neděle 18. února 2024

Oči & Obočí | Líčení, Oblíbené a neoblíbené produkty

Krásné  nedělní odpoledne!

Pamatujete si z podzimu video, kde jsem se rozpovídala trochu více o všem možném, co se týkalo rtů? Zmiňovala jsem tam jejich líčení, oblíbené či neoblíbené produkty a celkově to bylo takové komplexnější povídání.. Bavili jsme se tam i o tom, že bychom z toho mohli udělat nějakou minisérii, kde se pokaždé zaměřím na něco jiného, takže dnes přináším druhý díl, který se bude zaměřovat na líčení očí a obočí. Pokud vás tedy zajímá, jak postupuji při líčení očí a jací jsou moji největší oblíbenci v jednotlivých kategoriích, tak se pohodlně usaďte a pojďte na to číhnout se mnou!




Povídání bylo dost obsáhlé, takže tentokrát nebude video doprovázet psaný text, ale určitě mi dejte vědět:

Jak jste na tom s líčením očí vy? Používáme stejné produkty nebo máte jiné favority (a jaké)? A co vy a obočí? Berete to také jako "nutné zlo" nebo vás to baví?

2 komentáře:

  1. Líčení očí je něco, co mě baví, co si užívám a co je pro mě i způsob relaxace, vyzkoušet něco nového, nebo naopak osvědčené líčení, které mi sluší a cítím se v něm dobře.. Přirozeně ráda experimentuji, pořád tolik novinek a nejradši bych je vyzkoušela a měla doma všechny. Naopak obočí, to mě vůbec nebavilo, i proto jsem to vyřešila microbladingem a jak jsem se toho bála, tak musím říct, že ta investice za to stála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejně ♥ O tom obočí tedy přemýšlím čím dál tím víc, asi by bylo fajn mít ho bez úprav, každé ráno mě to fakt nebaví dávat ho do pucu :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)