úterý 21. dubna 2020

High end bestsellery: Benefit - 3 Brow Superstars

Krásný den vám přeji!

Pokračujeme na vlně High end bestsellerů, po recenzích na make-up Esteé Lauder a Meteoritkách od Guerlainu se zaměříme na značku Benefit a jejich oblíbené produkty na obočí. Neznám značku, která by měla slavnější a pověstnější kosmetiku na obočí. Zná je snad každý, komu není kosmetika úplně lhostejná :) No a tak jsem si ve spolupráci s Elnino.cz vzala Benefit na paškál a důkladně vám představím cestovní sadu 3 Brow Superstars, kde jsou jejich tři ikony - Gimme Brow, Ka-Brow a Goof Proof Brow Pencil. A vy se můžete podívat, jak tohle testování dopadlo.


Sada se skládá z cestovních balení jejich bestsellerů. Vypadá to roztomile samo o sobě, natož když ty jednotlivé produkty vytáhnete v těch ňuňu velikostech :D Sada je složená tak, aby se daly produkty kombinovat mezi sebou, pokud budete potřebovat a samozřejmě seděly barevně. Vzala jsem variantu 3 - Warm Light Brown a na to že jsem ji brala naslepo, jsem se trefila. Jak už jsem psala výše, najdete v ní Gimme Brow - gel na obočí, Ka-Brow - krémový gel a Goof Proof Brow Pencil - tužku na obočí.




Goof Proof Brow Pencil - tužka na obočí

Tužku na obočí používá většina z nás, takže začneme u ní. Goof Proof tužka má stejně jako zbytek kolekce krásné stříbrné balení. Je plastové, i když to svádí k tomu, že se jedná o kov :) Má trochu neobvyklé víčko, což sice hezky vypadá, ale nevím proč, mě tak nějak tou netradičností vytáčí :D Asi tím, že jak je širší, tak občas v šuplíku překáží a díky tomu zabírá víc místa než bych potřebovala. Ale je to jen malý detail, nic tragického. Tuha je vysunovací, je seříznuta do špičky, takže s tužkou vykreslíte i kraj obočí a tenký konec obočí, širší stranou s ní jde zase vyplnit i vnitřek obočí. Není tedy tak precizní jako mikrotužky, ale práce s ní není nijak náročná. Za mě je tužka trochu tvrdší a je potřeba na ni přitlačit. Z počátku je i tužší a hůře kreslí, ale po pár použitích se hezky rozkreslila a pigmentace se ustálila na dobré úrovni. Obočí s ní vykresluji snadno a rychle a výsledek je pěkný, řekla bych i celkem přirozený. Bez potíží obočí vydrží od rána do večera ve stejném stavu, bez rozmazání či ubývání na intenzitě barvy. Kde se ale s touto tužkou trochu rozcházím je odstín, který je v tomto případě trochu světlejší než zbytek v sadě. Tužka je ve středně hnědé s výrazným teplejším podtónem, což na mém obočí nevypadá stoprocentně přirozeně. Potřebovala bych minimálně o odstín tmavší. 

Tužka tedy za mne tak napůl. Není špatná, práce s ní je v pohodě i přes trochu větší tvrdost než bych čekala, ale bohužel odstínově bych potřebovala trochu něco jiného. Tahle možná půjde v létě, až vlasy slunkem trochu zesvětlají, případně kdybych se barvila na trochu světlejší odstín..






Gimme Brow - objemový gel na obočí

Jako další tu mám gel na obočí Gimme Brow, což je snad jeden z nejznámějších produktů této značky. Má zajímavou a nevšední (a roztomilou) lahvičku. Kartáček je malý, což je u řasenky na obočí spíše výhoda. Lépe se tak koriguje práce s tenčím obočím. Barva se na kartáček nanáší v dostatečném množství a zase ne v takovém, aby ji bylo moc. S čím já mám obecně u "řasenek" problém je fakt, že se barva nenanáší rovnoměrně. U téhle to není žádná tragédie, ale prostě vždycky se mi nanese více barvy do chloupků u kořene nosu než ke konci a ty chloupky slepí. A druhá věc, kterou nemusím, je fakt, že musí zaschnout a já se nemůžu přenést přes ten "mokrý" pocit. Trvá jen pár chvil, nijak dlouho, ale já to prostě fakt nemám ráda a proto nejsou řasenky na obočí produkt, po kterém bych sahala s radostí. Zase na druhou stranu nic nezafixuje obočí tak jako řasenka, takže potřebuju-li, aby obočí drželo celý den nehnutě, tak je to jasná volba. A navíc udělá nejpřirozenější efekt, pokud se mi podaří obočí pořádně pročesat. V podstatě obarví chloupky, zafixuje a hotovo, proto je to ideál pro ty, kteří mají své přirozené obočí husté, ale potřebují dodat barvu a tvar. 

Já bohužel patřím mezi ty, kteří potřebují víc a navíc ta nepohodlnost při aplikaci.. Proto řasenka sama o sobě nebude mým favoritem. Na druhou stranu musím uznat, že dávám-li ji společně s Ka-Brow nebo s tužkou, tak už je to fakt vytuněné a upravené obočí. 






Ka-Brow - krémový gel na obočí

To nejlepší nakonec. Tenhle kousek mne nadchl! Malý kalíšek v sobě ukrývá gel na obočí, možná bych řekla, že je to texturou spíš něco mezi gelem a voskem. Taková velmi příjemná textura, která se skvěle nanáší, je mega pigmentovaná a obočí definuje a vyplní. Z žádného či nevýrazného obočí budete mít rázem plné a výrazné. Součástí balení je i štěteček, který se ukrývá ve víčku. Ten já tedy nepoužívám a raději jsem sáhla po vlastním, protože v tomto mini-balení je štěteček velmi malý, tvrdý a pracuje se s ním mizerně. Gel se sám o sobě skvěle aplikuje, je měkký a na obočí chytá ihned a naprosto bez potíží. Pracuje se s ním jedna báseň. Je opravdu dobře pigmentovaný, vykresleno máte pár tahy. Díky aplikaci štětcem si můžete dobře obočí definovat a nanesení korigovat podle potřeby. Zase co si budeme povídat, aplikace trvá o něco déle než třeba tužkou, kdy uděláte pár tahů a hotovo. Výsledek ale stojí za to. Jako bonus tady zaručuji fakt celodenní výdrž. Ač obočí není nijak fixováno, tak gel udrží chloupky na místě. Navíc se barva neotírá a zvládá třeba i pot nebo vodu.. Odstín mi v tomto případě sedl naprosto skvěle, což jsem fakt moc ráda.

Za mě sice nejnáročnější aplikace, ale výsledek bezkonkurenčně nejlepší! Samozřejmě pokud jste fanoušci přirozeného obočí, tak tohle pro vás úplně není. Mě Ka-Brow fakt baví a budu vážně uvažovat o plném balení, až mi jednou dojde. Což mimochodem asi nebude jen tak, protože ho používám už nějakou tu chvíli a úbytek je naprosto minimální :)






Sečteno podtrženo: Goof Proof je za mě fajn tužka, ale nesedíme si odstínem. Gimme Brow řasenka mne bohužel nijak nenadchla, což ovšem není jen její problém, ale i moje celková nechuť k řasenkám a potřeba trochu jiné péče o obočí. Co za mě rozhodně doporučím je krémový gel Ka-brow, to je fakt pecka, pokud potřebujete na obočí pracovat více (dokreslit, dodat mu tvar, objem..). Podle mě Benefit věci na obočí doopravdy umí, jen je potřeba si najít přesně ten svůj produkt podle potřeb svého obočí. Jestli za tu cenu stojí? Řekla bych, že ano. I v drogérii najdete pár dobrých kousků, které skvěle poslouží, ale většina z nich má nějaký háček. Ať už rychlá spotřeba, nepřesvědčivá výdrž nebo málo odstínů, atd. U Benefitu si prostě vyberete. Odstínů hromada, široká škála produktů pro každý typ obočí a bezkonkurenční výdrž a zatím mám pocit, že i balení vydrží celkem dlouho. Určitě vám dám vědět až je spotřebuji a spočítám to pro vás, ale zatím mi přijde, že to vůbec neubývá a to mám cestovní balení.. Elnino.cz má navíc velmi výhodné ceny ať už sad (přímo tuhle najdete zde) nebo i plných balení, takže není o čem.. Radost si musíme dělat :)

Zleva: Ka-Brow, Goof Proof Brow Pencil, Gimme Brow

A co vy a produkty na obočí od Benefitu? Máte? Zkoušeli jste? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Elnino.cz

6 komentářů:

  1. Přiznávám, že ještě před pár měsíci jsem s obočím nedělala vůbec nic, ale objevila jsem právě Gimme Brow a je to bomba. Líbí se mi, že je furt přirozený, ale přesto lehce zvýrazní a obočí vypadá lépe, takže od prvního vyzkoušení používám ten. A zaschlý ho mám tedy hned.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, závidím! :D Já obočí upravovat musím, vlastní obočí mám světlé, řídké a nevýrazné, proto mi GB nestačí :-/ :D Ale je fajn, že tobě sedí :)

      Vymazat
    2. Možná ho taky upravovat musím, jen to moc nevidím :D

      Vymazat
    3. Já jsem taky hrozně dlouho neupravovala, ale pak když jsem to zkusila a viděla ten rozdíl, jak to fakt definuje tu tvář, tak už bez toho nemůžu fungovat :D

      Vymazat
  2. Já ráda využívám barvení obočí přímo na kosmetickém ošetření, ale jelikož jsem nikde téměř rok nebyla, tak mám gely - řasenky na obočí a tužky. Příliš to neumím, taky to podle toho vypadá, ale určitě je výzva s tím něco dělat. Do Benefitu bych klidně investovala. ☺♥ Pěkný den ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už o permanentní úpravě taky přemýšlela.. asi by mi to po ránu usnadnilo práci :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)