středa 21. srpna 2019

Spotřebováno za červenec 2019

Krásný den vám přeji!

Ani jsme se nenadáli a máme tady další Spotřebováno. Ty jo, jestli to takhle poletí, tak se za chvíli vrátím do práce ani nemrknu :D No nic, takže pojďme na to mrknout. Je tady toho zase víc, protože se to opět pěkně sešlo a všechno došlo najednou.. Znáte to.



I když žádná hrůza to taky není. Celkem 12 ks, z toho i nějaké masky. Sice už je nestíhám poctivě každý týden, ale snažím se! :)


Sprchový gel Duha - Balea - nebudete tomu věřit, ale i sprchový gel může projít expirační lhůtou! :D A zrovna u tohoto krasavce se mi to povedlo! Naštěstí jenom o měsíc, takže jsem ho i tak spotřebovala. Asi je vám jasné, že tenhle sprcháč jsem si nekoupila kvůli ničemu jinému než kvůli obalu. Tak troch infantilnost, která před nějakým časem ovládla sociální sítě.. :) Je prostě ňuňu :D Ale tím to tak nějak končí. Sprcháč jako takový měl hodně slabou vůni žvýkaček, dost nevýrazná. Trochu krémovější textura. Nevysušoval. Ale ani nevyživil. V podstatě kromě obalu obyčejný sprcháč, který neurazí ani ničím nenadchne. Hodnocení: 2,5/5.

Sprchový gel se zvláčňujícími přísadami - BodyTip - tenhle sprcháč jsem kdysi k něčemu dostala a taky se mi tu válel celkem dlouho. Tak jsem si ho vzala s sebou do porodnice, protože levanduli miluji a čím jiným se tam po tom náročným výkonu zrelaxovat, že ano :D Vůně levandule byla opravdu silná a průbojná, provoněla nejen ve sprše, ale i po ní. Jinak klasika - nevysušoval, hezky napěnil a tak. Hodnocení: 3,5/5.

Mamma Mia Intimní gel - Ziaja - na intimní gely moc nejsem, ale v těhu jsem to považovala skoro za nutnost. U doktora každou chvíli, znáte to :D Má praktické balení s pumpičkou, mléčnou barvu, velmi jemnou a nevtíravou vůni. Trochu napění, bez potíží umyje a nedělá žádnou neplechu - svědění, pálení.. Za mě fajn. Hodnocení: 4/5.


Mamma Mia Zpevňující máslo na tělo po porodu - Ziaja - moc povedená záležitost! Pixla je fajn balení, aspoň ho vyškrábnete do poslední trošky. Má jemnou, nevtíravou parfemaci, spíše více krémovou texturu než-li máslovou, ale díky tomu se dobře roztírá, ihned vstřebává, nezanechává nepříjemnou ulepenou ani umaštěnou vrstvu. ALE pěkně vyživí, pokožka je pak pružnější a taková pevnější, což po porodu není špatný :) Za mě super! Hodnocení: 4,5/5.

Specialista na pokožku - Bi-Oil - tenhle olejíček asi všichni dobře znáte. Já se s ním znám už roky, pomáhá mi totiž už pěkně dlouho s jizvami. No a bylo jasný, že na něj vsadím i v těhotenství. Takže jsem pořídila tohle velké balení a mazala poctivě každý den celých devět měsíců. Zaměřila jsem se na břicho a víte co? Tam nemám ani strii. Ale doporučuji kromě břicha mazat také prsa, boky a stehna, protože strie se mohou objevit i tam. Takže tu mám další balení a jedu nanovo, abych aspoň zmírnila tu hrůzu, co vyvstala :D Za mě ale Bi-Oil ano, na bříško zabral a tam nemám ani jednu :) Navíc mám ráda tu jeho jemnou, olejovou vůni. Hodnocení: 5/5.

Antiperspirant Invisible - Rexona - tyhle sprejové antiperspiranty jsou pro mě klasika, kterou používám už roky a nedám na ně dopustit. Jako jedny z mála sprejů opravdu něco dělají a poctivě omezují pocení, takže nesmrdím na sto honů :D Navíc má příjemnou vůni, v podpaží neštípe a nepálí a nestojí jmění. Jen obsahuje hliník, takže pro ty, kteří se jim vyhýbají, asi po tomhle nesáhnou..  Já už to také pokud možno omezuji. Hodnocení: 5/5.


Zklidňující pečující micelární voda - Nivea - já mám tuhle micelárku ráda. Mám už několikáté balení a nebránila bych se dalšímu. Je neparfémovaná, nelepí, pleť nedráždí ani nevysušuje. Odlíčí make-up, jak potřebuji. Na oční make-up to není úplně ideál, spíše ho šmrdlá, ale na to ho používám pouze v nouzi, takže to mě netrápí. Hodnocení: 4,5/5.

Gentle Eyes dvoufázový odličovač očí a rtů - Astrid - složky se ihned spojují, nedělá před očima mlhu, neštípe ani nepálí v očích a jejich okolí. Odličuje poměrně snadno a rychle. Nestojí žádné jmění a co mě celkem překvapilo - je jemně parfémovaný. Snad jen nevýhoda, že celkem rychle ubývá. Za mě ano a znovu si ho klidně koupím. Hodnocení: 4,5/5.

Fresh Start mycí gel na obličej - Himalaya - intenzivní vůně broskví, která je příjemná a nevtíravá. Gel obsahuje zrníčka, ale nejsou nijak hrubá, takže gel můžete klidně používat denně - peeling jako takový to nezastoupí. Pleť po použití nepne ani není přesušená. V očním okolí neštípe ani nepálí. Zanechává pleť vyčištěnou, jemnou a bez mastnoty. Za mě spokojenost. Hodnocení: 4,5/5.


Pleťová textilní zpevňující maska - Balea - masky na obličeji dobře vypadají - jsou to takové metalické fólie, ale jejich funkčnost už pokulhává. Jsou sice napuštěné sérem opravdu požehnaně, ale po stažení a rozetření séra je to děs - sérum příšerně lepí. A ne chvíli, ale dlouhé hodiny! Masce dávám plus za to, že celkem dobře drží, je uprostřed rozdělená, máte jednu část po nos a druhou od nosu dolů. Hydratace pak žádná výhra. Korejské masky fungují pořád mnohem lépe. Hodnocení: 2,5/5.

Polštářky pod oči - jsem dostala a značku jsem na nich nenašla. Pokud je dáte do ledničky, tak se příjemně nachladí a oční okolí osvěží, což je zejména teď v létě výhra :) Jinak jsou napuštěné jen trochu, takže to nikde nestéká a na oku ten polštářek postupně vyschne - sérum se vsákne do očního okolí. To je potom celkem hezky hydratované. Takže jo, není to špatný a obzvlášť teď podobné vychytávky vážně vítám :D Hodnocení: 4/5.

A jsme zase na konci! Tak mi dolů do komentářů napište a já se na vás budu těšit zase příště! :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

11 komentářů:

  1. Jo, sprchový gel Duha, taky jsem ho musela mít, když kolem něho byl takový povyk:-D Kvůli obalu kupuji produkty často a zrovna Balea umí nalákat na pěkné obaly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně.... Balea prostě umí upoutat :-)
      Unicorns jsou láska...hihi

      Vymazat
    2. Jojo Balea je v tomhle expert, mám to holky s obaly úplně stejně :D ;)

      Vymazat
  2. Ten antiperspirant Rexona už dlho obzerám, tak dám na tvoju dobrú skúsenosť a konečne ho skúsim. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Péťo, u tebe je mi to normálně úplně jasný! :D

      Vymazat
  4. Ja som skúšala masky od Baley a ja som bola spokojná.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně fakt vadilo to lepení :-/ ale pár holek mi už také psalo, že bylo spokojených, tak asi hodně záleží na typu pleti :)

      Vymazat
  5. Ten Balea sprcháč je rozkošnej :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)