středa 14. února 2024

Australian Bodycare: Péče proti vypadávání vlasů

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u vlasového článku, kde se spolu opět podíváme na další vlasovou péči, která bojuje s vypadáváním vlasů. Letos se mi to krásně sešlo, že se od podzimu do jara o vlasy stará péče, která má zabránit vypadávání vlasů a zároveň pečovat tak, aby stimulovala k růstu nových vlasů. Prvně to byla řada Anti-Chute od Yves Rocher a nyní je to Hair Loss řada od Australian Bodycare, kterou jsem podpořila ještě jejich vitamíny, ať je výsledek co nejlepší.. A jak to po nějaké době vypadá? Na to se dnes podíváme..


Ve chvíli, kdy jsem přesedlala na Australian Bodycare, jsem měla vlasy v dobré kondici, kdy se to obešlo bez výrazného vypadávání, takže jsem doufala zejména v to, že se nadále moje kštice obejde bez značných úbytků a v ideálním případě začnou vlasy i trochu více dorůstat.. A přesně to se stalo! K tomu mi posloužila kompletní sada proti vypadávání vlasů. V sadě najdete šampon, kondicionér a bezoplachové sérum. Produkty podporují růst a zpevnění vlasů pomocí několika účinných látek. Samozřejmě nechybí tea tree olej, ale také tu najdete biotin nebo Capilia Longu (výtažek z kurkumy). Všechny tři jemně voní po tea tree oleji, ale nejedná se o nic výrazného a nepříjemného. Na použití jsou jednoduché, takže nijak nenarušují moji běžnou pečující rutinu. A pokud toužíte po opravdu viditelném efektu, zařaďte do rutiny také jejich vitamíny na posílení vlasů s biotinem, kapsaicinem a přesličkou a výsledky vás vážně ohromí. Jsou totiž na první pohled znatelné.. 




Že mne nezklame šampon jsem věděla nebo spíš tušila, protože se šamponem Australian Bodycare mám dosud jen tu nejlepší zkušenost. Tento stejně jako jeho bró z klasické čistící řady jemně voní po tea tree oleji a funguje v podstatě úplně stejně. Skvěle. Vlasy snadno a rychle vyčistí a umyje. Bohatě napění, jde snadno a rychle vypláchnout. Vlasy pak zůstanou jemné, lesklé a hladké velmi, velmi dlouho. Myji až každý pátý den a to si myslím, že to ještě ani není nezbytně nutné, takže za mě naprostá paráda a mohu doporučit všema deseti. Šampony AB jsou jedny z nejlepších, co jsem kdy měla! Nic jiného nedokáže vlasy tak skvěle odmastit a udržet ve formě tak dlouho :)





Kondiconér pak šampon skvěle doplňuje. Je to hutnější krém, který se snadno aplikuje do délek. Opláchnout jde bez problémů. Navíc doba působení je minimální (2 minuty), takže mne to ve sprše nijak neomezuje a používám ho celkem s chutí. Vlas zacelí a zpevní a pomůže ke snadnému rozčesávání. Vlasy nezatěžuje, zanechává je jen krásně jemné a hebké. Za mě skvěle doplňující péče.





No a do třetice péči doplňuje Hair Loss Serum - bezoplachová péče ve spreji, kterou je třeba pro optimální účinek používat 2x denně (ráno a večer). Přiznávám bez mučení, že to je na mě už moc a jsem ráda, když na něho nezapomínám večer. Ale poctivě se snažím alespoň jednou denně jej na hlavu nanést. Díky rozprašovači je aplikace snadná a rychlá, takže ta vteřina navíc nikoho nezabije. Jen si vzpomenout. Sérum je průhledná vodička, která vlasy neslepuje, nezatěžuje ani nemastí, což je také bod k dobru. A dohromady se zbytkem řady to dává velmi účinnou péči, která dopřeje vlasům svěžest, jemnost a lesk na dlouhou dobu a hlavně takovou péči, že vlasy nemají tendence vypadávat.








K růstu nových vlasů ale určitě ve velké míře přispívají také Vitamíny s minerály pro posílení vlasů. Obsahují kapsaicin, biotin, přesličku, které pomáhají vlasy posilovat. Denně stačí dvě tablety pro zdravé a silné vlasy. Jsou vhodné pro ženy i muže. 

Tablet je v balení 60, přičemž na den jsou určené dvě. Já dávala z počátku první dva týdny dvě a následně jsem zůstala na jedné denně. Tablety jsou potahované, takže se dají bez potíží spolknout. Nejsou cítit, žaludek mi nezatěžují. Takže za mě fajn a ten jeden vitamín se v té denní dávce ztratí :D








Důkaz místo slibů:




Sečteno podtrženo: Dáte-li si dohromady vlasovou péči výše a tyhle vitamíny, odměnou vám bude parádní kštice! Já musím říci, že vlasy teď rostou opravdu extrémní rychlostí a v takovém množství, že už se mi je nedaří ani v nejmenším zkrotit. Neustále mne doprovází svatozář, kterou nezvládne zkrotit ani sebelepší lak na vlasy nebo řasenka na vlasy :D Takže jsem ráda, za spoustu nových vlasů? Ano, to jsem. Ale chvílemi mě to vážně štve, protože ne a ne si s nimi poradit :) Každopádně výsledky se dostavily a to opravdu do pár týdnů.. Začala jsem vitamíny zobat začátkem prosince a teď mám chmýří úplně po celé hlavě.. :) Za mě tedy jedno velké ano. Jsem nadšená! Proti vypadávání mi pomohla i již zmiňovaná řada Anti-Chute od YR, ale ta mi na rozdíl od AB neseděla při používání. Hodně mi vlasy zmastila a nebylo mi to uživatelsky pohodlné. Ale tohle je jiná! Péče nezatěžuje, šampon parádně vyčistí a kondicionér a sérum jen podtrhnou tu péči. Já si nemůžu pomoct, jsem neskutečně spokojená a rozhodně doporučuji očíhnout, pokud vás trápí vypadávání vlasů.

Znáte vlasovou péči Australian Bodycare? Jak bojujete s vypadáváním vlasů vy?

*Dlouhodobá barterová spolupráce s Australian Bodycare

4 komentáře:

  1. Na doplňky stravy úplně nejsem, lépe řečeno, nemám disciplínu, abych to brala pravidelně a když se berou jako noty na buben, tak nemají ten efekt, ale musím říct, že tohle mě docela zaujala, celá trojka, už jen proto, že já a vypadávání vlasů je nekonečná válka..a většinou vyhrává to druhé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mívám to stejně a podzim je pro mě vždy úděs, protože na jaře jsem ráda, když mám na hlavě pár vlasů.. ale toto.. to fakt funguje! Do článku dodám ještě fotku :D

      Vymazat
  2. Řada proti lupům byla peklo, ale tahle mi sedí moc ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já můžu obě :D Fakt neznám lepší šampony! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)