úterý 29. března 2022

Makeup Revolution: Limitovaná kolekce The Lion King

Krásný den vám přeji!

A vítám vás u nového článku, který bude plný barev s limitovanou kolekcí The Lion King od Makeup Revolution. MUR nás neustále zásobuje novou kosmetikou a novými limitkami a jednou z nejnovějších je tahle barevná a roztomilá se Lvím králem. 

V kolekci najdete paletku, rozjasňovače, lesky na rty, řasenku a oční linky a já měla příležitost hned tři kousky vyzkoušet. Dnes se tedy podíváme, jaké jsou a také jak vypadají v akci.




Rozjasňovače miluju, to dobře víte, takže tento rozkošný kousek mi udělal vážně ohromnou radost. Jen se podívejte, jak roztomile vypadá.. obal a krabička, reliéf, i ta barva. Odstín Queen Nala je krásně jemný, který bude vypadat moc pěkně hlavně v létě, díky svému jemnému lososovému odstínu s lehkým stříbrno-modrým odleskem, který se objevuje jen pod určitým úhlem. Je velmi jemně namletý, pigmentace je dobrá, dá se vrstvit dle potřeby. Můžete si s ním dopřát jak jemného a přirozeného lesku, tak i výrazného rozjasnění. Nepráší a drží na místě po celý den. Za mě je to krásný a odstínově unikátní kousek, který se mi ve sbírce rozhodně neztratí. Poslední dny ho nedávám z ruky.













Každodenním pomocníkem jsou pro mě oční linky ve fixu. Linky této značky mám ráda a jeden typ fixy si kupuji stále dokola, takže jsem byla zvědavá, zda i tyto obstojí. Mají krásný design, hrot je tenký a přesný. Bohužel na mé citlivé oko také dost tvrdý, takže musím trochu bojovat, abych si nepodráždila nebo rovnou nevypíchla oko. Ovšem když opominu tvrdost hrotu, tak nakreslí krásně tenkou a černočernou linku, která bez potíží drží po celý den. Pokud vám tedy neslzí oči tak často jako mně. Voděodolný není, takže slzy mi bohužel občas smyjí ocásek, ale jinak není co vytknout, rozhodně jde o ucházející fixu.









Do třetice tu máme lesk na rty. A ten já vítám! Poslední dobou jsem totiž začala na lescích ujíždět a teď, když už jsou respirátory konečně pryč, to s nimi můžu tuplem roztočit! Odstín Danger je tedy sice skutečně nebezpečný, protože takto výrazné a tmavé lesky nejsou úplně mojí komfortní zónou, ale má své kouzlo. Je to krásná karmínově červená se zlatými třpytkami, díky čemuž dosahuje metalického efektu. Díky vysokému lesku a metalickému efektu rty vypadají opticky větší. Lesk je vysoce pigmentovaný, ve dvou tazích dosáhnete plného krytí. Na rtech nelepí ani se neroztéká, ale je to lesk, takže samozřejmě hrozí otisk kdykoliv, kdekoliv. Ovšem pokud se vám ho podaří nikde neotisknout, tak vám na rtech vydrží několik hodin, sám od sebe totiž nikam neputuje. Hydratace také zajištěna, takže vlastně docela výhra! A v nabídce jsou další dva (jemnější) odstíny, kdyby náhodou! ;)







Sečteno podtrženo: To je zase jednou krásná kolekce! Já si moc na divoké obaly nepotrpím, ale tohle se mi líbí! Paletky očních stínů jsou v divokých barvách, takže to není pro každého, ale tyto tři kousky (případně lesk v jiné barvě) využije každý nadšenec make-upu :) Celou kolekci můžete očíhnout na Notinu, ceny se pohybují mezi 200 - 300 Kč, ale jak jistě víte, často se MUR objevuje v různých slevách a akcích, takže si zkuste počíhat.

Co na kolekci The Lion King říkáte? Zaujala vás?

*Barterová spolupráce. Produkty mi byly zaslané zastoupením značky Makeup Revolution

12 komentářů:

  1. Miluji Disneyho, takže mě kolekce samozřejmě zaujala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Pekná kolekcia a zaujímavááá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, obal fajn, ale důležitý je produkt, mne naopak vůbec nezaujaly linky, páč je nepoužívám, ale bronzer/tvářenka a potom hlavně lesk ANO. Velmi zajímavé. Díky za super tipy Klárko. Prima den přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mají další dva krásné odstíny lesků! O těch taky přemýšlím :D Krásné dny i Tobě! ♥

      Vymazat
  4. Ahoj, teda to je vážně vizuálně nádherně provedený. Disneyho pohádky jsem odmalička zbožňovala :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, takže každou limitku musím očíhnout :D :)

      Vymazat
  5. Tak ten rozjasňovač je náádherný:-) A moc Ti sluší i to líčení, včetně lesku, tenhle odstín by pro mě nebyl, ale dívám se na celou kolekci a ty další dva vypadají velmi lákavě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně povedená kolekce! :) Ty další dva lesky vypadají skvěle, přemýšlím, že je dokoupím, na léto by mohly být super! :D A děkuji! ♥

      Vymazat
  6. Jako kolekce vypadá skvěle hlavně ten rozjasňovač je dokonaly. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)