úterý 5. ledna 2021

Makeup Revolution: Rozjasňující paletka Renaissance Illuminate

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u nového článku. Dneska se po nějaké době mrkneme opět na recenzi a to jednoho fakt krásného (a fotogenického) kousku. Co vy a rozjasňovače? Já je miluji! Jsem straka a všechno co se třpytí a blyští, bych nejradši vlastnila :D Takže není divu, že se mi sbírka rozšiřuje závratnou rychlostí. Tohle je jeden z těch nejnovějších kousků. Paletka rozjasňovačů Renaissance Illuminate Radiant In Rose od Makeup Revolution mne zaujala už když se objevila na trhu a měla jsem ji už nějakou tu dobu v hledáčku. Ale než jsem si ji stihla koupit, dostala se ke mně úplnou náhodou a to při objednávce na XO Beauty, kde se mi objevila jako dárek k nákupu v jejich odměnovém systému.. No asi si dokážete představit tu radost!


První, co zaujme, je rozhodně její elegantní a luxusní balení. Zakoupíte v krabičce, v ní ještě najdete pudřenku zabalenou v semišovém pouzdře. Samotné rozjasňovače jsou v elegantní rose gold pudřence, zavírání funguje na zacvaknutí dvou protilehlých kuliček a otevírá se bez potíží. Z druhé strany víčka najdete přes celou plochu zrcátko. A paletka boduje i s pěkným, jemným reliéfem, že je vám až líto do toho sáhnout.

Najdete tu tři odstíny, jeden světlý perleťový, středně růžový a tmavě růžový. Všechny tři se třpytí do dálky. Použít se dají několika způsoby. Je na vás, v jaké kombinaci a intenzitě je zvolíte. Můžete zkusit buď jako rozjasňovač, růžové jako tvářenku nebo kterýkoliv z nich či všechny dohromady jako oční stíny. Rozhodně ale počítejte s tím, že je to lesk jako blesk :)



Pudry jsou velmi jemně namleté, žádné velké a okaté třpytky, ale souvislý, výrazný lesk. Díky příjemné poddajné textuře vůbec nic neopadává a na pleť chytají jedna báseň. Pigmentace je úplně ohromná, takžeeee pozor na to. Jemného rozjasnění s tímto kouskem dosáhnete jen velmi těžce. Pokud si naopak libujete ve výraznějším zvýraznění (nebo ji chcete používat jako stíny), tak budete na vrcholu blaha. Já si poslední dobou užívám i výrazný highlight, takže mi to nevadí, ale také s paletkou zacházím opatrně, protože jako diskokoule zas taky být nepotřebuji :D



Výdrž je pak skvělá. Ráno nanesu a večer na obličeji pořád ještě je, stále v dobrém stavu a dostatečně viditelný. Jako samozřejmě část během dne někde otřu, pořád si po obličeji šmatlám a nebo stačí dát malému pusu a třpytí se taky :D Ale i tak ho na obličeji zbyde tolik, aby se celý den blyštěl.





Tady vám ukážu v akci všechny tři způsoby použití - mám ji tady na očích i na tvářích (jako tvářenku i rozjasňovač). To už je tedy hodně lesku i na mě, ale chtěla jsem, abyste to viděli v akci :D




Sečteno podtrženo: Jednoduše tohle je vážně skvost! Já paletku zbožňuji, je suprově univerzální, i když já ji používám víceméně jenom jako rozjasňovač. Občas ráda použiji i jako stíny nebo v minimálním množství jako tvářenku, ale jelikož tam mám jiné oblíbence, není to pro mě u této paletky až tak podstatné. Ale je prostě super, miluju paletku od první chvíle. Sehnat se dá ještě bronzující verze, nad kterou jsem už také přemýšlela, protože by to mohla být pecka na léto :) Paletka je momentálně nedostupná, ale najdete ji tady až ji opět naskladní. Běžná cena je necelých 300 Kč, ale často mívají na XO Beauty slevy a akce, já ji měla dokonce jako dárek k nákupu, takže to je vůbec boží! 

Tak co na tuhle krásku říkáte? Zaujala vás? Máte rádi výrazné rozjasnění nebo se držíte při zemi?

10 komentářů:

  1. Já ji mám, někde jsem ji zahlédla a stála jen něco přes dvě stovky, do toho košíku mi skočila, dá se říct, sama:-D
    A fakt se můžu podepsat, po nanesení jen zářím:-) Zvažuji, že do sbírečky potřebuji i tu druhou variantu, ta se mi od pohledu taky moc líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není divu, je prostě rozkošná :D Takx zvažuji i tu druhou, asi na léto neodolám :)

      Vymazat
  2. Pekná paletka a vyzerá naozaj luxusne

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle. Jak svým balením,tak i kvalitním obsahem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Obsah aj obal! Ja na rozjasňovač moc nie som, ale tento ma moc zaujal
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt bozi, za me jeden z nejhezcich, co se da sehnat :)

      Vymazat
  5. Tý jo ta je naprosto dokonalá, ta mě zaujala jak svým obalem, tak právě i obsahem. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)