sobota 8. ledna 2022

Spotřebováno za prosinec 2021

Krásný den vám přeji!

A vítám vás u posledního Spotřebována za rok 2021! Máme tu spotřebovance za prosinec a tím necháme další kategorii za loňský rok uzavřenou. A můžeme se vrhnout vpřed do dalšího roku!



Prosinec byl zase pěkně umírněný, mám tu pouze 14 prázdných obalů! Hahaaa! Poslední dobou to nějak flákám nebo co?




Sprchová pěna s acai oil - Dove - pokud máte rádi sprchové pěny, tak toto se vám bude líbit! Já už mám na cestě další balení. Sladká bobulová vůně a velmi jemná pěna, která hýčká vaši pokožku. Není tak nadýchaná a hutná jako byly jiné, které jsem zkoušela (například Rituals nebo Oriflame), ale i tak je sprcha s ní příjemný zážitek. Navíc ji seženete i v drogérkách a to rovnou v několika variacích. Hodnocení: 4/5.

Sprchový gel Pomeranč s čokoládou - Yves Rocher - sprcháče YR miluju a jejich vánoční voňavé limitky také! Tahle s pomerančem a čokoládou je k nakousnutí, moc jsem si ji užila. Sprcháč nevysušuje a vůně je cítit z pokožky i po umytí. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Happy Sunrays - Isana - ani tato letní limitka nezklamala. Sladká vůně tropického ovoce je intenzivní, provoní koupelnu a trochu i pokožku, kterou mimo toho také zjemní. Vodu obarví na žluto. Dokonce nadělala i trošku pěny. A za 18 Kč? Super! Hodnocení: 5/5.

Bomba do koupele Christmas Tree - Beauty Jar - ta byla naopak úplně o ničem. Hrozně rychle vyšuměla, pěnu téměř žádnou neudělala. Vodu nezbarvila.. Koupelnu ani pokožku neprovoněla.. Snad jen můžu pochválit za lehkou výživu pokožky. Hodnocení: 2/5.




Pěna na holení - Balea - pěny a gely na holení Balea jsou ověřená klasika a od té doby, co jsem je objevila, už žádné jiné nepoužívám. Pěny jsou hutné, drží na pokožce a zjemní chloupky, takže holení jde snadno a rychle. A hlavně to všechno za pár korun. Jsou fakt neskutečně dobré. Často mívají i různé limitky s obměnou vůní, takže vám to nikdy nezevšední. Tohle je klasika s avokádovým olejem, kterou seženete v DMku vždy. Hodnocení: 5/5.

Antiperspirant Go Fresh Acai berry & waterlily - Dove - léty ověřená klasika. Antiperspiranty Dove jsou mé nejoblíbenější a střídám akorát různé vůně nebo sem tam vystřídám s Rexonou. U Dove mám ráda jejich jemné, pudrové parfemace. V podpaží jsou příjemné, neštípou, přebijí zápach a zabraňují pocení, takže za mě prostě nejlepší! Tahle verze s acai má nasládlou vůni bobulí, což se mi k zimě hodí. Hodnocení: 5/5.

Krém na ruce Lilac Flower Care - Dermacol - miluju šeřík, takže bylo jasné, že i tenhle krém s krásnou věrohodnou vůní si zamiluju. Krém má kromě krásné vůně i příjemné vyživující schopnosti. Je trochu hutnější a bezprostředně po namazání mastnější, ale velmi rychle se vstřebává a po pár minutách už zůstávají jen krásně voňavé a jemné packy. Já jsem si ho zamilovala, jen škoda, že je tak maličký a rychle mizí. Hodnocení: 5/5.




Tělový mléko s grepem a curacao - Mono Love Bio - tělové mléko za pár kaček, které však udělalo celkem příjemnou službu. Krásná, intenzivní a věrohodná vůně grepů je příjemně osvěžující a voní dlouhé hodiny. Mléko nelepí, nemastí, hned po rozetření se plně vstřebává a zanechává jen krásně jemnou, ale hydratovanou a pružnou pokožku. Praktická  pumpička je příjemný bonus. Jen teda rychle mizí, takže příště musím vzít víc balení. Navíc má tato značka v repertoáru i spoustu dalších lákavých vůní, takže se určitě nevidíme naposledy. Hodnocení: 4/5.

Tělový krém Ritual of Sakura - Rituals - řada Sakura je pro mne stará známá. Mám tuhle vůni hrozně ráda, i když má Rituals i spoustu dalších krásných parfemací. Sakura je hodně květinová, nasládlá a chvílemi jí je na mě až moc, ale přesto ji mám ráda. Tělový krém byl hutnější, pokožku zanechal vyživenou a na dlouhou dobu voňavou a já jsem si ho užila. Jen ho je fakt málo a já mám takovouto tubu hutného krému hned pryč.. Hodnocení: 4/5.

EdP WOW! - Joop! - pokud jste fanoušky těžších a rafinovanějších vůní, tak toto by se vám mohlo zamlouvat. Malina, pivoňka nebo pižmo, to jsou voňavé složky tohoto parfému. Je těžký, je intenzivní. Hodí se na podzim a zimu, kdy se rozleží nejvíce a drží celé hodiny. Můj nos si na něho musel chvíli zvykat, ale po pár použitích už jsem s ním neměla žádný problém. Hodnocení: 4/5.

EdP Attraction Rush - Avon - Attraction je jedna z vůní, která mi pár let zpět nebyla příjemná, ale tak nějak jsem do ní "dorostla". Dneska mi přijde hrozně pěkná. Kdysi jsem měla velké balení, teď jsem si užívala tohle malé cestovní. Působilo to na mě nostalgicky. Já vůně Avon můžu, jsou poměrně intenzivní a dobře na pokožce drží a většinou jsou zajímavé a neobvyklé. Hodnocení: 4/5.




Micelární voda Sensitive Camomille - Yves Rocher - pleťovka YR mne poslední dobou fakt hodně baví a výjimkou není ani tato micelárka. Pleť dobře dočistí, nelepí ani neštípe. Oční make-up sice moc dobře neodstraní, ale z pleti nečistoty i make-up stáhne a to mi bohatě stačí. Za mě spokojenost. Hodnocení: 5/5.

Maska na obličej Thirstymud - GlamGlow - příjemná maska, kterou můžete dát klidně během dne nebo na noc, protože se plně vstřebává. Jemně voní po kokosu a úspěšně pleť hydratuje až spíš vyživuje. Za mě bylo fajn, že jsem nemusela přemýšlet, kdy je vhodná doba ji nanést.. Prostě jsem ji dala večer místo krému.. Ale i nadále toužím po třpytivé GlamGlow masce :D Hodnocení: 4,5/5.

Sérum proti stárnutí pleti - Saffee - a tohle olejové pleťové sérum bylo taky super! Po něm byla tak krásná a hýčkaná pleť! Fakt nádhera a to ať už bezprostředně po použití, kdy byla tvář krásně sametová nebo z dlouhodobého hlediska, kdy jsem neměla po celou dobu používání nejmenší problém s pletí. Netrápily mne suché tváře, ale ani mastná t-zóna, pupínky či černé tečky. Pleť byla jednoduše v kondici. Navíc sérum krásně voní po růžích. Do budoucna bych ho klidně brala znovu. Hodnocení: 5/5.

Tak a tím uzavíráme zase jedno období a jedeme dál! Takže na viděnou u dalšího Spotřebována!

Máte s něčím z toho zkušenosti? 

8 komentářů:

  1. Znám jen krém na ruce od Dermacolu, poté co jsem si zamilovala šeříkovou kolekci od Ryoru jsem sháněla všechno s touto vůní. Attraction Rush neznám, ale hodně mi voní klasická Attraction a ještě víc Attraction Sensation, ta je úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasická Attraction je super, tahle jí byla podobná jen asi ještě víc kořeněná.. na Sensation se podívám, to zní zajímavě! :)

      Vymazat
  2. Umírněný, ale zas to vypadá, že většina Ti sedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! :) Ale bojím se, že zas brzy ta umírněnost opadne :D

      Vymazat
  3. Nemám zkušenost se žádným produktem, ale hodně se mi zalíbila značka Dove. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo ty sprchové pěny jsou supr, už mám doma další :) :D

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko,
    Dove pěnu jsem měla tu zelenou a byla famozní, vydržela mi vážně dlouho a krásně voněla a ta vůně na kůži i vydržela. Já dost zvažuju dát si vanu dneska, abych se trochu prohřála :-D Isana soli mám ráda, ale teď zrovna si ujíždím na Kneippu. Šeřík jsem zkoušela v rámci Ryoru a není to nic pro mě, Dermacol šeřík jsem dávala akorát jako dárek. To tělové mléko vypadá dobře, na to se mrknu.

    Děkuji za tip a měj se hezky,
    Sabča z blogu sabinanovakova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabčo!
      Dove pěna je super! Mám tu zase do zásoby a to jak fialovou, tak i tu zelenou :D Soli od Kneippu nejsou špatný, teď jsem jich taky pár měla a třeba zrovna ta šeříková je za mě slabší :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)