neděle 15. srpna 2021

Spotřebováno za červenec 2021

Krásný den vám přeji!

Po měsíci vás vítám u dalších Spotřebovanců. Já vím, že tuhle rubriku máte rádi a ani tentokrát vás nezklamu a přináším pořádnou nálož prázdných obalů.. :D



Celkem 26 kousků, z toho ale spousta jednorázovek - masky, soli, peelingy, takže ve výsledku vlastně žádná tragédie.. 




Sůl do koupele Calm Down - Isana - ode mě dobře znáte, takže nemusím znovu a znovu opakovat, jak moc je tahle sůl skvělá! Ideální letní odpočívárna ve vaně! :) Hodnocení: 5/5.

Krystaly do koupele Gold Traum - Isana - další velmi povedená záležitost od Isany, tentokrát v podobě krystalů. To je vám tak nádherná, skoro až parfémová vůně!!! Vážně naprosto dokonalá!!! Určitě musím mít znovu, pokud ještě v Rossmanovi potkám (ale prý je to asi starší limitka). Krystalky nadělaly i trochu pěny, provoněly koupelnu i tělo, zjemnily pokožku.. prostě pecka. Hodnocení: 5/5.

Projasňující peelingový olej - Yves Rocher - vůně je krásná, více olejová než zbytek kolekce a to se mi líbí. Zrníčka jsou jemná, takže klasickou exfoliaci nezvládne, ale dá se díky tomu používat častěji a používat jako sprcháč. Po kontaktu s vodou mění konzistenci na mléčnou a pokožku krásně zjemní až lehce vyživí. Bavil mě! Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Essentials - Oriflame - fajn sprcháč s krémovou texturou. Velmi jemná a nenápadná vůně, hezky napění, nevysušuje. Taková klasika. Neurazí - nenadchne. Hodnocení: 3/5.

Gel na holení Under The Palmtrees - Balea - pěny a gely na holení Balea jsou za mě naprostá jednička na trhu. Stojí pár kaček, ale udělají ohromnou službu. Tenhle hezky jemně voněl, trochu květinově, trochu po kokosu. Nadělal pořádnou pěnu, která zjemnila chloupky, připravila pokožku a tak usnadnila holení. Jen mi přišlo, že jsem gel hrozně rychle spotřebovala. Pěna mi vydrží déle.. Ovšem za ty prachy, že jo :D Hodnocení: 4/5.




Maska na nohy - Beauty Formulas - hydratační maska v ponožkách. Je fajn, já je mám ráda, páč v nich můžu tak nějak fungovat a přitom dodávám nožkám péči :D Nechala jsem je působit půl hoďky a výsledkem mi byly hezky osvěžené, zjemněné a hydratované nohy. Struhadla to asi nezachrání, ale pokud chcete jen trochu zjemnit paty a dodat hydrataci, tak to není špatný. Maska stála asi padesát korun, takže kvalita odpovídající. Hodnocení: 3,5/5.

Tělové máslo Šeřík - Ryor - tahle limitka byla prostě TOP. Tělová máslo bylo strašně příjemné. Krásná vůně šeříku se linula i z pokožky hrozně dlouho po namazání. Máslo bylo hutnější, takže to chtělo pořádně rozetřít a mastnější, ale díky tomu zajistilo dokonalou výživu. Balení navíc strašně dlouho vydrželo, měla jsem ho rozdělané skoro měsíc a to je na takový kelímek docela výkon. Brala bych ho znovu, kdyby bylo k dostání. Škoda, že šlo jen o limitku. Hodnocení: 4,5/5.

Hydratační krém na ruce - Douglas Essential - miniaturka z adventního kalendáře. Příjemná krémová textura, rychle vstřebatelný, zanechával ruce takové jemné až sametové. Hydratace parádní. Ale co mi vadilo byla ta vůně. Trochu bych řekla, že tam byla cítit bavlna, ale mělo to takový divný ocas.. No nic moc. Hodnocení: 3/5.

Antiperspirant Nourishing Secrets kokos a jasmín - Dove - velmi příjemná vůně, sice kokos spíše v pozadí, ale ta kombinace je velmi neobvyklá a zajímavá. A samozřejmě kvalita antiperspirantů Dove - taková jemná pudrová textura, co podpaží nedráždí, ale s dokonalou ochranou proti pocení. Jako v tropech to úplně stoprocentní není, ale většinu dní s ním zvládnu. Hodnocení: 5/5.




Detoxikační vlasový peeling - Yves Rocher - už druhé nebo třetí balení a určitě ne poslední, i když teď tu čeká asi pět dalších vlasových peelingů :D Každopádně tenhle kousek skvěle prokrvuje a očistí vlasovou pokožku i vlasy samotné, které jsou pak dokonale čisté a jemné, lehké, lesklé a nadýchané. Miluju ten pocit po umytí s ním! Hodnocení: 5/5.

Suchý šampon Tropical - Batiste - klasika, která nikdy nezklame. Dobře vlasy odmastí a zanechá nadýchané. Krásně ovocně (kokos a ananas) voní. Jen v tomhle případě jsem měla pocit, že hrozně bělí a musí se fakt důkladně rozčesat a vyčesat. Hodnocení: 4/5.

Sprej na vlasy s lesklým efektem Style Smart - Oriflame - tohle jsem vůbec nepochopila a za mě to bylo úplně na nic. Trochu jsem doufala, že to bude třeba i trochu fixovat, ale bohužel nic moc a ten slibovaný lesk? Jako nic proti, ale musela jsem toho nastříkat tunu, abych aspoň něco málo zaznamenala.. Rozhodně nic převratného. Prostě zbytečný produkt. Hodnocení: 2/5.




Hydratační krém s levandulí - Ryor - velmi povedená záležitost! Pokud potřebujete lehký a dobře vstřebatelný krém s účinnou hydratací, tak tohle je ono! Jako noční krém na letní období je to naprosto ideální. Velmi příjemná záležitost a v kombinaci se sérem a očním krémem od Ryoru to byla naprosto nejlepší pleťová péče v poslední době. Určitě s radostí pořídím znovu. Hodnocení: 5/5.

Dvoufázový odličovač s bavlnou - Bielenda - skvělý odličovač! Snadno a rychle odlíčí veškerý make-up, nemusíte tlačit a táhnout, oční okolí nedráždí, nedělá mlhu, ale ani nevysušuje. Stojí pár kaček. Jediné mínus je rychlejší úbytek. Ale řadí se mezi nejlepší, co jsem kdy měla, troufnu si říci, že hned po YR druhý nejlepší. Hodnocení: 5/5.

Gelová maska s extrakty z jahod - Isana - mi dělala společnost hodně dlouho, používala jsem ji sem tam spíš jen tak na rychlé osvěžení, jinak jsem totiž nic moc nezaznamenala. Voněla dost uměle, rádoby po jahodě. No nic moc. Hodnocení: 2/5.




Čistící maska - Douglas Essential - ale tato maska, ta mě nadchla a do budoucna ji chci pořídit v plném balení! Typově hodně podobná Čistící masce Sebo Vegetal od Yves Rocher, kterou zbožňuju, jen bych řekla, že tahle je ještě o něco maličko účinnější! Opravdu perfektně vyčistí, zbaví černých teček, přebytečné mastnoty. V prvních minutách opravdu hodně štípe, ale dá se to přežít a ten výsledek za to stojí. Fakt za mě hodně dobré! Hodnocení: 5/5.

Želé masky na obličej Tropical Island (Watermelon, Banana, Piňa Colada) - Marion - jsou taky masky, které už znovu nepotřebuji. Sice zní lahodně, ale voní hrozně uměle a ta želé textura je opět moc příjemná na osvěžení (obzvlášť, když si je předtím dáte do ledničky), ale hydratace slabounká a ničeho navíc se nedočkáte. Takže za mě spíš ne. Hodnocení: 2/5.

Peelingy Tropical Island (Papája, Black Coco, Kiwi) - Marion - peelingy už jsou o poznání lepší! Tedy enzymatický s papájou mi taky přišel nic moc, ale klasický mechanický Black Coco a Kiwi byly fajn. Black Coco byl bahenní s drobnými zrníčky, trochu hrubší a velmi dobře vyčistil. Kiwi měl zrníčka v gelovém základu, byl jemnější, ale vyčistit také zvládl dobře. Takže těm bych se znovu nebránila. Hodnocení: 3/5.

Plátýnková maska Copacabana - Balea - jak Baleácké masky moc nemusím a většina za mě nic moc nedělá, tak tahle s hutnějším sérem a krásnou kokosovou vůní je za mě perfektní. Na pleti byla příjemná, sérum skvěle hydratuje. Jediné mínus je trochu ulepená pleť, ale dalo se to přežít. Tahle mě bavila a měla jsem ji několikrát. Hodnocení: 4/5.




Balzám na rty - Vaseline - pokud máte rádi vazelínu a podobné balzámy, které udrží vlhkost a vyživí vaše rty, tak tohle je správná volba. Dobře na rtech drží, přes noc jim dodá potřebnou péči a pomáhá i hojit, rty jsou ráno zase jako znovuzrozené. Nevýhodou je kalíškové balení, ale kalíšky já používám výhradně doma (a na noc), takže mi to nijak zvlášť nevadilo. Je neparfemovaný, vhodný i pro citlivé rty. Hodnocení: 4,5/5.

Tekuté oční stíny - Alcina - světe div se, já spotřebovala stíny! A ještě ke všemu tekuté! A fakt je oplakávám. Tyhle totiž byly naprosto perfektní a úplně změnily mé vnímání tekutých stínů :D Krásná, přirozená a přesto výrazná barva (taková pudrově růžová až do hněda se zlatými třpytkami), která krásně zvýraznila a zajistila snadno a rychle nalíčené oči. Ihned na oku zasychaly až do pudrového finiše, neslévaly se a vydržely úplně všechno. No prostě topka všech topek a nejlepší tekuté stíny, co jsem kdy měla. Mám v plánu pořídit je znovu. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Devil Eyes - Douglas - ještě jeden kousek z adventního kalendáře Douglas a to tahle prima řasenka. Má umělohmotný, tenký kartáček, se kterým se moc dobře pracovalo - krásně řasy rozčesal, natočil a oddělil. Řasy pak byly krásně natočené, oddělené a delší než obvykle. Efekt vydržel po celý den a řasenka zvládla i slzení z jarní alergie, takže za mě spokojenost. Hodnocení: 4/5.


Tak a pro tentokrát je to zase vše, ale brzy se tu opět setkáme, nebojte :) Už teď se krabice zase bohatě plní :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? 

4 komentáře:

  1. Znám jen gel na holení Balea a sucháč Batiste, oboje taková klasika, které kupuji pořád, jen měním varianty:-) A pak sůl do koupele Isana Calm Dawn, měla jsem už několikrát. Jen ty krystaly do koupele jsem v Rossmannu nepotkala, nějak mi unikly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty krystaly taky nepotkala než jsem je dostala od kamarádky a pěkně mě to štve! Zrovna ty bych brala fakt ve velkém! :-/

      Vymazat
  2. Peeling od YR voní božsky a překvapivě mi přijde, že má i ostřejší zrníčka, takže super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mně přijde hrozně jemný, já jsem zvyklá na ostřejší, ale užívala jsem si ho na maximum :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)