pondělí 21. června 2021

Kosmetické novinky | Květen a červen 2021

Krásný den vám přeji!

Dva měsíce utekly od posledních novinek, které jsem vám tu ukazovala, takže je nejvyšší čas se na ně zase vrhnout.. Protože nebudu kecat, mám tady toho nového tolik, že jsem si nákupy (snad) na hodně dlouho vybrala :D Můžete se těšit na čtyři velké objednávky, nákupy z DMka a Rossmanna, pár kosmetických dárečků a dva PR balíčky. Dohromady to dává plnou skříňku kosmetiky a spoustu novinek na testování..


Takže kde začneme? No tak to vezmeme chronologicky, ať v tom mám(e) nějaký systém. Tuším, že začátkem května začaly pořádné výprodeje na e-shopu Yves Rocher, kde se dala spousta věcí sehnat třeba i za půlku. Například můj oblíbený odličovač očí nebo peelingy z vánoční limitky.. Vzala jsem i pár dalších věcí z pleťové péče nebo jejich božácké sprcháče.. V následujících dnech jsem pak zjistila, že výprodejové věci nahradily novinky, respektive inovované produkty a nové obaly, takže to nebylo jen tak :D Ale i tak vám o některých věcech určitě poreferuji, až se k tomu tedy dostanu.



Pak dlouho nic, jen drobné nákupy z drogérie. Ve slevě jsem vzala například vanilkový tělový krém od Bioten, který už nahradila nová variace s pižmem. Do zásoby jsem nakoupila mikrotužky na obočí od Maybelline, které teď stojí v DMku jen 99 Kč. Poprvé jsem také sáhla po sáčkovém tónovacím šamponu Réelle, jen abych v rychlosti zakryla odrosty. Ale zjistila jsem, že s tím není o nic míň práce než s barvením, takže příště už radši vezmu klasickou barvu.



V Rossmannovi jsem se také držela zkrátka a vzala jsem jen novou sůl do koupele Gold Traum od Isany a jednu jejich masku na obličej s vitaminem B3 a kokosovou vodou, která byla v akci asi za 30 Kč. Hned jsme ji zkusila a nebyla špatná, hydrataci opět zastala, jen mi vadilo trochu moc séra, které po sundání dlouho lepilo.


No a proč jsem se držela zkrátka a nakupovala jen takové drobnosti? Protože jsem se šetřila na velkou objednávku na Makeup.cz, kterou jsem měla už nějaký ten pátek v plánu.. Brala jsem toho opravdu hromadu. Něco jsem si nechala, něco schovala pro kamarádky či do soutěží a pár kousků bylo i pro mrňouse. Celkem to bylo přes padesát artiklů, což nadělalo trochu problémy při kompletování objednávky. Nevím, jak je to možné, ale během času mezi objednáním a balením, došlo k vyprodání některých artiklů, což se mnou nikdo z e-shopu jaksi neřešil.. Za celý týden se mi z e-shopu snažili jednou dovolat (což je u mě celkem prekérka no, jelikož mám nonstop vypnutý zvuk :D) a tím to skončilo. Až na základě mého dotazu po e-mailu se po týdnu někdo uráčil ozvat. Následoval zase jeden telefonát, pak e-mail, kde jsme se domluvili a opět ticho po pěšině další tři dny. Až moje další, už trochu rozčilená, urgence zabrala, abych se dozvěděla, že se mezitím vyprodala další položka.. No šlo o masku za dvacku, přesto už jsem byla celkem naštvaná, že mám víc jak dva týdny pryč jak peníze, tak zboží. Naštěstí napotřetí se již zadařilo a já se tak po více než dvou týdnech dočkala balíku.. Trochu mi to zprotivilo nákupy do budoucna, ale obávám se, že stejně neodolám, protože ten e-shop je prostě narvaný poklady. Jen trochu ten klientský servis by to chtělo vytunit.



Tady si ukážeme úlovky trochu podrobněji. Zaměřila jsem se hlavně peelingy a to jak na tělo, tak na vlasy. Celkově jsem brala dost produktů vlasové péče. Kromě peelingů, na které chystám velký souhrnný článek, také šampon a kondicionér značky Fitomed na doporučení Marti. A pak se mi zalíbil ještě šampon od Sleekline, který vypadá jako od kadeřnické profi kosmetiky, ale stál asi čtyřicet kaček. Tak uvidíme, co to s mými vlasy udělá :D


Když jsem zmiňovala ty peelingy, tak tady můžete vidět ještě ty tělové.. Hrozně se mi zalíbila barevná značka Mono Love, která stojí pár korun a láká na zajímavé vůně.. To samé značka Beauty Jar, která mi trochu připomíná Lush :D Poslední peeling je Ziaja, což je ověřená klasika. Přihodila jsem i tělovou pěnu od Organic Shop a pleťové sérum Revuele, což je značka, kterou potkávám na internetu stále častěji.


Pak pár ověřených kousků - šampony Batiste, které stály kolem šedesáti korun. Heh. Šedesát korun! A nesměl chybět ani pleťový peeling s kiwi a vitaminem C od značky Beauty Visage. To už bude stálá položka v objednávce, protože je boží!


Ještě nějaké drobnosti - maska na nohy Beauty Formulas, na doporučení z Instagramu jsem přihodila ještě hlínu Glinka, která stála pouhých 25 Kč! A kávový peeling, taky za pár kaček..


Nechybělo tedy ani něco z dekorativky. Na doporučení jsem brala značku Hean a teda pokud hledáte silně pigmentované a funkční tvářenky či rozjasňovače za pár kaček, mrkněte na ně. To je nářez, lesk jako blesk! Na e-shopu pak najdete i značku Bell Cosmetics, takže další dva kousky do sbírky :)



Po dlouhé době jsem se viděla s kamarádkou, takže proběhla výměna dárečků. A samozřejmě je snad už jasné, že nechyběla trocha kosmetiky :D Eliška mě prostě zná. Kolem Nature Box chodím pořád, ale nějak jsem se nikdy neuráčila jejich kosmetiku prozkoumávat blíž, takže jsem ráda, že něco vyzkouším. Masku s kurkumou a kokosem Isana si nechám asi spíš na zimu, protože je krémová a výživná a teď používám raději lehčí masky, ale hrozně mě láká! A sprchový gel Yves Rocher se mi nikdy neztratí, miluju je! A variace s kávou je vůbec jedna z nejlepších, co v nabídce mají!



* A jedeme dál. Začátkem června dorazil balíček s novinkami od Yves Rocher. Potažmo nejde ve většině případů o novinky, ale o inovované výrobky v nových obalech, jak jsem psala hned v prvním odstavci u objednávky YR. Tak vlastně díky tomu můžete vidět v jednom postu PŘED a PO. Úplnou novinkou je pak jen odličovací želé 3v1, na které se fakt těším, protože to je přesně ten typ produktu, co já můžu.


No a netrvalo to dlouho a na cestě ke mně byla další objednávka a to z Elnino.cz, kde se absolutně vůbec nedalo odolat jejich předprázdninovému výprodeji. Já jsem si nejdřív fakt myslela, že se udržím, i když ceny byly lákavé.. Jenže pak jsem uviděla štětce Real Techniques, které byly opravdu za hubičku. Štětec za 77 Kč? WOW! Tak jsem vzala rovnou od každého, k tomu přihodila pár dalších "nezbytností" a byla z toho zase pěkná objednávka :D Mezi těmi nezbytnostmi je i můj dlouho vysněný kousek - maska od Glamglow, která v tomto 15 ml balení stála 149 Kč. Jakože cože? No nekup to! Už se těším, až si tuhle profláklou masku nahodím na ksicht a běda, jestli potom nebude dokonalej! :D


Pak tu mám ještě další nákupy z DMka, kde jsem pořídila něco málo z mého nekonečného wishlistu. Jako například vlasový peeling Tresemmé, který jsem potřebovala do počtu, ať máme pořádné srovnání peelingů v tom chystaném článku (co já bych pro blog neudělala!). Řasenku na vlasy Balea pro neposedné baby hair jsem poslední dobou hodně potkávala na Instagramu, tak jsem si říkala, že do toho půjdu a vyzkouším, protože co mi poslední dobou dělají vlasy, to je šílenost. Korektor Rimmel je ve výprodeji za 70 Kč a LBP pleťový peeling je také z výprodeje.



Pár dní na to další útrata v DMku. Tentokrát laky na nehty. Jasně, já jich mám doma málo, že jo! Jenže víte, co jsem zjistila? Že i když jsem měla doma cca 80 laků, nevlastnila jsem žádné výrazné letní barvičky! Jen samé červené, nude, vínové.. ale nic zářivého a rozpustilého. Tak jsem vzala tři NEONky od Dermacolu, které jsou super svojí "velikostí", která je aspoň spotřebovatelná a nikde nepřekáží. A ve výprodeji jsem neodolala ještě mini setu laků Color Therapy od Sally Hansen. Výprodej za 50 Kč, kdyby vás zaujaly :D




Poslední nákup, který vám zatím ukážu (no jo, další dva mám totiž ještě na cestě :D), je z e-shopu XO Beauty, kde probíhají také slušné výprodeje a jsou tam zajímavé slevičky :D Původně jsem myslela, že se na to vyprdnu a odolám. Ovšem pak jsem doma zjistila, že mi docházejí balzámy na rty a že na e-shopu jich mají strašnou spoustu zlevněných od značek, které jsem už nějaký ten pátek měla na seznamu. Jako například Hurraw!, Balmi nebo Crazy Rumors.. Tak jsem nakonec objednala a k tomu samozřejmě i hromadu dalších věcí.. Nějaké ty paletky, tužku na oči, pleťový krém a nesmí chybět rtěnka, že ano! Nedávno jsem tu básnila o rtěnce Renaissance od Revolution a zmiňovala jsem odstín Date, který mne zaujal, tak jsem ho teď ve slevě ulovila.. A pokud budete objednávat, doporučuji mrknout ještě na značku L'oréal a Maybelline. Mají za pár korun jejich řasenky! Já litovala, že jsem je taky nevzala :D




* Jako bonus tu mám i něco pro pány. Značka Unit4Men je na našem trhu nováčkem, ale rozhodně má co nabídnout. Jedná se o exkluzivní přírodní kosmetiku výhradně pro muže. Přírodní kosmetika se u nás už prodává ve velkém, ale té pánské přeci jenom tolik není. A když už, tak to má divné vůně, že třeba můj chlap to odmítá používat :D Tohle je však jiná. Krásné minimalistické obaly, přírodní složení (92 - 98% složek přírodního původu) a hlavně pánské parfémové vůně. Manžel už testuje krém na ruce a sprchový gel a já pro vás chystám článek, kde vám tuto značku představím(e) blíž. 




Tak a teď už si opravdu plánuji dát nákupní stopku, protože teď nemám všeho akorát, ale všeho MOC :D A to mám ještě dvě objednávky na cestě, jak jsem říkala.. Myslím, že nějaký ten pátek si se zásobama vystačím. Tak schválně:

Jak dlouho mi nenakupování vydrží, co myslíte? A co pěkného jste si v poslední době pořídili vy? Jakým slevám a výprodejům jste (ne)odolali?

*Produkty označené hvězdičkou mi byly zaslané v rámci barterové spolupráce

10 komentářů:

  1. Krásné nákupy, když objednávám na makeup.cz, tak mám taky velkou hromádku, jejich sortiment je super, obsáhlý, spousta i neznámých značek, fajn ceny, ale už z dřívějška mám zkušenost, že komunikace s nimi je mírně řečeno velmi problematická.
    Jinak, nejsi sama, kdo se neudržel, slovo výprodej je pro mě jaksi magické:D Nejdřív elnino a o pár dní později xobeauty, ta jejich sekce outlet, no, nešlo odolat:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uaaa, nejsem v tom sama, jupí! :D Já na slovo výprodej taky prostě slyším! Ještě mám na cestě Ziaju z happy hour a včera dorazila Pinkpanda (a poslední chybějící FF) :D A teď už si dám fakt pauzu! :D Jinak makeup.cz by na tom měl zapracovat, je to škoda :(

      Vymazat
  2. Ty jo tak toho je a hlavně super věcičky!

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo tak to je pořádná nálož! :) Makeup.cz tam se musím podívat ty značky mě dost zaujali. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, ale pozor, makeup.cz je návykový! :D

      Vymazat
  4. Taky miluji makeup.cz 😊 Hean produkty mam rada, jeste vice pak asi Eveline. Hean ted ma na IG predstavenou letni limitku, snad se objevi i na eshopu. Tu musim mit 😁

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)