neděle 3. ledna 2021

Spotřebováno za listopad a prosinec 2020

Krásný den vám přeji!

Jak jsem slíbila, plním a doháním další resty, které mi tu z minulého roku zbyly.. Tentokrát Spotřebováno za listopad i prosinec, ale pokud se bojíte, že toho za dva měsíce bude tolik, že je z toho celovečerní film, tak bez obav! Překvapivě to je totiž taková ta moje "klasika" :)


Celkem tu mám dvacet kousků a k tomu pár vzorečků, což na mé poměry a za dva měsíce není až taková tragédie, jak bych čekala :D No řekněte, bývá to i horší, že? 


Sprchový gel Dream On - Balea - letošní letní limitka s lehkou, květinovou vůní. Tak nenápadnou a slabou, že ve sprše, natož po ní, o ní pomalu nevíte. Navíc jsem měla pocit, že sprcháč ani nedodává dostatečnou péči a hydrataci, občas jsem naopak měla nutkání se hned jít namazat. Stojí pár kaček, čemuž také kvalita odpovídá.. Hodnocení: 2/5.

Sprchový gel Dream Big - Balea - a tohle je snad předloňská limitka, které se předchozí sprcháč fakt hodně podobá.. Je vidět, že Balea často svoje limitky a vůně točí.. Vůně stejná, jemně květinová, při sprše skoro neznatelná.. A péče opět mizerná. Takže zase žádná sláva. Hodnocení: 2/5.

Sprchová pěna vanilka a karamel - Nivea - za to tyhle Niveácké pěny jsou naprosto famózní. Tuhle jsem kupovala ve výprodeji, takže nevím, jak je to s její dostupností.. Ale jestli už se sehnat nedá, tak je to vážně škoda! Pěna je bohatá, nadýchaná a jemná. Sprcha s ní je příjemný zážitek a krásně sladce voní, lehce je cítit i po sprše. A rozhodně je po umytí znát, že je pokožka hýčkaná. Já si vždycky sprchu s Nivea pěnami užívám. Hodnocení: 5/5.



Tělový peeling Super Soft - Balea - limitovaná kolekce k 25. výročí značky Balea se povedla. Tento peeling nebyl výjimkou. Voněl po cukrové vatě, krásně vydrhl pokožku a šel lehce opláchnout (po kontaktu s vodou se hned rozpouštěl). Zároveň pokožku zanechal i hezky jemnou. Za 25 Kč byl super a klidně by mohl být v prodeji trvale. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Calm Down - Isana - tu ode mě už znáte dobře, takže to nebudu pořád opakovat. Je prostě nejlepší! Miluju tu vůni, barevnou vodu i hezky jemnou pokožku po umytí. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Cuddle Me! - Isana - a tohle je další povedená sůl Isana. Intenzivní vůně, jemná pokožka, zabarvená voda (sice do ošklivé žluté, ale nevadí :D). A stojí pár kaček. Hodnocení: 4,5/5.




Tělové mléko Carribean Feelings - Balea - tohle byla další tragédie od Balei.. Na první přičichnutí v tubě to voní celkem hezky po kokosu, ale po vymáčknutí a rozlinutí je to teda něco příšerného. Tak nechutná, umělá vůně, že jsem to sotva zvládla spotřebovat. K tomu se to špatně roztíralo a hydratace skoro žádná. Kupovala jsem ve výprodeji za 24,90 Kč a ještě že tak, víc bych za to nedala. Hodnocení: 2/5.

Zpevňující tělové mléko - Lactovit - ovšem toto tělové mléko! To se zařadilo mezi topky letošního roku. Praktické balení s pumpičkou, krémová a rychle se vstřebávající textura a jemná vůně. Nelepí, nemastí, ale důkladně vyživuje. Plusem je velké balení a přijatelná cena. Hodnocení: 5/5.

+ vzorek tělového mléka Joy of Light Home Spa Douglas




Suchý šampon pro brunetky DAY2 - Tresemmé
- Sucháč má jemnou vůni, nezadušuje a vlasy nebarví doběla, ale to je všechno, za co ho můžu pochválit.. I kdybych vystříkala na hlavu celý obsah, tak mi to s vlasy prostě nic neudělá. Neodmastí ani nevytvoří nadýchaný účes. Vlasy jsou pořád mastné a ulíplé u hlavy. A jako naschvál vůbec neubývá a je ho tam tolik, že jsem se s ním akorát trápila a absolutně vůbec mě nebavilo ho používat.. Hodnocení: 2/5

+ vzorky šamponu a péče 2v1 Pure Color Micellar od Nivea




Krém na ruce Spring Blossoms Peony - Oriflame
- třetí krém ze sady Spring Blossoms, tentokrát ve vůni pivoňky. Vůně naprosto úžasná, věrohodná a silná. Užívala jsem si ji z rukou ještě dlouho po namazání. Krém se ihned vstřebával, ruce nezanechával umaštěné ani ulepené a přesto zajistil hydrataci. Užila jsem si ho! Hodnocení: 5/5.

Toaletní voda Hidden Paradise - B.U. - na vůně B.U. jsem už možná stará, ale tahle mne velmi mile překvapila. Je to sice hodně sladká, květinovo-ovocná toaletka, ale já jsem se do ní zamilovala. Když ji cítím, vybavím si pláž a léto, ale absolutně vůbec mi nevadilo používat ji i na podzim :D Hodně mě bavila. Ač jde o toaletní vodu, tak byla i nějakou tu chvíli cítit a na oblečení ulpívala také a na to moje cákání na doma, mi to bohatě stačilo. Hodnocení: 4/5.

Osvěžující voda Kokos - Balea - příšerně umělá kokosová vůně, ale budiž. Asi dva měsíce jsem ji používala bez potíží na osvěžení a hydrataci pleti a bylo vše v pořádku a pak najednou mě začala zničehonic na obličeji štípat. Absolutně vůbec nechápu proč, protože péči ani nic jiného jsem tou dobou neměnila, ale tím jsem s ní skončila. Nepříjemné štípání odmítám každý večer trpět.. Hodnocení: 2/5.




Čistící hydratačně vyvažující bio gel na tvář i oči - Omia 
- z počátku mi moc neseděl, pleť jsem po něm měla trochu napnutou a v blízkosti očí mě štípal, ale pleť si postupně zvykla a ke konci už nebyl žádný problém. Balení s pumpičkou je praktické, stačilo ho použít jen trochu, takže dlouho vydržel a pleť důkladně vyčistil a zbavil přebytečné mastnoty. Znovu už ho však asi nepotřebuji. Hodnocení: 2,5/5.

Hydratační sérum na obličej Love Holo - Marion - stálo pár kaček, tak jsem mu neodolala. Vypadá roztomile, má praktické balení s pipetkou, ale to je asi tak vše. Obsahuje třpytky, což je u pleťového séra trochu wtf a hlavně prostě nic nedělá.. Kdybych nic nepoužila, výsledek by byl asi stejný.. Hodnocení: 2/5.

Matující krém s pudrovým efektem - Ryor - za to tento krém se dostal na přední příčky! Jeden z největších objevů roku 2020 a celkově z péče o pleť. Pokud máte mastnější pleť, tak tohle ve vašem šuplíku nesmí chybět! Dokonale pleť zmatní, make-up díky tomu hezky na pleť sedne a drží, není potřeba ani tolik přepudrovávat. Zároveň ale pečuje a pleť hydratuje. Praktické balení s pumpičkou, jemná vůně a nízká cena jsou další příjemné bonusy. Hodnocení: 5/5.



Maska na obličej se zázvorem a dýní Vege Skin - Lirene - krémová maska s vůní zázvoru zjemněná o dýni. Část se vstřebala, takže posloužila ten den místo krému, ale to je asi tak vše, žádný dlouhodobý efekt neměla. Navíc v prvních pár minutách docela výrazně štípala. Hodnocení: 2,5/5.

Maska na obličej s petrželkou a špenátem Vege Skin - Lirene - tahle maska byla příjemnější, protože nejen lépe voněla svěží vůní, ale také se celé její použití obešlo bez nepříjemného štípání či pálení. Pleť vcucla ještě víc krému a zůstala na několik dalších dní pěkně pružná a i výrazněji vyživená. Hodnocení: 4/5.

Pleťový peeling Kiwi Fruit Power - Lirene - příjemný čistící peeling, který krásně ovocně voněl, pleť důkladně vyčistil, ale bez nepříjemného pnutí a přesušení pleti. Pleť nebyla přecitlivělá ani zbytečně obroušená, jen hezky jemná a čistá. Hodnocení: 4/5.

Želé maska Meloun Fruit Power - Lirene - tohle byl asi nejslabší článek ze všech Lirene masek. Želé se muselo nechat trochu roztát pod dotekem, aby se dobře nanesla. Po aplikaci začala trošičku štipkat, což naštěstí po pár minutách odeznělo, ale po opláchnutí byl efekt nula nula nic. Pleť opláchnutá a lehce osvěžená, ale žádný znatelný výsledek. Hodnocení: 2/5.

Maska na obličej Peach Ice Tea - Balea - krémová maska, která po aplikaci trochu chladila a sem tam zaštipkala, ale nic nesnesitelného a výrazného. Po době působení stačilo setřít. Je třeba nechat ji působit déle než je doporučeno, protože za čtvrt hodinku se nestihla tolik vstřebat. A teda musím říct, že na to, že se její značná část do pleti vstřebala, tak žádné výrazné výsledky jsem nezaznamenala. Druhý den už jsem skoro nevěděla, že jsem den předtím měla masku na obličeji.. Hodnocení: 2,5/5.

Tak a to je vše, přátelé! Řekla bych, že to docela šlo :) Ale na začátku roku mne čeká zase probrat a vyřadit nepoužívanou kosmetiku, takže příště se to tu bude produkty jenom hemžit, nebojte :D

Máte něco z toho vyzkoušené? 

10 komentářů:

  1. Na Tvé poměry opravdu malé množství za dva měsíce :D Balea se sice točí, ale stejně to kupujem také furt dokola :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, je to až divný :D Já už je právě ani nekupuju, většinou je dostávám nebo nacházím v boxech či balíčcích :D

      Vymazat
  2. Ty Baleácké sprcháče nejsou nic extra, ale za tu cenu, plus lákavý obaly a parfemace, stejně skupuji každou novou limitku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, ja jim obcas taky neodolam nebo jen stezi :D Ale mit za sebou tu sprchovou penu a pak Baleu.. to je jako nebe a dudy :D Navic jak uz jsem v DM nejaky ten rok, tak vidim, jak se to porad opakuje :D

      Vymazat
  3. Nemám vyzkoušené nic, ale miluji sprchové pěny a vanilku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. tento krém od Ryoru chcem už dlho vyskúšať, ale asi si počkám na leto kedy je moja tvár extrémne mastná
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ho pouzivala az do prosince, da se pouzivat celorocne.. ale na leto je to fakt nutnost :D

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, starší Balea limitky ve mne vždy vyvolají takovou lehkou nostalgii a radost. Měla jsem oba sprcháče, většinou prostě Balea limitkám neodolám. A když jsme u té nostalgie, tak mi YTB začal automaticky po tomto Tvém videu přehrávat spotřebovance z ledna 2016, ty jo, to bylo panečku super. Mě to tak baví, sledovat ten vývoj, posun či změny. Je to velká radost a krása. ☺♥ Krásné dny přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, jako jo, oni mají ty limitky pěkné.. Ale asi i tím, jak vidím při práci, že se to točí pořád dokola, už mě to tolik neláká :D Ale třeba lenochod, lama nebo jednorožec.. ty byly legendární :D Tak to máš odvahu, koukat na stará videa! Já to radši nedělám :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)