úterý 19. října 2021

Alcina novinky: Gel na krk a dekolt a Repair šampon

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám dnes zase představila něco ze světa Alciny. Dlouho tu Alcina nebyla, protože díky covidu a lockdownům se stala mnohem nedostupnější než je obvykle. Ovšem vše už je snad v pořádku a Alcinu už zase můžete objevit ve svých oblíbených kosmetických salónech. Pro osvěžení přidávám mapu, kde všude je možné Alcinu potkat. Abych se ale dostala k tématu dnešního článku, mrkneme spolu na novinky tohoto léta - Regenerační šampon a pak specialitka v podobě Gelu na krk a dekolt. To je něco, co tu ještě nebylo!




Že jste o Gelu na krk a dekolt dosud neslyšeli? Já taky ne, ovšem musím vyslovit uznání Alcině, že přišla s něčím novým a neokoukaným a zároveň dosti potřebným, protože i krk a dekolt si zaslouží péči. Samozřejmě, byla jsem z počátku skeptická, že by to mohlo fungovat.. Ale.. obavy byly překonány.

Oficiální popis: Intenzivně hydratační gel na krk a dekolt s obsahem Hyaluronu 2.0 a plody kustovnice čínské pomáhá vypnout pokožku, vyhladit vrásky a posílit její pružnost. Masáž kovovými kuličkami podporuje mikrocirkulaci, chladivý účinek pokožku osvěžuje a oživuje. Tkáň vypadá pevněji a stimuluje se produkce kolagenu. Nelepí, nemastí a rychle se vstřebává.






Krk a dekolt jsou části těla, které jsou viditelné téměř nonstop a stejně jim spousta žen nevěnuje dostatečnou pozornost. Přitom si to tyto partie rozhodně zaslouží! Já už roky natírám krk i dekolt krémy tělovými či pleťovými, takže jsem péči nikdy úplně neflákala. Také nemůžu říct, že bych měla s dekoltem či krkem problémy, ba naopak mám sobě dekolt a krk snad nejraději. Ovšem v důsledku úbytku váhy v posledních měsících se mi na krku uvolnilo trochu víc kůže a solidně mi visel i podbradek, takže jsem si říkala, že za zkoušku tohoto kousku nic nedám a můžu to jenom vylepšit. A víte co? Jakože jsem příjemně překvapená!

Každý večer před spaním si dopřeji minutku-dvě masáže krku, brady, dekoltu s tímhle kouskem. Gel je chladivý a příjemně osvěžující, což ty kuličky ještě podpoří. Je příjemný, ihned se vstřebává a nezanechává pokožku ulepenou ani umaštěnou. Výsledkem je hezky hydratovaná, osvěžená a věřte nebo ne i výrazně zpevněná pokožka. Jakože za poslední týdny je ten krk znatelně pevnější a podbradek mnohem menší. A já ten efekt fakt zbožňuju! Působí to mladistvěji a já jsem nadšená, jak můj krk a dekolt vypadají. Juhů!






Druhou novinkou je pak Repair šampon. Vlasovkou je Alcina pověstná a tvoří základ jejich kosmetiky, takže nikdy nejsem v obavách, že by nefungovala. Ovšem regenerační šampon je přeci jenom jiný typ šamponů než obvykle používám, i když moje vlasy v poslední době regeneraci fakt potřebovaly..

Oficiální popis: Repair šampon zanechává suché a matné vlasy bez lesku, které nejsou tónované, barvené či odbarvované, opět krásně hebké, přirozeně lesklé a usnadňuje jejich rozčesávání. Vlasový vitamin B5 dodává vlasům potřebnou hydrataci, zatímco další revitalizační složky znatelně regenerují jejich strukturu.





Musím říct, že na šampon jsem se hodně těšila. Dlouho jsem nic ze salónní vlasovky neměla a jelikož moje vlasy nebyly poslední dobou úplně v kondici, říkala jsem si, že tohle by mohlo fungovat. Jenomže já vám nevím.. Není to úplně ono. Šampon je sice příjemný, dost napění, snadno se vypláchne. Výsledkem jsou bezprostředně po umytí lesklé a hebké vlasy, které není problém rozčesat. Ale zároveň jsou také trochu těžší a jelikož mám vlasy jemné, tak hned na druhý den to vypadá jako zvadlá sláma. Také se mnohem rychleji začínají mastit od kořínků, což mě štve. Na druhou stranu jsou pevnější a mnohem méně se lámou, takže i když to není na první pohled pro vlasy dokonalé, rozhodně jim i tak prospěl. 





Sečteno podtrženo: Gel na krk je za mě naprostá pecka! Já ho fakt miluju, velmi rychle se zařadil do večerní rutiny. Masáž si neskutečně užívám a můj krk to vážně oceňuje. Doopravdy jej můžu doporučit, pokud máte pocit, že by váš krk potřeboval trochu péče (a jakože to potřebuje každý krk, aby nebyl brzy povadlý a vrásčitý!) a chcete ho zpevnit, mrkněte na tenhle kousek. Cena je kolem 800 Kč za 100 ml, což není málo, ale téměř vůbec neubývá. Po třech měsících denního používání je úbytek neznatelný. Šampon jsem brala jako jistotu, i když trochu zklamání se dostavilo. Sice jsou vlasy celkově v lepší kondici a netřepí se, ale když já tak nesnáším ten zplihlý pocit a rychle mastící se vlasy! :D Každopádně sušší a poškozené vlasy by mohly tohle uvítat všemi deseti! Šampon má 250 ml a jeho cena je 360 Kč.

A co vy a novinky? Zaujaly vás? Pečujete dostatečně o svůj krk a dekolt?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Alcina

6 komentářů:

  1. Já se o krk a dekolt snažím starat, ale jen tím, co používám na obličej/tělo, produkt určený speciálně pro tyhle partie jsem ještě neměla. Ale s mládím už to není takové, jak to bývalo a myslím, že by si tyhle partie něco spešl opravdu zasloužily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to dělám celé roky podobně jako ty, ale ono i to je znát :) Věřím, že kdybych se nemazala vůbec, tak to vypadá jinak :D A s tímhle je to fakt ještě o stupeň lepší.

      Vymazat
  2. Tak ten gel mě hodně zaujal 🤩

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co ti budu, pro mě už to začíná být nutnost :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)