středa 28. srpna 2019

Classic Eye Set - sada štětců Zoeva

Krásný den vám přeji!

Tak si tak říkám, že už uběhlo dost vody od té doby, co jsem dostala k Vánocům sadu štětců značky Zoeva. Mám je pěkně vyzkoušené, i když se poslední roky líčím podstatně méně než dříve. Možná čas to napravit a začít zase trochu experimentovat :) Ale zpět k tématu. Štětce Zoeva jsou obecně velmi oblíbené a já jich už pár let několik vlastním. Ovšem znáte to, štětců není nikdy dost, obzvlášť když je neradi perete jako já :D Takže mi manžel vyhověl a daroval mi sadu na oči - Classic Eye Set. Jakou radost jsem po rozbalení měla, si ani nedovedete představit.



Zoeva má štětců mraky, sady jsou také dostupné v nepřeberném množství variant. Já dostala sadu pěti  v balení s kosmetickou taštičkou. Taštička je z kvalitního materiálu alá "kůže", štětce se do ní vejdou i s nějakou tou paletkou. Provedení je jednoduché - elegantní černá se stříbrnými detaily (zip, nápis). No a v taštičce se ukrývá šest štětců určených k líčení očí. Všechny jsou zabalené ještě jednotlivě v igelitu a vršek ve fólii. Tři jsou tenké, určené na obočí/linky, další tři potom na aplikaci očních stínů. 



Všechny mají černou rukojeť a stříbrné detaily včetně stříbrné "násady". Mají dva druhy štětin, ty světlé jsou přírodní, tmavé u tenkých štětců jsou syntetické. Pokud se bojíte, že bílé štětiny už nedoperete, tak naprosto bez obav. I po několika praních jsou štětiny bílé jako před prvním použitím. Stíny z nich jdou bez potíží vyprat, jen bílý štětec na linky už chytl šedavý nádech, ale černé linky bohužel tak dobře dolů nejdou, takže není divu.



315 Fine Liner - 317 Wing Liner - 322 Brow Liner

Tři "linkové štětce" jsou podle mě na tak malou sadu zbytečně moc, asi bych jeden klidně oželela, ale co se dá dělat. Využití pro ně najdu. Linky v poslední době moc často nenosím, takže dva linkové nevyužívám tak často, ale občas jimi líčím stíny na spodním víčku nebo do vnitřního koutku oka.. Třetí - brow liner používám častěji. Na pomádu na obočí je to ideál. Je tenký, takže obočí vykreslí přesně. Štětiny na těchto štětcích jsou trochu tvrdší než u dalších třech, neohýbají se tak snadno. Jsou velmi přesně střižené. Vyprat jdou bez potíží a dosud z nich nevypadl ani chlup, takže za mě moc fajn.



234 Luxe Smoky Shader - 227 Luxe Soft Definer - 231 Luxe Petit Crease

A teď tu máme tři "stínové štětce". Těch mám pořád málo, takže jsem tyhle tři krasavce uvítala. Mají bílé štětiny, které jsou velmi jemné a měkké, na oku příjemné, zatím i po několika vypráních. I když ze zkušeností se štětci Zoeva vím, že časem s přibývajícím praním bude ta jejich jemnost ubývat a začnou být pichlavější. Střižené jsou dobře, i když sem tam už po prvním vyprání nějaká ta štětina "vybočí z řady". Ale nepelichají a práce s nimi je super, všechny tři se vzájemně "doplňují", že s nimi dokážete skvělé komplet líčení. 234 je plochý štětec na aplikaci stínu na celé víčko, 227 je větší a ideální na rozblendění stínů a 231 potom na detailnější práce jako aplikaci stínů do koutků, záhybu či na spodní víčko, atd. 



Sečteno podtrženo: Sada je povedená, ideální jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Možná bych místo tří tenkých štětců přidala ještě jeden huňatější na stíny, ale jinak spokojenost. Pracuje se mi s nimi perfektně. Jsou příjemné na dotek i na práci, prát jdou bez potíží, nepelichají.. Za mě spokojenost, Zoeva je sázka na jistotu.

Seženete v síti parfumérií Douglas. Na jejich e-shopu přímo zde. Cena je 1249 Kč za sadu.

Máte štětce Zoeva? Jací jsou vaši favorité mezi štětci?

10 komentářů:

  1. Ahojky, já jsem si sama k narozeninám nadělila tuto sadu a jsem s ní moc spokojená. Vlastně celý srpen se líčím jen s ní a je skvělá:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď taky používám tyhle kousky nejčastěji :) a to že tu těch štětců mám hromadu :D

      Vymazat
  2. Štětce vypadají hezky. Mně ale stačí ty levné a tak si je kupuju na Aliexpressu. Zatím jsem byla vždy spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám pár levnějších.. třeba i od Essence a překvapivě jsou vážně fajn! :)

      Vymazat
  3. Ja používam dlhodobo ešte tu prvú sadu od Petralovelyhair, som spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo štětce od Péti tu mám taky nějaké a nejsou zlé :)

      Vymazat
  4. Ty jo, milá Klárko, ted jsem se doslova vrátila o pár let zpět ☺♥☺, kdy YTB a blogu byly Zoeva plná. Produkty jsou skvělé, lákavé a kvalitní, navíc jsou to podle mého názoru držáci. Já jsem si tedy nikdy nic od této značky nepořídila, ale štětce jsou krásné ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, taky jsem si při tomhle postu zavzpomínala na staré časy :D Taky jsem se dostala až hluboko do minulosti, kdy tady byly známé jenom štětce Sigma.. To už je dlouhoooo! :D

      Vymazat
  5. Vyzerajú dobre, hoci viac sa mi páči tá taštička. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta taštička je super :) Nebýt tam ten nápis, tak ji vytáhnu i jako psaníčko třeba na ples :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)