pátek 1. ledna 2021

Co jsem našla pod stromečkem?

Krásný den vám přeji!

Tak jsem tak přemýšlela, zda připravit článek o dárcích či nikoliv. Nakonec jsem si říkala, že by to nemuselo být špatné, protože letos vloni jsem dostala vážně pár zajímavých věcí, ze kterých jsem nadšená. Nebudu vám tedy ukazovat úplně vše, protože třeba ložní prádlo, utěrky či mikrovlnku vidět asi netoužíte :D Ale nějaké věci, které mi udělaly radost, si ukážeme :)


Nebude tu tedy téměř žádná kosmetika, protože světe div se, já jsem skoro žádnou nedostala! :D Tyto Vánoce jsem měla pod stromečkem asi nejméně kosmetiky za celá léta. A i když jsem dostala spoustu jiných krásných věcí, jsem z toho značně nesvá, takže jsem hned nakupovala ve slevách :D Mám tu pár maličkostí od Oriflame, které dostávám od mamky každoročně. Nechybělo tuhé mýdlo, které má Oriflame vždy pěkná a voňavá či "zázračný kelímek" Tender Care, který nesmí u nás doma chybět. K tomu jsem dostala toaletní vodu Women's Collection s vůní bílého šeříku, na kterou se opravdu těším a univerzální krém z řady Essentials. 


Kromě toho jsem dostala od Oriflame ještě svíčku s vůní pomerančů. Na tu jsem tuze zvědavá! Krásně vypadá, má korkové víčko a měla by být ze sójového vosku. Navíc i za studena krásně voní! Vůně pomerančů  je příjemná, tak jsem zvědavá, jaká bude po zapálení. I když si ji možná chvíli nechám na výzdobu, protože je to krásný designový kousek :)


Ohromnou radost mám z plánovacího diáře Albi. Nějaký diář jsem chtěla a moc se mi líbí tyto multifunkční, tak jsem Ježíškovi poradila, co by mi udělalo radost a dostala jsem tenhle krásný barevný :) Je v něm klasický diář a hlavně i dost prostoru pro poznámky, takže aspoň budu mít vše po ruce a můžu své nápady a myšlenky psát do jednoho. V diáři jsou i samolepky, pravítko, tužka a další vymoženosti, takže vše po ruce.


Nechyběla ani dobrůtka a to tohle výborné arašídové máslo s kokosem LifeLike, které je výborné a navíc obsahuje i minimum sacharidů, takže si můžu občas dát i já. I když se trochu bojím, aby to nezmizelo moc rychle, protože jakmile jsem ochutnala, nemohla jsem se zastavit! Mňam! 


A co by to bylo za nadílku bez pořádné dávky knížek? Ježíšek letos nešetřil a já přivítala hned sedm nových kousků. Zkompletoval mi sbírku knížek od Jo Nesboa, tedy knih ze série s Harrym Holem, kterou zbožňuji, jak víte. Teď mám akorát navíc Policii, kdyby měl někdo zájem :D Kromě Nesba jsem dostala ještě i další dvě knížky od Roberta Bryndzy, takže další zkompletovaná sbírka. Jupí! :)


Na závěr ještě něco z techniky. Manžel ví, co mi chybělo, tak prý aby se mi lépe blogovalo :D Myš mi naše milé dítko nedávno rozbilo, flashka se nikdy neztratí a tahle už zálohuje fotky a videa na blog a bezdrátová sluchátka, abych prý pořád nemusela tahat a rozmotávat kabel. Teď to půjde samo!


No a to je asi tak vše, co jsem vám chtěla ukázat. Mám z dárků ohromnou radost a svým Ježíškům musím poděkovat. Časem ještě uvidíte, co jsem si dodatečně nadělila k Vánocům v povánočních slevách. Některým akcím se fakt těžko odolávalo (mám objednáno v Sephoře a na Pinkpandě) a musela jsem dohnat absenci kosmetiky pod stromečkem, že jo :D Určitě vás to tady nemine.

A teď se pochlubte vy, co pěkného jste dostali? Splnily se vám vaše (hmotná) přání? :)

18 komentářů:

  1. Samé krásné dárečky, i když je pravda, že té kosmetiky není moc, ale povánoční slevy by byl hřích nevyužít, budeš mít ještě dárečky od sebe pro sebe, ty se taky počítají:-)
    U mě to byla kosmetika (ta potěší nejvíc), knížky, svíčky, klasika jako ponožky a taky dárková karta do dm, takže si ještě nějaké dárečky vyberu sama:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný, karta do DM by se taky hodila :D Ale je mi jasné, že tu mi nikdo nedá :D A překvapivě já žádné ponožky a to bych je i potřebovala :D

      Vymazat
  2. Krásné dárečky, také jsem dostala minimum kosmetiky, ale však ono to nevadí :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárky jsi dostala. Líbí se mi hlavně knihy, taky jsem nějaké pod stromečkem našla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já dostala právě nejvíc kosmetiky :D dlouho ji teď nemusím kupovat. Na druhém místě se umístily svíčky, těch se mi letos taky sešlo požehnaně, o víkendu bych chtěla natočit video. Dostala jsi moc pěkné dárky Klári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jak bude chvíli klid, musím na něj mrknout ♥️

      Vymazat
  5. Super ved ježíško vedel že kozmetiky si nakupiš za celý rok dosť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aby ne, když mu všechny skříňky a šuplíky přetékají :D

      Vymazat
  6. Moc pěkné dárky a ty knížky museli hoooodně potěšit :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšily, knížka mne nikdy nezklame :D I když by to už chtělo knihovnu :)

      Vymazat
  7. Ty sluchátka jsem si pořídila před Vánoci a jsou super! Hned si je pořídil i přítel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se pořád nějak nedaří je propojit s notebookem, ale snad se to podaří :D :-/

      Vymazat
  8. Sviečky pod stromčekom jednoznačne nemôžu chýbať, aj som tú svoju stihla už skoro celú spáliť
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ta vždy potěší, obzvlášť pyromana, jako jsem já :D :)

      Vymazat
  9. Juuu, tady musel být někdo moooc hodný :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)