středa 18. května 2022

Vlasová péče Nature Box

Ahoj, ahoj!

Dnes bych to viděla na vlasový článek! Dlouho jsme tu vlasovou péči neměli, však víte, že já nejsem úplně příznivcem vlasovky, ale dělají mi teď v koupelně společnost tyto dva produkty od Nature Box, o kterých bych vám ráda řekla víc. Někdy vloni jsem od kamarádky dostala tuto pečující dvojku - regenerační šampon s avokádem a kondicionér pro barvené vlasy s granátovým jablkem. A jelikož jarní proměnlivé počasí dává vlasům zabrat a v březnu jsem navíc i barvila, sáhla jsem po nich.. 



Nature Box se v našich drogériích objevila pár let zpět. Jedná se o přírodnější kosmetiku s vysokými obsahy různých druhů superpotravin (avokádo, granátové jablko, zázvor, olivy, kokos,..). Má certifikát Ecocert, jedná se o veganskou kosmetiku a minimálně 96% složek je přírodního původu. 





Šampon s avokádovým olejem je určen pro poškozené, suché a roztřepené vlasy, což sice není obvykle můj problém, ale musím uznat, že teď s jarem, délkou a čerstvě po barvení, dostaly moje vlasy zabrat a na konečcích se to podepsalo, proto byl nejvyšší čas po něm sáhnout.

Oficiální popis: Dopřejte vašim vlasům dokonalou péči s šamponem se 100% za studena lisovaným avokádovým olejem, který zajistí hladké vlasy bez roztřepených konečků. S obsahem ceněných vitaminů a antioxidantů dodá vašim vlasům dlouhotrvající pružný a krásný vzhled. Vaše vlasy budou díky šamponu Nature Box působit bezchybně a budou krásně hladké po celý den.






Kondicionér na vlasy s granátovým jablkem je určený pro barvené, suché až roztřepené vlasy bez lesku. No a sice nepatří do páru s avokádovým šamponem, ale čerstvě barveným vlasům určitě prospěje, takže jsem je vzala naráz, protože ty moje vlasy si občas taky zaslouží pořádnou péči.. 

Oficiální popis: Nature Box kondicionér na vlasy s granátovým jablkem se hravě postará o zachování intenzity vaší barvy. Kondicionér se 100% za studena lisovaným olejem z granátového jablka, který je známý pro obsah cenných vitaminů a antioxidantů, vykouzlí dlouhotrvající a zářivou barvu vašich vlasů, až po dobou 12 týdnů v kombinaci se šamponem NB granátové jablko.






U přírodní kosmetiky obecně platí, že si musíte na nějaké výsledky počkat, protože se nedostavují okamžitě a to je případ právě i této péče. Použití šamponu je pohodlné a standardní - gelová textura, která při mytí bohatě napění a jde dobře vypláchnout. Vůně mne v tomto případě nijak neohromila, ne že by byla přímo nepříjemná, ale spíš mi nic neříká a z vlasů cítit také není, takže v tomto ohledu nic. Kondicionér je lepší, má jemnou a příjemnou ovocnou až lehce zemitou vůni, kterou si užívám. Je krémovější, do vlasů se dobře vtírá a z vlasů snadno po pár minutách působení vymývá.

Ale důležitější jsou účinky a ty mne v prvních týdnech vůbec neohromily. Vlasy se bez kondicionéru šíleným způsobem cuchaly a byly takové.. nijaké. Ani čerstvě po umytí se mi prostě nelíbily, byly bez objemu, bez lesku.. Sice umyté, ale prostě nijak zvlášť pěkné, zda to dává smysl. Takže bez kondicionéru ani ránu. S kondicionérem se mi zase lépe rozčesávaly a byly jemnější a lesklejší, ale zase pro změnu rychleji plihly a do dvou dnů byly zralé na umytí, jak jsem měla hlavu mastnou. Tak dobrý, říkala jsem si, dopoužívám je a půjdu dál.. Ovšem po několika dalších týdnech používání je to stále lepší! Vlasy jsou více v kondici, už po umytí jsou na pohled hezčí, lesklejší a pevnější. Jsou sice těžší a nejsou tak nadýchané, jak bych ráda, ale to se u vyživujících produktů asi ani čekat nedá, takže jim to nemám za zlé. Zregenerované jsou dokonale a se sestříháním konečků, které jsem vlasům dopřála, začínají být zase v dobré kondici. Ani se už tak rychle nemastí a v pohodě zvládnou i 3 - 4 dny. A to je dobrý.



Sečteno podtrženo: Ve výsledku jsem tedy spokojená. Chvíli to trvalo, ale nakonec jsem se s nimi sžila. Vlasy dostaly dostatečnou péči a zároveň jsem ráda, že se nemusím vztekat každý druhý den s mytím a rozčesáváním. Rozhodně doporučuji pořídit nejen šampon, ale i balzám, který vám pomůže vlasy zkrotit. Já nejsem zvyklá na kondicionéry, ale tady je nutností, vlasy uhladí a zkrotí, bez něho jsem měla potíže je rozčesat. Nature Box seženete v drogériích, cena je kolem 130 Kč za 385 ml. Dokoupit se dají i náhradní balení, masky či regenerační péče podle potřeb vašich vlasů.

Co vy a Nature Box? Znáte značku? Co od nich máte vyzkoušeno?

6 komentářů:

  1. Znám, ale vyzkoušeno nemám zatím nic. Ale kamarádce jsem jako dárek kupovala sadu i s vlasovou maskou a byla moc spokojená, tak si, až trochu zredukuji zásoby vlasové péče, chci pořídit i něco pro sebe:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě od nich teď nejvíc zaujaly pánské šampony! :D Jeden šampon je s vlašským ořechem a druhý s konopím.. zní mi to zajímavěji než avokádo.. :-O :D

      Vymazat
  2. Ahoj, pěkná recenze. Měla jsem tuším že šampon a nebyl vůbec špatný, jen k tomu chyběl ten balzám. Myslím, že se ke mě produkt dostal dárkem v časopisu. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo Nature Box je často jako příloha :D Já takhle kdysi měla tělové mléko (a jsem ráda, že to byl dárek k časáku :D :D)

      Vymazat
  3. Ahoj, já jsem zkoušela řadu s mandlovým olejem a vůbec mi to nesedlo už bych si to znovu nekoupila. Vlasy po tom šíleně vysušené a rozhodně se mi to nijak neobracelo k lepšímu :-(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)