středa 5. ledna 2022

Ziaja: Vlasová péče Jeju

Krásný den vám přeji!

Už je to pár týdnů, co si užívám vlasovou péči Jeju od značky Ziaja, takže nejvyšší čas podělit se o své dojmy! Jak víte, řada Jeju patří mezi mé nejoblíbenější od Ziaji. S touto vlasovkou už mám vyzkoušené téměř vše a až na nějakou tu výjimku, je za mě prostě skvělá! Kdo si chce osvěžit, tak tady najdete dojmy z předchozích vyzkoušených kousků. Ale zpět k této vlasovce.. Chtěla jsem ji vyzkoušet od té doby, co se objevila na trhu. Pamatuji si, že ji hrozně chválila i Ilovemakeup a já si tenkrát říkala, že ji musím mít taky!




Pro mne naprosto potěšující je i fakt, že je k šamponu jen bezoplachový kondicionér, čemuž já dávám vždycky přednost. O té příjemné vůni růžové řady ani nemluvím, tropické ovoce (papája, mango a kokos) je pro vlasy příjemně osvěžující! Prostě tahle dvojka měla ode mne od začátku zelenou.




Čistící a hydratační šampon má vyhlazovat, hydratovat a zanechávat vlasy lehké a osvěžené. A to v podstatě i plní. Kromě toho, že snadno a lehce umyje vlasy a po umytí zůstanou lesklé, jemné a fakt takové až fresh, tak také krásně voní a vydrží dlouho v dobrém stavu. Nemastí se další tři dny, myji teď standardně každý čtvrtý den, což je super výsledek. Vlasy jdou navíc bez potíží rozčesat i bez kondicionéru a jako bonus je ve velkém balení (300 ml). Jako nemám co tomuto šamponu vytknout. Měla jsem už šamponů od Ziaji několik a seděl mi třeba i ten z kozí řady, ale tenhle je ještě o stupeň lepší a určitě si ho budu kupovat opakovaně. Hrozně mě baví a mým vlasům sedí.






Jak už jsem avizovala na začátku, jsem fanoušek bezoplachových péčí, takže tento Dvoufázový kondicionér ve spreji vítám. Jako očekávám, že klasický krémový kondicionér dodá vlasům asi důslednější péči, ale jelikož já je moc nemusím a mé vlasy je nijak nutně nepotřebují, tohle je pro mě schůdnější cesta. Pro mě je důležitější fakt, že jdou vlasy po umytí dobře rozčesat a to s tímhle kouskem jde úplně parádně. Vlasům dodá ještě výraznější vůni po tropickém ovoci a lehce jim přidá i na hydrataci a lesku. Za mě je to skvělý doplněk už tak dobrého šamponu. Praktické balení se střičkou vám pomůže nanést kondicionér rovnoměrně do vlasů. Obsahuje dvě složky (vodovou a mléčnou), takže je před použitím třeba protřepat, ale spojují se hned, takže v tom není žádný problém. A pokud se bojíte, že těch 125 ml bude hned pryč, tak naprosto bez obav, vůbec totiž neubývá! :)





Sečteno podtrženo: Pokud máte normální, jemné až mastné vlasy, tak tohle omrkněte, mohlo by vám to vyhovovat. Já mám po této dvojce vlasy fakt v kondici. Po umytí jsou až tři dny krásně jemné a lesklé a až čtvrtý den je třeba je umýt, to je úspěch. Jako bonus hezky voní a hlavně jdou rozčesat, což je pro mne fakt důležitý, protože nic mne nedokáže naštvat jako chuchvalce a dredy :D Seženete je například na e-shopu Růžová10.cz. Cena je kolem 100 Kč, šampon má 300 ml a kondicionér 125 ml.

Znáte řadu Jeju? Zkoušeli jste toto vlasové kombo?

4 komentáře:

  1. Z toho co jsem z vlasové péče od Ziaji zkoušela jsem byla nadšená, ať to byla kozí nebo kašmírová řada. Tenhle kondicionér ve spreji mám někde ve svých zásobách, bezoplachové kondicionéry ve spreji u mě frčí mnohem víc než ty klasické, oplachovací. Použití maximálně rychlé, praktické, nezdržuji se oplachováním a fungují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, taky je ze stejných důvodů upřednostňuji :D Kašmírovou řadu jsem ještě neměla, tu mám do budoucna v plánu, ale kozí je taky super :) Mně od nich nesedla jen GdanSkin, ale to spíš proto, že na mé jemné vlasy byla výživnější :D

      Vymazat
  2. Tohle vypadá že by mohlo sednout i mě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)