neděle 1. září 2019

Spotřebováno za srpen 2019 + video

Krásný den vám přeji!

Srpen jsme nechali za sebou a já dříve než jindy přicházím s dalším Spotřebovánem. Už to tady není skoro nic jiného než právě tahle rubrika :D Ale přísahám, že teď zas budete mít měsíc klid. Měla jsem možnost je připravit/natočit, tak proto tu jsou takhle hned z kraje měsíce. 



A opět tu mám pro vás nejen psanou formu, ale i video :) Jde o malou spotřebu, takže i krátké video, tak se nemusíte bát celovečerního filmu :D


Celkem pouhých devět kusů. To je pomalu k neuvěření, co říkáte? :D 


Cukrový peeling Dýně a zázvor - Ziaja - jeden z nejlepších tělových peelingů, jaké jsem měla. Že je Ziaja umí, to všichni moc dobře víme. Ale tenhle z limitky byl ještě o level lepší než ty ze stálé kolekce. Měl totiž naprosto úžasnou vůni. Oficiálně dýně se zázvorem. To by možná i odpovídalo, ale dohromady to dává takovou příjemnou vůni bonbonů/žvýkaček. Jinak klasika - krásně hrubá zrna, která vydrhnou, odstraní šupinky a zjemní pokožku a navíc obsahuje oleje, které pokožku vyživí, takže po použití je i krásně nadupaná a vy tak nemusíte ani mazat. Doufám, že bude i letos nějaká povedená limitka! Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel No Drama Lama - Balea - loňská vánoční limitka z DMka. Všichni jste ji určitě zaznamenali a jak je u Balei zvykem, opět i tentokrát zaujala obaly. I proto jsem neodolala a ten sprcháč za dvacku si vzala. Měl krásnou skořicovo-jablečnou vůni, fakt hustou neonově růžovou barvu, což bylo ve sprše žůžo :) A jinak klasika - napěnil, umyl, jednoduše se opláchl a pokožku nevysušoval. Dokonce byla vůně intenzivnější, že byla na chvíli cítit i z pokožky. Jo, proč ne za ty peníze :) Hodnocení: 4/5.

Sprchový gel Mango Colada - FA - velmi příjemné překvapení! FA sprchové gely většinou míjím a zaujme mne u nich málokdy nějaká vůně, ale teda tahle je opravdu úžasná! Krásná a intenzivní vůně tropického ovoce - hlavně toho manga, která osvěží v těchto parních dnech. Navíc vydrží i po sprše. Jinak vlastnosti sprcháče klasika - napění, umyje a nevysušuje pokožku. Takže proč ne! Hodnocení: 4,5/5.


Odlakovač Odorless - Dermacol - odlakovač, u kterého nepoznáte, že je odlakovačem :D To znamená, že je absolutně bez jakéhokoliv zápachu. Odlakovává bez potíží, ale je fakt, že to možná bude trvat o chvíli dýl než s fialovým kolegou téže značky.. Takže příště sáhnu po něm, ač tam trochu zápach je. Hodnocení: 3/5.

Bio Deo Natural Roll-on - Naturalis - ano, dopoužívala jsem kuličkový deodorant! Plus dávám za přírodní složení a i přes to velmi příjemnou vůni. Na druhou stranu mi vadila fakt dlouhá doba zasychání, respektive ono to deočko snad pořádně ani nezaschlo.. A pak se k tomu přidá i samotné pocení, takže v podpaží máte imrvere mokro. Naštěstí však zápach přebije, takže o vás každý neví na sto honů daleko :D Takže jo, vypoužívala jsem, ale musela jsem dobře volit kdy.. při náročnějších dnech jsem sahala jinam. Hodnocení: 2,5/5.

Peeling na rty - Alverde - jsem kupovala kdysi v nějakém výprodeji, je to limitovaná edice, ale u Alverde seženete peelingy na rty i v běžném sortimentu, kdybyste sháněli. Peeling měl přírodní citrusovou vůni, byl dostatečně hrubý, aby ze rtů dostal šupinky a krásně je zjemnil a "vyčistil". Obsahoval i olejíčky, které rty vyživují, takže obstaral i péči. Nebylo to špatný, ale zas ani nic, co by mi utkvělo v paměti a potřebovala bych to nutně znovu. Hodnocení: 3/5.


Maska na obličej Natural Green Grape - The Saem - jedna z nejlepších masek, jaké jsem kdy zkusila. Krásná vůně hroznů, pokud dáte do ledničky, tak to i příjemně osvěží. Velmi tenké plátýnko dostatečně napuštěné sérem, na pleť skvěle přilne. I na ten můj malý a úzký obličej skvěle sedí. Po sundání se dá sérum lehce vklepat, chviličku lepí, ale po pár minutách je to v pohodě a výsledek? Nadupaná pleť. Hodnocení: 5/5.

Maska na obličej Natural Grapefruit - The Saem - a tady platí úplně to samé. Jsou ve využití a výsledcích stejné. Jen tady je vůně grepová - citrusová. Takže záleží na vašich preferencích ve vůních, jinak se dočkáte parádního výsledku. Hodnocení: 5/5.

Krém pro oční okolí - La Chévre - balení praktické s pumpičkou, příjemná vůně, kde je kozina cítit jen lehoučce (velké plus, moc ji nemusím). Krémovo-gelová textura, která se dobře roztírá, krásně vstřebává a zanechává oční okolí jemné, zvláčněné a krásně vyživené. Malé rýhy-vrásečky se vyhladí. Za mě opravdu super krém. Balení navíc dlouho vydrží. Hodnocení: 5/5.

Tak a jsme na konci.. A uvidíme se u spotřeby zase za měsíc :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

12 komentářů:

  1. Sprcháč s lamou byl skvělý, nejen tedy obal, ale i ta vůně, nádhera. The Saem vůbec neznám, mrknu a doporučím masky PackAge :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, lama byla hodně povedená :) Ještě tu mám asi dva další sprcháče.. Balea mě prostě vždy naláká :) A děkuji za tip, omrknu je! ;)

      Vymazat
  2. Ani jeden produkt nepoznám ale zaujal ma cukrový peeling.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peelingy od Ziaji určitě omrkni, ty za to stojí! :)

      Vymazat
  3. Ja som peeling na pery nedavno dostala k nakupu, no nejako nevidim zmysel tohoto typu produktov. Podla mna sa da pokojne fungovat i bez neho.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako zrovna peeling na rty asi není úplně must have, dá se bez něho žít.. občas stačí třeba promnout rty cukrem a efekt je hodně podobný :D ale zas proč si to jednou za čas nedopřát :)

      Vymazat
  4. Zkušenost nemám se žádným výrobkem, ale zaujaly mě ty pleťové masky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou vážně bomba.. Ty korejské jsou prostě nejlepší! :)

      Vymazat
  5. Zkušenost nemám s ničím, Baleácká lamí kolekce mi nějak utekla, věděla jsem o ní, ale než jsem se dostala do dm, byla všude fuč. Ale nevadí, u Balei není nouze o limitky a doufám spolu s Tebou, že nás nějakou překvapí letos i Zija:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se těším, čím nás Ziaja, ale i Balea v zimě překvapí :))

      Vymazat
  6. Tedy ten peeling musel být super! Mám moc ráda peelingy s olejem :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)