neděle 30. října 2022

Originální dárek s Vyrobsitricko.cz

Krásné odpoledne, drahoušové!

Tak je to tady, konec měsíce klepe na dveře a s listopadem už pro mne přichází ten čas, kdy začínám ve větší míře přemýšlet nad blížícími se svátky. Ufff, Vánoce se na nás řítí! Také máte rok co rok problém s vymýšlením dárků? Já tedy jo, kolikrát z toho nemůžu ani spát. A tak si myslím, že není od věci, když vám dnes jeden tip nadhodím. Co takhle oblečení s originálním potiskem, které najdete na e-shopu Vyrobsitričko.cz?


Tedy aby nedošlo k omylu, tyhle super trička se hodí nejen jako dárek k Vánocům, ale také tu najdete spoustu potisků k výročí, svatbě, těhotenství a dalším příležitostem. Nebo si třeba můžete koupit rodinné či partnerské sety jen tak :) Já jsem tentokrát zvolila set pro rodinu. Myslím, že u nás potisk aktuálně po třech týdnech nemoci více než výstižný.. :D Ale vybírat můžete z desítek dalších připravených návrhů nebo si rovnou zkusit vytvořit úplně jedinečný kousek na míru v jejich rychlém a snadném editoru.




Pokud potřebujete trochu inspirace, tak mrkněte na tipy na dárky, kde pro vás pár návrhů vybrali. Potisk si můžete nechat dát nejen na trička (všech možných střihů a materiálů), ale například i na mikinu, tašku či zástěru! Pro miminka jsou tu i bodyčka. No ve výsledku z toho můžete mít originální dárky pro celou rodinu, což je za mě super ulehčení práce. Asi to dopadne tak, že letos dostanou všichni trička :D Výroba a doručení je pak otázka několika málo dní (i když těsně před Vánoci je asi třeba počítat s nějakou rezervou), já měla trička doma do týdne. Prostě fajn nápad, fajn služby, tak třeba se to bude hodit i někomu z vás..

Co vy a dárky? Už je začínáte řešit? Máte nějaké tipy na dárky pro rodiče či partnery (můj každoroční problém)? 

*Barterová spolupráce s e-shopem Vyrobsitricko.cz

6 komentářů:

  1. Ahoj, trička vypadají fajn. Já si zrovna nedávno nechávala dělat raglanové tričko se svým autem. Dárků už mám hruba polovinu doma i zabalenou a polovina mě ještě čeká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, to teda závidím! Já ještě nemám nic a hlavně ani nápady :D

      Vymazat
  2. Ten potisk mě pobavil:-D A celkově se mi tenhle nápad líbí, trička využije každý. Já mám tak polovinu dárků a tu zbývající musím vyřešit, aspoň budu vidět, že když už s vymýšlením budu v koncích, tak tričko to bude jistit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, jak vy to děláte? Já už o dárcích přemýšlím kdoví jak dlouho a stále nic nemám! :D :-/

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkujeme :D Jen tedy společný focení (snaha byla i o společnou fotku s manželem) nám teda vůbec nejde :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)