé zkoušela, sice od jiné značky, ale i tak jsem si asi vypěstovala novou závilost, byla to psina:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Masky neznám, ale bublinkovou masku má snad každá značka, jsou fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich teda bohužel zatím moc nepotkala :( :D Ale snad se budou objevovat čím dál tím víc :)

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko, masky znám z webu Růžové. Jsem natolik líná si je objednat, natož se v krámku zastavit, ale ta melounová, pěnivá a peeling mě zaujaly. ☺ díky za prima recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, jsou vážně zajímavé! :) Ale pozor, v krámku tyhle značky bohužel nemají! Byla jsem tam minulý týden (chtěla jsem si pořídit zásobičku :D), ale mají tam pořád jen Ziaju :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)