středa 11. května 2022

Benefit: Bronzer Hoola

Krásný den vám přeji!

Dneska to bude o jednom slavném kousku, který zná asi každý milovník kosmetiky a většina ho má možná i vyzkoušený. Já jsem roky odolávala a najedou mi nejslavnější Hoola bronzer od Benefitu přistál doma v miniaturní verzi. Johou! Blíží se léto a to je bronzerů čas! Takže: vyplatí se do něho investovat? 



Slavné papírové krabičky od Benefitu všichni dobře známe, jedná se v podstatě o kultovní záležitost, která odstartovala trend těchto pěkných obalů :) Mně přijdou hrozně rozkošné a člověk by nečekal, že se do takového mini balení dokáže vejít ještě štěteček a zrcátko! Štěteček je spíš taková nouzovka na cesty, běžně pro něho využití nemám, ale je příjemný a nemít po ruce klasický štětec, asi by mi bohatě stačil. Vínová krabička je pak pověstná a mnohým je jistě známo, že už bronzer můžete sehnat i v několika barevných odstínech. Já měla v sadě klasickou a původní verzi Hoola, ale seženete i tmavší (např. Hoola Caramel) či světlejší (Hoola Lite) varianty. 





Co se týče přímo odstínu Hoola, tak je trochu teplejší a podtónem do oranžova, na zimu je na mě dost výrazný, ale teď mu čím dál tím víc přicházím na chuť a na léto to bude úplně ideálka. Je hodně pigmentovaný, takže to chce mít lehčí ruku. Je čistě matný, proto je vhodný i ke konturování. Bronzer je velmi jemně namletý, při hrabání do něho trochu zapráší, ale díky jemným částečkám se také dobře nanáší na pleť a ihned chytá. A také potom dobře drží, samozřejmě. Neslévá se, nemizí a neubývá na intenzitě, také se dobře kombinuje s dalšími produkty. Jednoduše je dobrý, funguje jak má a já jsem s ním nadmíru spokojená.








Sečteno podtrženo: Bronzer je fajn, ráda po něm sahám a určitě se mi doma jeho mini balení neztratí. Svoji úlohu plní na jedničku, ale na druhou stranu.. stejně tak bude fungovat i spousta levnějších alternativ z drogérky (například Catrice nebo i Essence má fajn kousky), takže za sebe nemůžu říct, že by bylo bezpodmínečně nutné do něho investovat. Prostě funguje, líčení dotáhne a je ok, stejně jako pět dalších bronzerů, které doma mám.. Záleží čistě na vás, zda si chcete udělat radost a dopřát toho luxusu mít dražší bronzer :) Seženete ho v/na Sephoře, velké balení kolem 1000 Kč, tato mini verze pak stojí 570 Kč. 

Co vy a Hoola bronzer? Znáte? Zkoušeli jste? Zaujal vás? Jaký je váš oblíbený produkt od Benefitu?

10 komentářů:

  1. Vím, že je to něco jako legenda mezi bronzery, ale jak říkáš, je to spíš kousek pro fajnšmekry, co ho potřebují ve své sbírce. Já mám co se týče bronzerů levnější, drogerkové kousky, všechno právě od Essence a Catrice, ty svoji službu taky splní, takže nemůžu říct, že bych tenhle kousek nutně potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, já ho nemít v sadě, tak ho taky doma doteď nemám :D

      Vymazat
  2. Musím vyskúšať aj ja hula zatiaľ používám dalas a to je slaba pigmentácia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto má pigmentaci dobrou, možná až moc, ale kdysi jsem měla tvářenku Dandelion v sadě a taky mi přišla slabší..

      Vymazat
  3. Ikonický produkt, také mám mini verzi a plně dostačuje mým potřebám. Mohla bych jej na léto vytáhnout. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léto za dveřma, Hoolu ven! :) Myslím si, že i ta mini verze vydrží hodně dlouho.. teda aspoň u mě určitě :D

      Vymazat
  4. Je pravda, že po tomto kúsku pokukujem už dlhšie, ale nejako sa mi doňho nechce investovať. Mám kontúrovacie paletky od Nyxu a aj od Kate Von D a som s nimi veľmi spokojná.
    Čomu som ale neodolala, je tvárenka Dandelion, ktorú používam len na špeciálne príležitosti :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš oblíbence, tak bych se na to asi vyprdla, jako je super, ale podle mě nic nezbytně nutného.. :) Ale já zas hrozně dlouho toužím po tvářence Rockateur (ale ta už se myslím neprodává) a Galifornii a rozjasňovači Cookie! :D

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, znám ho moc dobře, ale nezkoušela jsem od Benefitu ještě vůbec nic. Pro mě je to prostě zbytečně drahé takto investovat do dekorativní kosmetiky - za jedno se nelíčím každý den a za druhé si víc potrpím na tu pečující no :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný, to chápu :) Já toho od nich taky nezkoušela tolik, cenově je to pro mě taky někde jinde :D Ale pár dalších kousků mě láká, hlavně tvářenky a rozjasňovače! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)