neděle 24. července 2022

Spotřebováno za červen 2022

Zdravím vás!

Minulý týden jsem video nestihla přidat, ale už jsem zpět, takže je tu opět nedělní povídání! Přináším červnové Spotřebováno, tentokrát trochu umírněnější, ale určitě je zase o čem diskutovat.. 


Celkem 19 kousků a od každého něco. Pár oblíbenců se kterými se loučím jenom nerada.. Ale co se dá dělat.



Sprchový gel Fresh Tea Mint - Ziaja - je nejlepší, nejlepší, nejlepší!!! Dokonalá, osvěžující vůně, která probudí vaše smysly a neskutečně nabudí. Gel hezky napění a dá se použít i jako pěna do koupele (sice ji prodávají samostatně, ale je to v pohodě zaměnitelné), po umytí hezky voní i pokožka a nevysušuje. Velké balení za přijatelnou cenu je příjemný bonus. Hodnocení: 5/5.

Cukrový tělový peeling - Dermofuture - jeden z nejlepších peelingů!!!! Krásně květinově voní a to i dlouuuho po umytí, pěkně zjemní a vyčistí pokožku a zároveň obsahuje bambucké máslo a kokosový olej, takže i vyživuje! Třešničkou na dortu je pak cena, kdy tuto 200 ml butelku seženete za 55 Kč. No neberte to! Hodnocení: 5/5.

Sprchová pěna Rituals of Karma - Rituals - další dokonalá věc! Rituals pěny jsou úžasné a sprcha s nimi je vždycky zážitek. A vůně Karma je prostě sama o sobě naprosto unikát. Užila jsem si ji každým coulem a věřím, že to není poslední pěna od Rituals, co jsem doma měla. Hodnocení: 5/5.

Soli do koupele - Isana - stálice u nás doma. Calm Dawn ode mě dobře znáte, ideální teď na léto - modrá barva, kombinace kokosu a vanilky je úžasná a hezky zjemní pokožku. Sunny Beach je letní limitka, voněla moc pěkně po kokosu a tropickém ovoci a opět to byl zážitek i pro jemnou pokožku. Limitka Mango a kokos byla v podobě krystalů, ty mi nepřišly tak vyživující a vůně na mě trochu sladší, ale i tak užito na 100%. Rozhodně nejlepší soli za tu cenu. Hodnocení: 5/5.




Tělový krém Deep Moisture - Neutrogena - typická vůně Neutrogeny a příjemný, hutný krém. Snadno se roztírá, ale se vstřebatelností, kterou mimochodem slibuje okamžitou, je to trochu horší. Část se vstřebá a ta výživu a hydrataci zajistí, to jako jo.. Ale taky trocha sedí na pokožce, vytváří jemný a mastnější film, takže to trochu lepí a nejen to, když se víc otřete, dělá to i cucky. Sice to nijak extrémně nenarušuje jeho využití, ale trochu to prostě i dojem kazí. Hodnocení: 3/5.

Samoopalovací pěna DermaSpa Summer Revived - Dove - byla naprosto úžasná!! Doporučuji všem, kdo neumí pracovat s běžnými samoopalováky. Je to jemná pěna, která se snadno a rychle vstřebává a nezanechává ulepenou ani umaštěnou pokožku. Odstín ladíte postupně a ne v okamžiku a navíc je barva dokonale přirozená.. Vypadá to, jak kdybych chodila na procházky po sluníčku, ale nepekla se nonstop 24/7, jestli mi rozumíte.. A navíc žádné fleky a podobně. Má i příjemnou vůni, žádný samoopalovák.. Prostě pokud jste leví, jak turecká šavle, tak tohle je pro vás. Hodnocení: 5/5.

Termální voda - Avéne - nepostradatelný hydratační kousek nejen na léto. Já ji používám nejen na osvěžení, ale i hydrataci pleti po mytí, kdy je pleť připravená a hydrataci potřebuje nejvíce. Navíc termální voda obsahuje spoustu minerálů,  co pleti prospějí. Sprej má jemnou střičku, kdy nedělá velké kapky, ale naopak velmi lehký rozprach. Hodnocení: 5/5.

Odlakovač na nehty - Gabriella Salvete - v pohodě snadno a rychle odlakoval veškeré laky, bez potíží zvládal i ty třpytkaté. Měl jahodovou vůni, takže se po odlakování rozvoněl. Nehty neničil a balení dlouho vydrželo, stál asi 30 Kč. Za mě fajn. Hodnocení: 5/5.




Lollypop Sheet Mask - mi nijak neučarovala. Sice měla husté plátýnko, ale sérum bylo dost lepivé a pleť hrozně zapláclo. Asi pro sušší pleť by zafungovala trochu líp, ale na mě to bylo prostě moc umatlaný a pleť zanesená.. Hodnocení: 2,5/5.

Masky na obličej s bílkem - byly ale fajn. Jedna jako druhá a úplně jsem mezi nimi neviděla velké rozdíly. Tenké plátýnko, které sedne a přilne. Sérum příjemně osvěžuje a zjemňuje. Lepí jenom chvilku po sundání a pak už jen hydratace. Hodnocení: 4/5.

Soothing Treatment Lotion - Zklidňující pleťové mléko - Origins - bylo něco mezi mlékem a tonikem, používala jsem jej ráno před aplikací krému. Pleť je po použití znatelně hezčí, jemná a hydratovaná a zároveň vyčištěná. Já jsem si ho užila. Voní jemně po houbách, což nemusí sedět každému, ale mne to nijak neobtěžovalo. Hodnocení: 5/5.

Refreshing Scrub Cleanser - Peelingový čistič - Origins - také super záležitost! Peeling měl gelový základ a středně hrubá zrníčka, která dobře vyčistila, ale zároveň pleť nepodráždila. Ta je po použití čistá, jemná a hebká a taková.. rozzářená. Stačilo velmi malé množství, takže i miniatura mi vydržela pěkně dlouho. Moc jsem si peeling užila a klidně bych brala znovu! Hodnocení: 5/5.




Kondicionér na vlasy s granátovým jablkem - Nature Box - byl příjemným a potažmo nutným doplňkem šamponu, aby se daly vlasy snadno rozčesat. Měl velmi příjemnou vůni, vlasy po něm šly snadno rozčesat, byly jemnější a v kondici, i když ze začátku mi po něm rychle plihly. Ke konci už lepší, takže vlastně celkem dobrý. Hodnocení: 4/5.

Šampon na vlasy Repair s avokádovým olejem - nebyl špatný, vůně nic moc, ale vlasy umyl a opět i přes krušnější začátky, kdy byly vlasy nejen zacuchané, ale i trochu těžší a plihly, se to nakonec zvládlo a ke konci to šlo. Znovu ale asi nepotřebuji. Hodnocení: 3/5.

Foundantion Drops - Revolution PRO - naprosto nejlepší make-up!!!! TOP krycí a držící záležitost! Je tekutější, ale stačí pár kapek a make-up při aplikaci houbičkou dokonale kryje. Snadno se nanáší, není úplně matující, ale s použitím pudru se to dá zvládnout a za ten efekt alá Photoshop to rozhodně stojí! Drží od rána do večera, no je to prostě výhra. Odstín F2 mi také sedl jako ulitý.. Jediné mínus snad za malé balení, ale zase tohle stojí kolem stovky, takže vás to nezruinuje. TOP, TOP, TOP a brzy bude znovu u mne doma, bez něj jsem jak bez ruky. Hodnocení: 5/5

Rtěnka Freida's Nude - L'oréal Paris - byla mnohaletým kouskem ve sbírce, až se jí staly osudným hrátky s Pantátou :D Odstín nebyl na každý den a z počátku jsem si k němu hledala cestu, ale po nějaké době jsem si ji oblíbila a právě díky unikátnímu a neobvyklému odstínu, se mi doma udržela hodně dlouho. Byla příjemně krémová, hydratační, výdrž průměrná, ale já ji vlastně měla celkem ráda. Byla stoletá, takže by dřív nebo později přišel její den, ale i tak mě její skon mrzí :D L'oréal rtěnky jsou fajn. Hodnocení: 4/5.



Doplňky stravy Nomal pro Pleť a Vlasy & Nehty - první balení doplňků stravy této nové inovativní značky a už začínají být znát první výsledky. Vlasy se mi zdají lesklejší a pevnější a dobře jsou na tom také nehty, takže jedu dál a doufám, že po dalším balení už budu moci poreferovat více. 

Tak a tím dneska zakončujeme štaci po prázdných obalech a potkáme se tu zase za měsíc!

Máte něco z toho vyzkoušeného? Co by vás lákalo?

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. No jak jinak :D A to je ještě málo, oproti té následující :D

      Vymazat
  2. Znám jen soli do koupele Isana, pokaždé, když jsem v Rossmannu, tak se zastavuji u regálu s nimi a nějakou beru, mám je moc ráda:-) A co by mě lákalo? Teď na léto určitě sprcháč Ziaja, v těchto vedrech je vyloženě potřeba osvěžující vůně ve sprše:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu a tento sprcháč je ideál! A teď mám ještě Sluneční gdouli a ta je také na léto jako dělaná :) Jinak soli Isana prostě nesmí chybět! :)

      Vymazat
  3. Šampon na vlasy od Nature box jsem měla a za mě docela fajn. Ale po pravdě nemusím ho mít znovu.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)