středa 2. listopadu 2022

Toaletní vody Revolution: Passion, Noir, Revolutionary, Timeless

Zdravím vás, přátelé!

Tak si myslím, že je nejvyšší čas si důkladně probrat jednu z největších novinek letošního roku značky Makeup Revolution, kterou jsou bezesporu toaletní vody, které zkraje léta vtrhly na náš trh. Na pultech se objevily hned čtyři vůně, na které se dnes mrkneme, protože většina z nich je na nadcházející chladnější období naprosto ideální. Představím vám toaletky Timeless, Revolutionary, Noir a Passion. Chcete vědět víc? Tak čtěte dál.


Všechny toaletní vody Revolution seženete ve 100 ml balení a zároveň v malém cestovním (10 ml), díky čemuž můžete mít svoji oblíbenou vůni vždy při sobě. Vůně vám mohou připadat už při prvním přivonění blízké a známé, jelikož se všechny inspirují u nějakého světoznámého parfému. Nejsou s nimi zcela totožné, ale ve většině případů je inspirace neochvějná. Jedná se však o toaletní vody, což znamená, že % vonných esencí je výrazně nižší než u parfému. I když mnohdy mi to tak nepřijde, na toaletní vody mi přijdou výrazné a intenzivní, až jsem i já sama stále překvapená. Jsem milovník vůní a parfémů a nedám na některé dražší kousky dopustit, ale mít podobnou vůni v mnohem větším balení a ve velmi slušné kvalitě je.. lákavé :)



Mezi mojí aktuální favoritku patří bezesporu Timeless. Má ten nejkrásnější mramorový flakón a je inspirovaná parfémem Sí od Armaniho. Je mu velmi podobná a za mě je to vhodný adept pro sklonek léta a první podzimní dny. Je květinově ovocná, ale s nádechem dřevitosti. Umí být elegantní a sofistikovaná, ale zároveň je v ní známka hravosti.. Je těžší, ale zároveň má v sobě stále známky letní svěžesti. Prostě ideál pro toto přechodné období. Obsahuje vanilku, růži, pačuli a koření.  No šplouchám se s ní pořád, miluju ji!








Druhou toaletkou je Revolutionary Noir a je to další adept na chladnější, podzimní období, ovšem dokážu si ji představit i na žhavé letní noci. Pokud máte rádi sladší kořeněné vůně a líbí se vám Black Opium od YSL, tak toto nesmíte minout. Je jí velmi podobná, ale řekla bych, že je lehce štiplavější a o maličko těžší než originál. Obsahuje kávové tóny, vanilku, koření a bílé květiny. Má jednoduchý černo-zlatý, elegantní flakónek, opět vyvedený. A výdrž této varianty se mi zdá neskutečně exkluzivní a nejdelší ze všech. Je to prostě silná, hravá, sexy vůně od flakónku po obsah.






Typicky zimním kouskem je pak Passion. Tu si nedovedu představit jindy než v zimě, jelikož se jedná rozhodně o tu nejtěžší a nejsilnější vůni, kterou v nabídce Revolution (zatím) má. Je inspirována vůní Black Orchid od Toma Forda a je to fakt neskutečně silná kombinace dřevito-kořeněných tónů. Ve složení najdete pačuli a ambru, koření a trochu zjemnění v podobě čokolády. Já jsem ji rozhodně nemohla používat v létě, protože mi hrozně lezla do hlavy a do nosu a bylo jí prostě moc. Naopak v zimě očekávám, že se rozleží a bude působit trochu tepleji a do vůně vás příjemně zahalí. Je osobitá, vášnivá a planoucí, ale osobně je mi z této čtveřice nejméně blízká.







Úplným opakem je pak Revolutionary. Už obalem říká, že je to něžná a jemná květinka. Vůní se podobá mojí oblíbenkyni a stálici La Vie Est Belle od Lancome. Tu miluji a tento kousek s ní podobu nezapře. Je sice trochu sladší a méně pudrovější než originál, ale líbí se mi. Obsahuje kosatec, pačuli, vanilku a bílou květinu, takže jak říkám, příjemná romantická a sladká, květinová vůně. Teď je dle mého čas na ty ostatní, ale na jaře bude tohle číslo jedna :) Jak můžete vidět, flakónek opět dokonalý a jako dáreček u této varianty najdete gumičku.





Sečteno podtrženo: Za mě jsou to velmi povedené toaletky. Mile mne překvapilo, jak jsou intenzivní a jak dlouho vydrží vonět. Nedosahují výdrže většiny parfémů, ale několik hodin voňavý opar zajistí. Balení je samozřejmě také neskutečně luxusní, chválím jak bytelné a vzhledné flakónky, tak i jejich velikost. Také možnost koupit si malou verzi je super. A nezmínila jsem ještě cenu, že? Tak teď se podržte. Doporučená cena za 100 ml je 399 Kč, 10 ml potom 139 Kč. Luxus, co si budem :) Já jsem nadšená a můžu říct, že i další čtyři vůně, které se objevily nedávno, stojí za zmínku a za zkoušku. V drogériích DM seženete ještě růžovou variantu Love (podoba s Gucci Flora) nebo Goddes (podoba s Daisy od Marca Jacobse) a pouze on-line na Dm.cz nebo například na Notino či Elnino je ještě Creative (Rouge 540 Baccarat) a Floral Seduction (Flowerbomb od Victor & Rolf).

Tak co na ně říkáte? Máte už některé očichané a vyzkoušené? Nebo už vám rovnou zdobí poličku?

*PR produkty zaslané zastoupením Revolution

4 komentáře:

  1. Mám Revolutionary a v mini balení pak Timeless, obě jsou hezké, ale Revolutionary je pro mě jako milovnici květinových vůní top:-) A hrozně mě lákají ty jejich nové vůně..ty budu potřebovat nejlépe všechny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě musíš očichat ty nové, protože ty jsou květinové všechny.. Mně se překvapivě dost líbí i ta Love, která je fakt extra sladká :D :)

      Vymazat
  2. Ahoj, já se přiznám, že mě se do noty netrefily a teď když vidím čím jsou inspirované se ani nedivím. Nevoní mi ani ony světoznámé parfémy s výjimkou jednoho, který bych asi strpěla, ale rozhodně ho nenosila s takovým tím to je moje podpisovka. Flakonky jsou parádní a poměr cena:výkon věřím taktéž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak třeba se strefí v té další vlně vůní a určitě budou následovat i další :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)