neděle 16. ledna 2022

TOP kosmetika za rok 2021

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u TOP kosmetiky za rok 2021! Nějaké ty souhrny tu samozřejmě nesmí chybět, takže jsem prošla všechny články a oblíbence za uplynulý rok a dala dohromady to nejlepší. Dokonce mi to vyšlo bez úmyslu přesně půl na půl péče s dekorativní kosmetikou. No a konec povídání, jdeme na to!



Bohužel na fotce nenajdete všechno, dva produkty chybí, jelikož je doma aktuálně nemám. Ale určitě je ode mne znáte a zase je u mne brzy uvidíte, protože jsem je rozhodně neměla naposledy. Na všechnu kosmetiku, která tu již byla, vám dám samozřejmě odkazy na články, takže se můžete podívat na úplnou recenzi.




Péče o tělo jsem vyzkoušela spousty a nikdy bych neřekla, že se tu objeví něco tak banálního jako jsou sprchové gely a pěny do koupele.. Ale musí tu být! Největším objevem v této kategorii jsou půl litrovky od Ziaji. Na fotce vidíte pouze zástupce ve variaci Sluneční gdoule, ale vybrat si můžete z pěti vůní. Moje oblíbená je určitě Fresh Tea Mint a Italian Fig, ale vážně nepohrdnu žádnou, všechny jsou totiž rafinované a moc povedené! O pěnách už jsem vám psala tady, o sprcháčích se teprve rozepíšu. Ale můžu říct, že obojí splňuje svůj účel a díky těm vůním jsou prostě nezapomenutelné! Z péče o pleť bych tu určitě měla Rozjasňující oční krém s peptidy od Ryoru. Velmi příjemný krém, který vyživí oční okolí a přesto má lehoučkou konzistenci a pleť nezatěžuje. Pomáhá dokonce redukovat otoky a kruhy pod očima a balení je snad nekonečné. Poměr cena/výkon je naprosto bezkonkurenční! Mrkněte tady na podrobnou recenzi, kde mimo jiné najdete i skvělé sérum s retinolem této značky. Velmi příjemným překvapením a něčím nepostradatelným pro můj krk, se stal Gel na krk a dekolt od Alciny. Budu-li upřímná, přišlo mi to nejdřív jako blbost.. Ale díky každovečerní masáži a gelu k tomu, je pokožka na krku krásně vypnutá a navíc jsem si z toho udělala moc příjemný rituál. Rozhodně to váš krk a dekolt ocení! Článek najdete zde. Druhým produktem, který na fotce chybí, ale rozhodně budu pořizovat znovu, je Tonikum s okamžitým zmatňujícím účinkem od Yves Rocher. Máte-li mastnou pleť, tak tohle musíte zkusit. S okamžitým účinkem vám zmatní pleť a odstraní veškeré nečistoty i přebytečný maz. Pro suchou pleť to není, obsahuje alkohol a může lehce vysušovat, ale mastná ho vážně ocení. Mrkněte na něho tu a pak šup objednat. Na léto se bude hodit! Posledním favoritem z péče tu mám řasenku na vlasy Balea. Ano, na vlasy! Pokud potřebujete zkrotit baby hair, tak ji potřebujete. Ač používám klasický lak, málokdy se mi podaří ty drobné odstávající vlásky úplně zkrotit.. S tímhle to ale není problém. Více najdete tady.



A jdeme na dekorativku! Je to teprve rok, co jsem objevila ten nejlepší top coat na světě, ale mám pocit, jak kdybych se s ním znala celý život! Už nechci jiný než Insta-Dri od Sally Hansen. Velmi se mi osvědčil, už mám druhé balení a budu kupovat zas a znovu. Rychle zasychá, nehty vytvrdí a prodlouží výdrž laku o několik dní. Psala jsem o něm tady, stejně jako o kapkách pro rychlejší schnutí laku, které jsem k top coatu při lakování přibrala v minulém roce. Nyní používám kapky Essence a mám už další balení, ale začátkem roku jsem používala i S-he sprej, který fungoval úplně stejně, jen rychleji ubýval (článek zde). Perfektní dvojka pro výrazné líčení je rozjasňovač a tvářenka od značky Hean. To vám zajistí tak skvělý výsledek! Tvářenka je opravdu hodně pigmentovaná, ale v perfektním odstínu, který se hodí ke každému looku a rozjasňovač? Nic pro ty, kteří si nepotrpí na výrazné rozjasnění, tohle totiž dodá lesk jako blesk! Miluju je! Omrknout je můžete tady. Asi vás nepřekvapí, že se tu objevují opět paletky Forever Flawless od Makeup Revolution. Jasně že jsem i vloni doplňovala sbírku a vyzkoušela kupu nových plechovek. V podstatě je to pořád to samé a je to na jedno brdo, některé mi barevně sednou víc, jiné míň.. Ale rozhodně jsem v minulém roce objevila ty NEJ! Nejpoužívanější a nejvyužitelnější je paletka Timeless Fantasy. Je to univerzální kousek v hnědých tónech. Na první pohled mne nezaujala a teď je to můj jasný favorit. Hodně podobně jsem to měla i s paletkou Unconditional Love. Přišla mi prvně moc růžová a moc obyčejná.. Ovšem jakmile jsem se s ní seznámila blíž, došlo na vzplanutí :) A do třetice i aktuální oblíbenec - Deadly Desire, podzimní kolekce 2021. U té jsem tedy hned věděla, že bude mojí oblíbenkyní, protože podobné odstíny mám nejraději. Třpyt, lesk i mat. Dokonalá pigmentace a celodenní výdrž, to všechny tyto tři paletky spojuje. Samozřejmě jsem objevila i spoustu dalších paletek, oblíbila jsem si třeba i ABH Sultry, Too Faced Peach nebo Natashu Denonu, ale když si mám vybavit ty nej, jsou to rozhodně tyto. Články o nich najdete tu. Úplně nakonec čerstvá láska, kterou jsem objevila v posledních měsících. Našla jsem top řasenku! A opět je to řasenka z drogérky za pár kaček. Absolutně vůbec jsem nečekala, že by mi zrovna řasenka od Rimmelu mohla sednout, ale vážně sedla. Žádnou lepší jsem snad ještě neměla. Krásně prodlouží, oddělí a natočí řasy (tedy spíš těch mých pár chlupů) a efekt vydrží celý den. Už mám v záloze další balení a pokud budu i nadále tak spokojená, tak už ji nevyměním :)

Tak a je to. TOPky za 2021 jsou vybrané a já se těším na všechny ty objevy v tomto roce. Kosmetiky mám doma tolik, že vůbec nepochybuji, že objevím zajímavé kousky a těším se, že se o ně s vámi tady na blogu budu po celý rok dělit :) A teď se podělte vy:

Co byste zařadili mezi svoje TOP produkty za loňský rok?

4 komentáře:

  1. Já si díky Tobě pořídila loni dvě FF paletky a letos bude ta mánie asi pokračovat, člověka to jaksi neidentifikovatelně nutí tu sbírku postupně rozšiřovat:-D Jinak znám jen řasenku na vlasy Balea, must have když si dělám culík nebo drdol.
    Jinak, já jsem si loni mimo jiných hodně oblíbila řasenku Sky High, kofeinové pleťové sérum s ananasem od Ziaji a produkty Revox-letos chci tuhle značku dál prozkoumávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že jo? Ty plechovky jsou prokleté! :D Jinak sérum s ananasem tu teď mám, takže na to jsem zvědavá a ke Sky High se taky snad konečně dostanu! :D

      Vymazat
  2. Rozjasnovac Hean byl mym objevem v roce 20. V lonskem roce to jsou rozjasnivace Eveline, ze tri dostupnych odstinu uz mam dva a asi si dokoupim i ten treti 🤓 A celkovy objev? Co me opravdu nadchlo? Asi paletka Norvina vol 4 a paletka Hazy od Sigma Beauty. V obou jsou bajecne pigmentovane a maslovite stiny. Tak jak to miluji 💗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, tvé tipy jsem neměla číst! :D Mám pocit, že vše potřebuji! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)