středa 21. února 2024

Silikonové polštářky proti vráskám AVO IQ SKIN

Krásný den vám přeji!

Dneska vám představím jeden inovativní produkt, který by mohl zaujmout zejména ty, kteří si rádi dopřávají odpočinku s maskou. A nejvíce zpozorní ti, kteří rádi používají polštářky pod oči a nebo je trápí výraznější vrásky v okolí úst a na čele, protože já tu mám něco spešl! Jak by se vám líbily silikonové polštářky, které můžete používat opakovaně, nepotřebují žádnou zvláštní péči ani nejsou v ničem namočené, ale přesto pleť krásně vyhladí? :) Já tu takové mám. Má je na svědomí značka AVO IQ SKIN.


Set silikonových masek seženete hned v několika kombinacích. Základní variantu, kterou tu mám já, tvoří 2 x maska pod oči, 2 x maska na okolí rtů a 1 x maska na čelo. V případě, že byste rádi vyhladili i krk či dekolt, tak je sada i s polštářky na tyto partie. Jednoduše až po prsa můžete být bez vrásek a to poměrně snadno a bezbolestně :)



Oficiální popis: AVO IQ Skin silikonové polštářky poskytují okamžitou a především neinvazivní pomoc při viditelné redukci vrásek. Aplikací silikonových polštářků dochází k vytváření mikroklimatu mezi aplikovaným polštářkem a pokožkou, který zajišťuje udržení její přirozené hydratace. Díky jemnému tlaku polštářků na pokožku zároveň dochází ke stimulaci tvorby kolagenu, který napomáhá při obnově vazivové tkáně, čímž dochází k viditelné redukci vrásek.

Jak silikonové polštářky použít? Použít se dají na den i noc. Pokud je vám příjemné je nanést na noc, použijte svoji běžnou pleťovou péči, kterou nechte plně vstřebat a následně jej naneste. Je třeba aby byla péče plně vstřebaná, jinak by nemusely polštářky tak dobře držet. Pokud chcete rychlejší výsledek můžete je aplikovat v průběhu dne, nechte polštářky působit alespoň dvě hodiny. Po použití stačí polštářky opláchnout vlažnou vodou, jemně omýt přilnavou část a následně nechat samovolně oschnout a přilepit zpět na přilnavou fólii. Toť vše! A takto je můžete používat stále dokola :)




Já musím říci, že použití polštářků je jednoduché a rychlé, a i když jsem se prvně bála, že to bude na celou noc krajně nepohodlné, byla jsem mile překvapena. Jsou vyrobeny ze 100% lékařského silikonu, který je měkký a dosti přizpůsobivý, zároveň lepivá strana opravdu parádně k pleti přilne, takže se mi ani jednou nestalo, že by tampónky jakýmkoliv způsobem padaly či klouzaly. Naopak vždy v první chvíli cítím, jak je pleť pod menším tlakem, ale postupně si během pár minut polštářky "sednou". Je to zvláštní? Ano, je. Ale musím říci, že mě to baví a hlavně obtěžuje mnohem méně než klasické hydrogelové "mokré" polštářky, které mi kolikrát za tu čtvrt hodinu, co je mám na obličeji, pětkrát sklouznou :D Ráno prostě jen při čištění zubů polštářky sundám, opláchnu a nechám na ručníku uschnout.. Jediné trochu méně komfortní mi připadají polštářky na okolí rtů, protože se s nimi člověk hůř směje a bavit se s tím moc nedá, takže ty dávám opravdu úplně nakonec až těsně před spaním nebo je občas vynechávám.





A výsledky? Ano, namočené polštářky asi o něco lépe v danou chvíli osvěží a okamžitě hydratují (i když i tyto polštářky by měly být také uchovávány v chladu, takže není problém je hodit do ledničky a pak je dávat studené - osvěžení zaručeno), ale tyto opravdu parádně pleť dlouhodobě vypínají. Po sundání je pleť až lehce vyžehlená, takže při pravidelném dlouhodobém použití budou výsledky určitě viditelné. Nutno dodat, že já jsem stále lajdák a jsem ráda, že si je dám jednou týdně, ale výsledky tam i tak patrné jsou a ta pleť je po sundání fakt tak neuvěřitelně jemná a hebká a menší linky a vrásky jsou vyžehlenější. Baví mě to! Ta bezúdržbová podoba a ekologičtější stránka je příjemným bonusem.

Co si budeme.. Je to pro fajnšmejkry, protože někoho, kdo horko těžko používá pleťový krém, nejspíše na tohle jen tak nenaučíte.. ale máte-li v oblibě pleťové masky a tendence je pravidelně používat, mohlo by vás to zajímat. Já musím říct, že si to na obličej dávám ráda, je to takový rychlý "lifting" a přitom to pracuje samo, nemusím se o to v průběhu nijak starat :) Tuto sadu najdete tady. Nově na stránkách AVO IQ SKIN seženete také hedvábné spací masky, které vypadají také velmi zajímavě. A přihazuji vám slevový kód SKODULKA15 na 15% slevu, pokud byste se rozhodli cokoliv ze sortimentu značky vyzkoušet.

Tak co na ně říkáte? Zaujaly vás silikonové znovupoužitelné polštářky? Používáte masky pod oči? 

*spolupráce s AVO IQ SKIN

4 komentáře:

  1. Ahoj Klárko, masky vypadají vážně povedeně. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně fajn a překvapivě je mi i celkem příjemné je mít na obličeji celou noc :D

      Vymazat
  2. Cože? Vyžehlí pleť? Ne, že bych na tyhle produkty nebyla lajdák, ale doma něco takového musím mít vždy, protože znáš to, kdybych to neměla a chtěla bych to použít, tak by to bylo zlý:-D Musím říct, že mě to zaujalo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně fajn, já se také řadím do kategorie lajdáků, ale vážně po ní čas od času ráda sáhnu a musím říct, že mi to v noci ani nijak nevadí, naopak je to snad i příjemné :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)