neděle 15. září 2024

HairTry: Nová vlasová péče

Krásný den přeji!

Už je to nějakou chvíli, co jsem na vyzkoušení dostala vlasovou péči HairTry, kterou bych vám dnes ráda představila. Jedná se o privátní značku v péči o vlasy e-shopu Cosibella.cz, která vyznává holistický přístup péče, cílí zejména na pokožku hlavy jako klíčový prvek pro zdravé a krásné vlasy, na čemž spolupracuje mimo jiné i s trichology. Snaží se nabídnout profesionální péči o vlasy z pohodlí vašeho domova.. 



neděle 8. září 2024

Versace: Dylan Purple

Krásný den vám přeji!

Léto se odmítá vzdát, čas je však neúprosný a kalendář nás už navádí k podzimním dnům, ale než se tak stane a my vybalíme hutnější péči a těžší podzimní vůně, mám tu poslední ohlédnutí za létem právě z voňavého světa. Mým letošním favoritem na léto se letos stal parfém Dylan Purple od Versace. Je to pro mne doteď ohromné překvapení, protože je to úplně jiný typ vůně, než já obvykle v létě vyhledávám, ale tohle je moje letošní topka!


neděle 1. září 2024

Hit letošního léta: barevné řasenky!

Krásnou neděli vám přeji!

Dnes přináším článek o jednom z největších letošních letních hitů v líčení - barevných řasenkách. Málokdy podléhám trendům v líčení a už vůbec ne nějakým barevným šílenostem, ale musím říct, že barevné řasenky jsou trendem, který se mi líbí a který mě úplně strhl, takže jsem nakonec doma přivítala hned několik různých kousků. Tři řasenky mám od Oriflame a jednu od Maybelline, tak je pojďme očíhnout!